Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Které znamení zvěrokruhu se nehrne do manželství? Je to těchto pět!

/
  • (istockphoto.com)
    10. června 2021 ● 06:00

    Zatímco pro některé lidi je konečným cílem zůstat svobodný, pro druhé je splněným snem manželství. Pro některé lidi je myšlenka uzavřít manželství doslova strašidelná, a to z různých důvodů. Může to být strach z toho, že až do konce života budou sdílet život jen s jednou osobou, nebo to je touha po věčné svobodě.

    Někteří lidé považují manželství za velké riziko a nemají moc zájem uvázat se. Přitom i manželství může být blažený svazek, zvláště když ho uzavřete se správnou osobou. Ve zvěrokruhu existuje pět znamení, kterým myšlenka na manželství není příjemná. Dávají přednost individualitě a svobody si cení nade vše. Jen těžko hledají dokonalého partnera, který by pochopil jejich duši a respektoval jejich prostor.

  • 1.

    Beran

    Silní Berani jen neradi obětují svou svobodu. Jsou příliš tvrdohlaví, než aby dovolili komukoli stát jim v cestě. Jejich způsoby a povaha někdy ztěžují lidem to, aby se do nich zamilovali. Berani dávají přednost single životu, protože se jim nelíbí myšlenka být za někoho zodpovědní.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Beran

    Blíženci

    Nestálí Blíženci jsou příliš ambiciózní a tvrdohlaví, než aby se usadili. Pohrdají pocitem, že jsou svázáni nebo uzavřeni v nějakém vztahu. Dávají přednost tomu, aby se věci děly přirozeně, vedle toho potřebují neustále ve svém životě vzrušení. Blíženci jsou velmi vybíraví, pokud jde o výběr životního partnera, a rádi si užívají svůj vlastní single čas, než se rozhodnou vstoupit do manželství.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Panna

     

    Panny jsou příliš zaneprázdněné tím, aby dosáhly svých cílů a ambicí, než aby se soustředily na nějaký vážnější vztah, který by vyústil v manželství. Myšlenka na manželství je u nich vždy někde vzadu, protože pro ně není prioritou. Jediné, co dělají opravdu intenzivně, je to, že pracují tvrdě na zdokonalování svého života ve všech oblastech, kromě lásky a manželství, samozřejmě.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

  • 4.

    Panna

    Střelec

     

    Střelcům se nelíbí myšlenka usadit se a vzdát se svých snů o cestování a dobrodružství. Se svou výstředností a bizarností nikdy nepociťují potřebu mít životního partnera, na kterého se mohou spolehnout. Jsou to soběstační lidé, kteří rádi dláždí cestu, aniž by k tomu hledali pomoc nebo láskyplný svazek.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Střelec

    Vodnář

     

    Izolovaný a rezervovaný Vodnář si raději nechává své emoce pro sebe. Příliš si užívá svůj vlastní prostor a nepotřebuje, aby mu do života vstoupil vetřelec a narušil jeho harmonii a klid. Vodnáři se navíc bojí, že by je někdo mohl zranit, a proto dávají přednost svobodnému životu, ve kterém mohou udržet své emoce pod kontrolou a nemusí se otevírat lidem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz