Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo ze zvěrokruhu nesnese, aby ho druzí ignorovali a přehlíželi? Jsou to tato znamení!

/
  • (iStock)
    9. července 2021 ● 06:00

    Nesnášíte, když vás lidé ignorují nebo vás odsouvají na vedlejší kolej? Je pravděpodobné, že patříte k jednomu z těchto čtyř znamení zvěrokruhu, kteří jsou na přehlížení doslova alergičtí.

    Někomu nevadí ani trochu, když je někdo ignoruje a odsouvá na vedlejší kolej. Chápou, že ten druhý to možná nedělá záměrně, ale že má třeba moc práce nebo je zaneprázdněn něčím důležitějším. Nemůžeme neustále každou minutu věnovat ostatním pozornost, někdy to jednoduše nejde. Na druhou stranu existují lidé, kteří nesnesou ignorování a neustále touží po pozornosti.

  • 1.

    Lev

    Lev

     

    Není žádným překvapením, že na tomto seznamu je úplně vpředu Lev! Lev touží po tom, aby se na něj upíraly všechny oči. Cokoli dělají, dělají pro efekt a pro pozornost. Nezajímá je, zda je ta pozornost pozitivní či negativní, hlavní je, že je nikdo neignoruje. Udělají cokoli, aby k sobě přilákali lidi a chtějí být vždy v centru pozornosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Beran

    Beran

     

    Lidé narození ve znamení Berana chtějí, aby si je ostatní vážili a oslavovali jejich úspěchy. Jistě, jsou ctižádostiví a odhodlaní a v životě chtějí být vždy ti nejlepší. Ovšem chtějí také, aby je někdo při tom viděl, slyšel a nahlas o jejich úspěších hovořil na veřejnosti.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

     

    Blíženci jsou sociální motýli. Chtějí, aby s nimi pořád někdo byl. Nesnáší myšlenku, že jsou sami nebo že by měli dělat věci, které by zůstaly bez povšimnutí. Chtějí společnost druhých a touží, aby je lidé obklopovali a bezpodmínečně milovali. A udělají pro to cokoli, včetně postování svých „dobrých skutků“ na sociálních sítích.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Štír

    Štír

     

    Štíři si o sobě myslí, že vždy převyšují ostatní. Věří tedy, že by k nim lidé měli automaticky vzhlížet a adorovat je. Chtějí, aby lidi zaujala a fascinovala jejich tajuplná osobnost a aura, kterou kolem sebe podvědomě šíří. Je tedy pochopitelné, že z tohoto důvodu nesnášejí, když je někdo ignoruje nebo s nimi zachází jako s ostatními smrtelníky.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz