Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velikonoční horoskop pro vaše znamení zvěrokruhu: Jak si svátky užít co nejlíp?

/
  • (iStock)
    2. dubna 2021 ● 06:00

    Letošní Velikonoce začínají 2. dubna, což je Velký pátek, a potrvají do 5. dubna, což je Velikonoční pondělí. Velikonoce jsou netypickými svátky v tom, že nemají pevné datum, a každý rok se tedy slaví jindy. Termín se může lišit až o měsíc. Letošní velikonoční svátky budou do značné míry ovlivněny tím, že Merkur vstoupí do znamení Berana, takže můžete očekávat skvělé jídlo a změny v komunikaci.

    Během velikonoční soboty bude o trošku těžší komunikovat s vašimi blízkými, protože Merkur a Saturn budou na obloze v rozporu, což se může projevit diskusemi o penězích. Obě planety mohou přinést taky otevřenost, tvrdohlavost a „zabýčenost“. Až do neděle to nebude o moc lepší, ale zase můžete očekávat velkou sexuální přitažlivost, nicméně za cenu žárlivosti a závisti. Pozor na setkání, která mohou vyvolat podrážděnost a vztek, pokud nebudete mít pocit, že jste dostatečně respektováni. Jak velikonoční víkend ovlivní vaše znamení?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Slunce stojí o Velikonocích ve vašem znamení, takže si tento sváteční víkend pravděpodobně naplno užijete. Naplánujte si i trochu sportovní aktivity. Musíte si však dávat pozor na to, abyste se nechovali příliš arogantně nebo sebevědomě, protože by pak mohl víkend s příbuznými proběhnout ve znamení hádek. Omezte také nutkání utíkat před rodinnými problémy tím, že se budete snažit být sami, tím byste vše jen zhoršili. Pokud dojde k neshodě, nejlepším řešením je být pokorný, ochotný a brát vše s humorem.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Merkur a Venuše jsou vám nakloněny, což ale znamená, že se na vás bude hodně soustředit pozornost okolí. Můžete se cítit paranoidně a možná budete mít pocit, že vás druzí špehují. Je také velmi pravděpodobné, že jste v nějakém partnerství, které nefunguje, a události, které se vyskytnou tento víkend, vás možná přimějí přemýšlet o tom, že konečně něco změníte a necháte minulost za sebou. Pozor si dejte na starší ženu, která zřejmě jen předstírá, že vám chce pomoct, ale ve skutečnosti vás může zradit.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Planeta Merkur, která vám vládne, se momentálně nachází ve znamení Býka, díky čemuž je pro vás vhodný čas předvést ostatním své kuchařské dovednosti. Připravte jim hostinu a ukažte všem svým blízkým, jak moc je máte rádi. Velikonoční neděle je ideální den na mazlení s milovanou osobou, ale musíte dávat pozor, abyste nevyprovokovali hádku tím, že začnete na povrch vytahovat starý problém z minulosti. Vezměte si k srdci také rady starších příbuzných, i když možná budou bolestivé, ale pravda je to, co potřebujete slyšet.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Během velikonočního víkendu očekávejte spoustu ohnivé energie díky Slunci v Beranu a také astrologické dominanci planety Mars nad jinými planetami. Co to pro vás znamená konkrétně? Rodinná setkání se mohou stát konfrontačními a možná budete muset zlehka našlapovat, abyste situaci ještě víc nezhoršili. Snažte se zapojit do rodinných aktivit a pomáhat a hlavně se zdržte všeho, co by mohlo vyvolat zášť.

  • 5.

    Lev

    Lev

    Velikonoční neděle by měla být klidným a pohodovým dnem pro vás a vaši rodinu, ale pozor si dejte v sobotu večer, kdy se můžete ocitnout v rozporu s milovanou osobou. Postavení Marsu a Venuše bohužel není recept na klid a jediné, co můžete udělat, abyste se vyhnuli konfrontaci, je jednoduše „nenechat se chytit do pasti“, pokud vás partner bude provokovat. A vy to určitě zvládnete s grácií, ostatně jako téměř vždy.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Na Velký pátek vstoupí Mars do Býka a vy se můžete cítit povinováni zorganizovat všechno sami. Snažte se ale tomuto pocitu odolat, úspěšný víkend neznamená, že vše musíte udělat jen vy. Nechte i ostatní, aby pomohli, pokud budou chtít. To, že si myslíte, že dokonale to uděláte jen vy, nic neznamená. I drobná pomoc dokáže změnit atmosféru. V neděli se ovšem může ukázat, že blízký vztah, který prožíváte, nefunguje tak, jak byste si přáli, a může dojít k otevřené a upřímné konfrontaci. To vše ale ve finále vašemu vztahu prospěje.

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Venuše i Merkur jsou ve znamení Býka. To znamená, že velikonoční víkend strávíte především kreativně, zejména v kuchyni, kde se budete chtít předvést. Pokud plánujete pozvat přátele nebo blízké, udělejte to ve velkém stylu a pokuste se vykouzlit něco, co jste ještě nikdy nedělali. V neděli na tom nebudete finančně nejlépe, navíc postavení planet může vyvolat zvýšené hašteření nebo žárlivé výbuchy. Zkuste na to myslet a hlídejte si svoje chování, aby neskončily Velikonoce mlčením.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štíry můžou během velikonočních svátků čekat potíže se ženami. Je více než pravděpodobné, že se ve vašem životě nachází minimálně jedna žena, inteligentní a respektovaná, která bude poukazovat na vaše nedostatky. Může to být matka, manželka, přítelkyně, kdokoli. Vy určitě moc dobře víte, že taková existuje a brousí si zuby na to, aby vám pořádně „zavařila“. Důležité je, abyste nic nezatajovali, zvláště pokud budete vyslýcháni. V neděli očekávejte sexuální vzrušení, které však může pouze napravovat to, co jste pokazili.

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Jakmile je Merkur v Býku, Střelci se mohou chovat velmi tvrdohlavě, zejména pokud jde o problémy týkající se jejich rodiny. Je také docela pravděpodobné, že by s vámi někdo mohl chtít bojovat, hlavně v neděli. Byl by to špatný nápad, pustit se do boje, zvláště pokud by tou osobou byla starší žena. Snažte se být pokorní a nenechte se vyprovokovat k něčemu, co nechcete řešit. Pozor též na jazyk a nebuďte sarkastičtí, to by vyvolalo ještě větší napětí.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi by si měli velikonoční víkend užít v dobré náladě. Je dobré pozvat přátele, pokud chcete zažít trochu víc legrace. I vy si dejte pozor na starší osoby v rodině, které by mohly dobrou náladu pokazit. Pokud budou provokovat, raději se kousněte do jazyka než bojovat zbytečně o svátcích s členy rodiny. Situace se pak může velmi snadno vymknout kontrole, a to vám za to nestojí.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Planeta Uran je ve vašem znamení a velmi pozitivně na vás bude působit. Velikonoční svátky tak budou klidnější než u většiny ostatních znamení. Bude z vás taky doslova tryskat sexuální magnetismus, zejména v pátek a v sobotu. V neděli budou rodina a přátelé vyžadovat vaši pozornost, a vám to nemusí být tak docela po chuti. Ovšem nakonec budete ve finále spokojeni, že vás druzí potřebují víc než obvykle.

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Velikonoční víkend bude doslova nabitý ohnivou energií, která se může projevit tím, že se budete cítit trochu nepříjemně a pod tlakem. Můžete mít pocit, že někteří příbuzní jsou až moc nároční a že si uzurpují váš čas. Přitom vám by právě teď prospělo, kdybyste byli o samotě. Je tedy v pořádku, pokud se seberete a odejdete, zvláště když byste měli dojem, že rodinné problémy přerůstají přes hlavu. Hlavně v neděli ignorujte konfrontační chování blízkých osob a snažte se vše ihned uhasit laskavými slovy.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz