Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jakou barvu by měly mít vaše vlasy? Beranům sluší ohnivá, Štírům černá

/
  • Jakou barvu by měly mít vaše vlasy?
    Jakou barvu by měly mít vaše vlasy? (istockphoto.com)
    6. března 2021 ● 06:00

    Vlasy jsou korunou krásy, vyjadřují osobnost, identitu a vypovídají o vašem pohledu na život. Možná jste se narodila jako přirozená blondýna, možná jako brunetka – ovšem díky slunečnímu znamení můžete svou atraktivitu mnohonásobně zvýšit a změnou odstínu vklouznout do zcela nové osobnosti. Co o barvě vašich vlasů říká zvěrokruh?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Vaše hlava je silná, konkurenceschopná, aktivní a impulzivní, která bývá často a ráda číslem jedna. Pasují k vám tmavě hnědé vlasy, ohnivě červené nebo vlasy s vínově třpytivými odlesky. Takové barvy zvýší atraktivitu dynamického Berana.

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci nacházejí radost v pocitu luxusu, ale těžce pracující a vášnivý Býk se potřebuje dostat i k přírodě a občas se cítit i trošku špinavě. Proto jim sedne jakýkoliv odstín kaštanových vlasů, což se přesně shoduje se zemitou smyslností Býků.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Trvale mladiství, univerzální chameleoni, jako jsou Blíženci, vědí, že změna je kořením života, takže si mohou (a mění) barvu svých kadeří poměrně často. Rtuťovití a neklidní Blíženci si intuitivně vybírají odstíny lehké až středně hnědé s jemnými proužky karamelu.

  • 4.

    Rak

    Rak

    Domov a rodina jsou pro starostlivé Raky prioritou, milují rituály a rádi jedí. Ovšem jsou taky náladoví stejně jako příliv a odliv. Rovnováhu získají se světle hnědými vlasy, které budou zvýrazněny tmavě hnědými proužky.

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou divadelníci, kteří milují zábavu a obdiv, touží po tom, aby byli středem pozornosti a středem vesmíru. Jsou přirození vůdci, a chtějí-li zazářit v záři reflektorů, měli by zvolit blond odstíny nebo aspoň zesvětlené pruhy.

  • 6.

    Panna

    Panna

    Čistotné Panny, které jsou orientované na detaily, mají rády, když jsou pečlivě upravené a svěží. Preferují účesy, které jsou rychlé a nevyžadují vysoké nároky na údržbu. Světle hnědé odstíny nebo středně popelavě hnědé jsou pro ně ideální – synchronizují s praktickou povahou Panny.

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Správně a dobře vychovaná Váha má ráda oblečení i styly, které jsou pohodlně elegantní. Pokud jde o barvu vlasů, Váhy by měly zvolit odstíny champagne, popel, med nebo tmavě tlumený blond.

  • 8.

    Štír

    Štír

    Tajemní, dramatičtí a mlčenliví Štíři rádi zkoumají temné stránky života, což nemusí být vždycky negativní, ale naopak. Sluší jim modročerná barva, která definuje mystiku a hloubku Štírů.

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Dobrodružný a optimistický Střelec rád cestuje, může být inspirující učitel, který věří, že právě tak se může o životě dozvědět co nejvíc. Proto by Střelci měli zvolit barvu mědi, červenou nebo rezavou.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Vážní, ambiciózní a přející Kozorozi dávají rádi na odiv hmotné zabezpečení a dobrý vkus, což krásně rezonuje v barvě vlasů, která by měla vypadat nákladně. Bohaté, tmavě hnědé odstíny jsou sice konzervativní, ale to je právě pro Kozoroha to pravé ořechové.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Unikátní, nekonvenční, výstřední, avantgardní Vodnář chce šokovat svět a jeho výstřednost a pobuřující postoj jsou vyjádřeny i barvou vlasů. Ty bývají často nejrůznějších odstínů, které klidně mění každý měsíc – od růžové, petrolejově modré až po fialovou či zelenou.

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Kreativní, nápadité, mystické a zasněné Ryby vypadají, že jsou sladěny s vyšší dimenzí. Jsou to nadaní umělci, herci, hudebníci, tanečníci a fotografové. Jejich barvou vlasů je světlá blond, šedavě žlutá nebo odstín lnu – ty odrážejí éterickou podstatu Ryb.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz