Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký vztahový horoskop: Co vás v lásce čeká do konce roku 2016

/
  • Bez lásky nedokážeme žít.
    Bez lásky nedokážeme žít. (profimedia.cz)
    6. září 2016 ● 06:00

    Ať už si to přiznáváme nebo ne, láska a vztahy hrají v našem životě klíčovou roli. Málokdo dokáže být šťastný bez lásky. Víte, jak zplozenci jednotlivých znamení milují, kdo je jejich ideálním partnerem a co je čeká do konce letošního roku? 

  • 1.

    Kozoroh 22. prosince – 20. ledna


    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    S láskou je to u rohatého lednového znamení poměrně komplikované. Kozorohům zpravidla dlouho trvá, než si někoho pustí k tělu, ani ne tak fyzicky, jako citově a spirituálně. Hrdí a zranitelní, zůstávají navenek odtažití tak dlouho, až si potencionální partner připadá jako testovací objekt.

     

    Kozorozi chtějí mít ve vztazích navrch, dokonce i ti, kteří mají sklon vybírat si starší partnery. Ve vztahu jsou věrní a neradi jej opouštějí, podstatný je pro ně klid a pokud jim vytvoříte dobré zázemí, nejspíš vám neutečou.

     

    Pokud jde o dovádění v loži, jsou Kozorozi zaměření spíš na výkon než na laškování. Urputná vášeň bez kudrlinek nebo nezájem a chlad, to jsou jejich dvě polohy sexu. S vaším odmítnutím se vyrovnávají těžko, zejména ti tělesněji zaměření, a jen tak je neodpouštějí. Pokud odmítají oni, dělají to většinou z racionálních nebo minimálně pragmatických důvodů.


    Nejvhodnějším partnerem Kozoroha je Panna, která Kozorohovi poskytne péči a zájem, trochu deptat ho však může kritikou.

     

    To Ryby nekritizují a oddaně vzhlížejí, obdivují, v případě sebevědomých Ryb doplňují, tenhle vztah by neměl být konfliktní.

     

    V úvahu připadá také jiný Kozoroh, v takovém případě je to spíše rozumové spojení. Vyjít to Kozorohům může i s domáckým Býkem či Štírem, který se Kozorohovi blíží temperamentem, nebo s Rakem.

     

    Naopak karambol hrozí zejména s tvrdohlavým a dominantním Beranem, ale také se samolibým Lvem.

     

    Kozoroh těžko snese konkurenta a ani Lev nebude spokojený.

     

    Konflikt hrozí také s Vahami, u kterých mu vadí jistá nestálost. Pokud jsou však oba ctižádostiví, mohou spolu vydržet z důvodů prestiže.

     

    Spojení Kozoroha s Blíženci bývá neutrální - mohou a nemusejí se snést. Totéž se týká i spojení Kozoroha a Střelce, který bývá pro svého „zemního“ partnera příliš dobrodružný, a Kozoroha a Vodnáře, který zase může Kozoroha rozčilovat svým sklonem k frivolnosti.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Lidé, kteří vás zklamou, budou muset odejít, aby uvolnili místo novým, důležitým lidem, kteří ovlivní Vaší budoucnost.

  • 2.

    Vodnář 21. ledna – 19. února

       

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnářovo lože nemusí být zrovna vodní postel, ale určitě by se proti ní nebránili, jsou totiž vynalézavými milovníky a milenkami, schopnými a ochotnými obšťastnit mnohé. Doslovně mnohé, protože Vodnáři se neradi vážou a stálé svazky odkládají do pozdějšího věku.

     

    Láska a milování s Vodnářem je zábavné, na poli milostných hrátek jsou dotyční jako doma a jejich nespoutanost a fantazie tu zpravidla dostává prostor. Slabší je to s věrností a spolehlivostí, protože s tím si Vodnář většinou hlavu neláme.

     

    Vodnáři jsou hraví, což je vlastnost v loži ceněná, zvědaví, kreativní, milují hezké a příjemné věci. S Vodnářem do škarpy? Jedině v létě, kdy je vysypána květy, protože jinak bude zklamaný. S Vodnářem na S/M párty? Ano, když ho nebudete bít. S Vodnářem na zahrádku k rodičům? No to jste se snad zbláznili - jíst ano, dovádět na trávníku ano, okopávat ne. Důrazné ne.

     

    Nejlépe se Vodnář snáší se znameními vzdušnými, s proměnlivými Blíženci a také s Vahami. Vodnář s jiným Vodnářem prožívají vztahy sice inspirativní a intenzivní, ale krátké. Není ovšem vyloučeno, že Vodnáři i po odeznění milostného kvapíku zůstanou s jiným Vodnářem v přátelském vztahu.

     

    Perte se a žerte se, toto rčení vystihuje vztah Vodnáře a zplozence ohnivého znamení. Vzplanou k sobě, ale tvrdě na sebe narazí. Inspirativní je vztah Vodnáře s Beranem, pokud však má vodnářský vztah se Lvem nebo Střelcem fungovat, musejí být obě poloviny páru dost tolerantní.

     

    Pragmatické bývá spojení se zemskými znameními Býkem a Pannou. I když je Vodnář mnohdy lehkomyslný praktický partner, je schopen jeho chování omluvit a vyvážit. Těžko se Vodnář snáší s dominantním Kozorohem, s nímž se sice silně přitahuje, ale konflikty mezi nimi jsou časté a nikdo nechce ustoupit.

     

    Pokud jde o znamení vodní, nejpřijatelnější je pro Vodnáře spojení s Rakem, tam kyne naděje na harmonický vztah. Podobně jako s Kozorohem je na tom pak Vodnář se Štírem, který ho příliš omezuje. Mnoho šancí nemá ani vztah s Rybami, pro něž je Vodnář tuze nevšímavý a egoistický.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?

    Je nutné si udělat pořádek ve vztazích a přátelích. Tento vliv bude působit na změnu lidí, staří odchází a noví lidé přichází do života a s nimi i nové životní téma.

  • 3.

    Ryby 20. února – 20. března

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jak už z podstaty rybí povahy vyplývá, láska je pro toto znamení velmi důležitá a co víc, hojná. Ryby se zamilovávají snadno, nesobecky a z lásky se dostávají až na samou hranici sebeobětování. Očekávají romantiku, splynutí, lásku nikdy nekončící a absolutní.

     

    Láska jim splývá se sexem, takže si Rybky často nabijí čumák, když zjistí, že jejich osudem předurčená bytost byla obyčejná bludička nebo sexuální loudil. Snadno se partnerovi podřídí, pokud jde o typ i náplň vztahu, někdy jsou submisivní, někdy naopak mohou jejich nároky působit poněkud dusivě.

     

    Ryby jsou schopné svého partnera „umilovat, udolat svou láskou a ochotou". Ryby také špatně snášejí kritiku, zvlášť pokud se týká jejich typických vlastností, tedy závislosti na citech, slabosti pro spánek a snění, nelibě nesou i narážky na svou přílišnou náklonnost k alkoholu a drogám.

     

    Sex s Rybami je příjemný, protože jsou ochotny svému partnerovi vyhovět, ale nemají příliš v oblibě hrubé a násilné praktiky. Pokud mají novou lásku, mohou sexu úplně propadnout, jindy však mají sklon k letargii. Rybám dělá problém říci ne, konflikty nesnášejí, a tak se může stát, že nejsou schopny ukončit neuspokojivý vztah nebo že - zpola nedobrovolně - mají několik vztahů naráz. Věrnost je pro Ryby zvláštní pojem. Chtějí být věrné, ale vzhledem k tomu, že jsou schopny bleskově se zamilovat, často nevědí, komu jsou věrností vlastně vázány.

     

    Nejvhodnějšími partnery Ryb jsou jiné Ryby, možná pro specifickou povahu tohoto znamení, pak Štír, který ovšem vztah ovládne a Ryby eroticky i jinak fascinuje, příliš prostoru jim však nedává, v úvahu přichází také Rak, který má jistou potřebu vlastnit, a Kozoroh (v tom případě ale hrozí skoro D/s vztah), vydržet dokáží i s Býkem, který je „uzemňuje“ a je jakousi kotvou k přízemní realitě, naopak nejméně vhodným partnerem pro Ryby je Panna, která svou kritikou přecitlivělé Ryby deptá.

     

    S Beranem, Lvem, Váhami i Vodnářem mají Ryby neutrální vztah, tato poměrně volnomyšlenkářská znamení jim neposkytnou bezpečí, zato je většinou dokáží ohromit a inspirovat.

     

    Ryby si moc neporozumí ani s Blížencem, který je pro ně příliš nespolehlivý. Se Střelcem Ryby najdou společné duchovní zájmy, Střelcův sklon k dobrodružstvím však Ryby odrazuje a dlouhodobě nejsou většinou schopné ho snést.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Žádné velké změny nejsou na obzoru, užívejte klidu a úsilí napřete na získání financí. K tomu je totiž doba ideální.

  • 4.

    Beran 21. března – 20. dubna



    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beran touží po dobrodružství, a to i ve vztahu, nikdy nesmí zavládnout nuda a zápecnické pohodlí, klade velký důraz na svobodu a pocit, že mu ji partnerství bere, je začátek konce.

     

    Ať muži či ženy, Berani jsou lovci, s věrností je tedy u nich trochu problém. Také hádky pro Berana neznamenají tragédii, ale koření vztahu, který bývá poněkud „italský“.

     

    Pozitivní je, že Berani nejsou vypočítaví, nekalkulují, ve své divokosti si zachovávají čistotu, neslídí a neomezují svého partnera. Dokáží být žárliví, ale ne dusivě a majetnicky, spíš jen z přemíry temperamentu. Pokud se Beran zamiluje, je pro něj důležité, aby se o něj partner opravdu zajímal a oceňoval ho, ale ani tak nepřestane lovit a flirtovat - jeho „lovy“ však ani nemusejí být důsledkem touhy získat někoho dalšího, často jsou spíše sportem.

     

    Co Berani v lásce nesnesou? Stálé stížnosti, pasivitu, okliky, přecitlivělost, snahu ho spoutat a omezit, přílišnou šetřivost, nedostatek chvály a zpátečnictví.

     

    Pokud jde o sex, jsou Berani impulzivní, hlavní je pro ně fyzická touha a odreagování, v sexu jsou dost často sobečtí, živočišní, vášniví. Mají rádi drama, vypjatou situaci, jsou schopni z hádky skočit rovnou do postele. Jsou však kupodivu také schopni dlouhodobé sexuální abstinence, to když jejich zájem poutá jiný cíl.

     

    Nejvhodnějším partnerem Berana je Lev, také Střelec, Blíženec a Vodnář, nejméně vhodný je Rak. Nerozumí si ani s Býkem nebo Kozorohem.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Od léta 2016 můžete očekávat posun a přínos v tématu vztahů. Přichází rozmach jak ve vztazích pracovních, partnerských, tak rodinných.

  • 5.

    Býk 21. dubna – 20. května

             

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci preferují stálost, věrnost a pohodlí a také to svým partnerům nabízejí. Jsou smyslní a požitkářští, v sexu vysloveně poživační. Nepotrpí si příliš na rafinovanost a komplikované praktiky, spíš na „dostatečný komfort“ jak v množství, tak ve kvalitě.

     

    Na „platonický“ vztah Býk nepřistoupí, rozhodně ne na delší dobu a sexuální chlad obecně snáší špatně. Vzhledem k tomu, že si extrémně cení věrnosti, nebude hledat náhradu pro své choutky jinde, ale vztah ukončí. Nepochopí a neodpustí ani flirt svého partnera.

     

    Pokud jde o vážné vztahy, dávají si Býci na čas. Když se však rozhodnou, že našli vyvoleného/vyvolenou, považují to za konečný stav. Nejvhodnějšími partnery pro Býka jsou Raci, Panny, Kozorozi a Štíři, nejméně vhodné pak Ryby, ideální není ani spojení s Vodnářem, Střelcem nebo Lvem. Úspěšné bývají i vztahy dvou Býků.

     

    Rovněž rodina je něco, co u Býka nikdy nesmíme pominout. Je pro něj velice důležitá, z ní bere sílu a jí také poměřuje svou úspěšnost. Slunný dům obklopený zahradou a v něm rodina kolem prostřeného stolu, to je býčí sen a cíl.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Musíte si ujasnit svůj postoj v partnerských vztazích, v druhé polovině roku vám do života vstoupí pracovní nebo životní partner. V polovině listopadu 2016 dořešíte veškeré vztahové záležitosti.

  • 6.

    Blíženci 21. května – 21. června

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Doménou Blížence je flirt - ten milují a jsou v něm dobří. Dá se říct, že sexuální předehra, jakési mezipohlavní verbální šermování, je pro ně eroticky více uspokojující než fyzický akt soulože.

     

    Jejich hlavní erotogenní zónou je mozek, tělesnou stránku sexu neberou příliš vážně a tak k ní také přistupují. Jejich doménou jsou fetiše a erotické pomůcky, kterými se snaží zpestřit si sexuální život, velmi daleko mají k živočišnosti Beranů. Dokonce i blíženecké nevěry bývají často jen platonické.

     

    Nejvhodnějšími partnery Blíženců jsou zase Blíženci, dále Váhy, Vodnář a Lev. S Beranem má Blíženec společnou dynamiku, dochází mezi nimi však ke konfliktům ohledně vůdcovství ve vztahu. Ani v sexu to není zrovna ideální, ale vzhledem k tomu, že málokdo je „čistý typ“ svého znamení, šanci takový vztah určitě má.

     

    To soužití Blíženců s Býkem má vyhlídky mnohem horší, Býk bude Blížence brzdit, Blíženec bude Býka iritovat, v ložnici se také těžko shodnou.

     

    Větší šanci má vztah, kde Blíženec je muž. Problematické je soužití Blížence s Rakem. Rak sice poskytne Blíženci domov, ten z něj ale bude prchat jako z kriminálu. Lev s Blížencem mají mnoho společného, touha po obdivu a společnosti je spojuje.

     

    Ani s Pannou nemá Blíženec na růžích ustláno, protože Panna těžko snáší Blížencovu nespolehlivost a nedochvilnost a on si připadá příliš svázán jejím smyslem pro pořádek. Úspěšný a harmonický vztah kyne Blíženci s Vahami.

     

    Se Štírem se Blíženci dostanou do sporu, protože Blíženec Štírovi neposkytne dostatek oddanosti. Se Střelcem bude chvíli působit vzájemná fascinace, ale pak se vztah buď ustálí na přátelské úrovni, nebo zanikne.

    Ani Kozoroh není pro Blížence zrovna ideální partner, ale jejich vztah může fungovat, pokud oba přistoupí na kompromis.

     

    Trochu „do větru“ bude vztah Blížence s Vodnářem, jinak však spolu mohou být velmi spokojení.

     

    A Ryby s Blížencem? Tato dvě obojetná znamení nemají velkou šanci na společný spokojený život proto, že nejistota v jejich vztahu bude až příliš vysoká (a neshodnou se ani sexuálně).

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    V druhé polovině roku můžete očekávat rozmach a posun právě ve vztazích. Kdo hledá partnera, najde. Pokud chcete založit rodinu, Jupiter vám bude přát.

  • 7.

    Rak 22. června – 22. července

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou obecně citově stálí a na svém partnerovi emocionálně závislí, rozchodem velmi trpí. Za sexem se nehoní a podmínkou pro jeho praktikování je pro Raky obou pohlaví vztah. Ne snad proto, že by byli tak prudérní, ale prostě o náhodný sex nestojí.

     

    Někteří Raci jsou velmi romantičtí, k sexu mají rádi „kulisy“, ať už je to postel povlečená růžovým saténem nebo ondřejský kříž. Od partnerství čekají hodně a touží po trvalém vztahu, jakákoli přelétavost je jim cizí.

     

    Rak rozhodně nesnese, když neprojevíte dostatek ohledů, nepromine zradu, nevyrovná se s tím, že vás společný domov nezajímá, bude velmi trpět, když mu nedáte najevo lásku a budete ignorovat jeho názory.

     

    Rak je taky velmi citlivý na svou původní rodinu, takže urážení račích rodičů se raději vyhněte. Raci mají trochu potíže s tradiční mužskou rolí, mají však dostatek fyzických sil. Jejich sexuální energie však není na vysoké úrovni, takže sex vyžaduje aktivitu partnera, navíc jejich milostné touhy přicházejí v cyklech, které zahrnují jak vášnivou náruživost, tak i naprostý nezájem o sex. Nevěru snášejí špatně a dlouho se s ní nejsou schopni vyrovnat.

     

    Pokud jde o nevěru Raků samotných, někdy jsou schopni „pytláctví“, ale takřka nikdy se v něm citově neangažují.

     

    Nejlepšími partnery pro Raka je Býk, Kozoroh, Štír a Panna, naopak problematické může být spojení s Beranem a Blížencem.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Od června si ujasníte a dořešíte oblast vztahů partnerských a pracovních. Vliv Jupitera přinese rozmach v oblasti domova a zázemí. Vaše rodina se může rozrůst.

  • 8.

    Lev 23. července – 22. srpna

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi milují život a všechny jeho příjemnosti, ve vážných vztazích však často zažívají problémy, které lze přičíst hlavně jejich egoismu. Rádi se zamilovávají, preferují období prvního okouzlení, kdy k nim jejich nový partner zpravidla vzhlíží.

     

    Pokud se zamilují doopravdy, jsou věrní a schopní něhy i obětí. V sexu se rádi předvádějí, jejich vztahy jsou, zejména na začátku, dramatické, nejdůležitější je však pro ně partner, který je schopen lásku přijímat i dávat naplno.

     

    Lvi rozhodně nesnášejí, když mluvíte o sobě a ne o nich nebo když je nepustíte ke slovu. Milují pochvaly, utrácení, ale také reprezentativní partnery, kteří je navíc podporují. Výsměch je vyvádí z míry.

     

    Mají silný sklon k sexu, jejich vztahy jsou vášnivé, muži občas mají sklon chovat se jako „machos“. Sex je pro ně jen dalším jevištěm, na kterém se chtějí předvést a udělat dojem, což ovšem pro protějšek nemusí být nutně nepříjemné.

     

    Lvi jsou věrní - pokud se zamilují, k nevěře je dožene zejména pocit nedostatečného ocenění doma.



    Co se znamení zvěrokruhu týče, nejlépe se Lev snese s Beranem. Jejich pohled na svět se v mnohém shoduje, a i když může dojít ke střetům, pořád mají dost společného. Dalším vhodným adeptem je Blíženec. Tyto dvě dynamické povahy se doplňují, jejich společný život akcentuje zábavu a jistý pocit nevázanosti.

     

    Dobrou kombinací je i Lev se Střelcem. Mají podobný temperament, jsou optimističtí a ani jeden z nich není rodinný typ. Dobře si Lev rozumí i s Vahami. Mají rádi společenské akce, oba potřebují dostatek svobody a dobře si rozumějí i pod peřinou.

     

    Nepříliš úspěšné vztahy kynou Lvům ve spojení s klidným Býkem, majetnickým Rakem, s jiným Lvem hrozí stálé střety dvou primadon, Panna může lva iritovat svou kritikou a mocenský střet kyne také ve vztahu se Štírem.

     

    Kozorohem je Lev sice přitahován, ale názorová různost je příliš velká. Vodnář Lva většinou ani nezaznamená, a pokud zaznamená, obdiv mu neposkytne. S Vodnářem tedy vydrží jen staří a moudří Lvi a Lvice. S Rybami projde Lev okouzlením, ale na dlouhý vztah to nevypadá. Melancholické Ryby těžko poskytnou Lvu obdiv a energii, po které touží.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    V druhé polovině roku 2016 vás planety začnou tlačit do vyřešení bydlení a zázemí. Černá Luna zde bude ovlivňovat pocity, touhy po změně, zkvalitnění, zlepšení, touhu po bezpečném přístavu.

  • 9.

    Panna 23. srpna – 22. září

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny k životu přistupují prakticky, racionálně a zrovna tak pojímají i vztahy a zůstávají realisty, nebo spíše pseudorealisty, i v okamžiku největší zamilovanosti.

     

    Na něžná slůvka, vyznání lásky či frivolní výzvy je neužije, lásku projevují účinným zájmem o partnera. V sexualitě jsou spíš konvenční, ale jsou schopny i velké smyslnosti, pokud najdou správný protějšek.

     

    Jejich sexuální apetence je, vzhledem ke zpravidla dobrému zdravotnímu stavu, také vysoká. Panny vyžadují věrný a spolehlivý přístup, cokoli jiného pro ně není dlouhodobě zajímavé. Co Panna neodpouští? Hrubost, neupravenost, špínu, chaos, porušení slibu, rozzuří ji, když ji nebudete brát vážně nebo když jí uděláte ostudu na veřejnosti.

     

    Panny využívají svou energii především pro řešení problémů, což není pro sex právě ideální modus, navíc nerady riskují, jsou kritické a toleranci se musejí naučit, jejich sexuální touha je však silná. Obecně nejsou v loži příliš vášnivými partnery, ale můžete to změnit, pokud dokážete jejich sexualitu otevřít. Pro Panny je sex „zakázané ovoce“ se vším, co k tomu patří. Mohou jej odmítnout i posedle vyznávat, mohou najít vyústění v exotických praktikách v úplném celibátu. Pokud vyžadujete od partnera věrnost, je Panna zpravidla tím, kdo vám ji poskytne.

     

    Nejvhodnějšími partnery pro Pannu jsou Kozoroh, Býk, Rak a Štír. Nejméně vhodný je frivolní a svobodymilovný Vodnář. S Beranem má Panna naprosto odlišný pohled na svět, pokud však budou oba dostatečně zralí, mohou se vzájemně obohatit. Porozumí si spíše zkušenější pár.


    S Býkem Panna vytvoří harmonické, i když poněkud těžkopádné spojení.
    Panna s Blížencem se snese jen stěží.


    Panně s Rakem kyne harmonická budoucnost. Panna by se se Lvem dobře snesla… kdyby nebyla tak kritická.  Panna s Pannou se nedoplní. Sice mají stejný pohled na život, ale korekce jiného způsobu uvažování jim v jistých situacích bude zatraceně chybět.


    S Vahami bude Panna stále na vážkách. Pokud jsou oba partneři typickými představiteli svých znamení, nebude toto spojení fungovat. Zato se Štírem může Panna dojít ukojení. Se Střelcem Panna vyjde, zvláště s duchovně založeným. Dokáží se obohatit, doplnit. Pokud Panna hledá dokonalé spojení, je jím Kozoroh.  

    S Vodnářem Panna nenajde společnou řeč. S Rybami si Panna užije starostí. Spojení funguje, pokud je Panna srozuměna s tím, že většina praktických problémů bude na ní a že bude muset být vůdčím duchem páru. Ryby za to poskytnou lásku.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Úkolem roku 2016 je udělat si pořádek ve vztazích a usadit se. Září přinese novou životní cestu, během které se konečně posunete kupředu.

  • 10.

    Váhy 23. září – 22. října

       

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy potřebují vztahy, jsou pro ně nesmírně důležité a pro harmonii jsou ochotné různých ústupků, respektive žít život partnera jim nečiní takový problém jako ostatním znamením.

     

    Mají také sklon si partnera idealizovat, hledají takového, se kterým budou sdílet život i zájmy. Pokud jde o sex, je pro ně důležitá pravidelnost, nepotrpí si na násilné a neestetické praktiky, i když je podvědomě můžou vzrušovat. Ač to nepřiznají, nikdy nedávají víc, než si berou.

     

    Váhy jsou věrné znamení. V mládí zpravidla mají ideály a touží po „čisté“ lásce, v pozdějším věku sice prozřou, ale vzhledem k tomu, že nemají rády zbytečné konflikty a komplikace, většinou nezajdou dál než k nevinnému flirtu. Váze nejvíce vadí, když se s ní hádáte, zanedbáváte svůj exteriér, máte nevhodné přátele a také, pokud jste na ni hrubí.

     

    Nejvhodnější partneři Vah jsou Blíženci a Vodnář. Naopak nejméně vhodným partnerem je Kozoroh.

    Váhy s Beranem se dlouhodobě snesou špatně. S Býkem Váhy rády vybudují společný domov, a pokud se Býk uvolí občas zajít do společnosti, může jim to klapat.


    Váhy s Blížencem mají podobné preference a snadno vytvoří harmonický vztah. Společnost, přátelé… a obě znamení jsou spokojená.


    Váhy s Rakem budou mít problém, protože mají velkou potřebu osobní svobody, kterou jim Rak ovšem neposkytne. Nejsou to však vyhraněná znamení a je možné, že neshody překonají.


    Když se setkají se Lvem, sejdou se dva estéti, navíc se i jejich životní principy dobře doplňují.


    Váhy s Pannou si nepadnou do noty. Váhy nechtějí konflikty, které Panna svou kritičností a přímostí vyvolává.


    Váhy s Vahami vycházejí dobře, nechuť ke konfliktům je oboustranná. I v sexu jim to může klapat.


    Se Štírem narazí. Štírovi bude vadit jistá povrchnost Vah. Lze předpokládat spíš vzplanutí než společný život.


    Se Střelcem si dobře porozumějí v sexu. Střelec bude Váhy unavovat svým mudrlantstvím, je jim však schopen poskytnout porozumění.


    Váhy s Kozorohem, to je ta nejhorší kombinace. Kozoroh si osobuje právo partnera omezovat, což však Váhy těžko snášejí.


    Váhy s Vodnářem budou spíše přáteli než milenci, ale jejich vztah bude pevný.
    S Rybami si mohou Váhy dobře porozumět, v sexu se shodnou.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Čeká vás životní změna, velký posun, který ovlivní váš příští život.

  • 11.

    Štír 23. října – 21. listopadu

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štíří láska bolí a také Štíři si to uvědomují. Často musejí vynaložit mnoho úsilí na to, aby jejich cit nebyl pro partnera obtěžující, spalující a omezující. Hledají osudový vztah a když mají pocit, že ho našli, těžko se ho vzdávají.

     

    Rozchody se Štíry nejsou jednoduché, protože neumějí podobnou věc vzít „sportovně“ a jsou schopni velkých scén i kruté pomsty. S ex-partnery vycházejí špatně.

     

    Přitahují je tajemní a charismatičtí lidé, lidé sexuálně založení, experimentátoři a bouřliváci. Jejich milostný život stíhají mnohé hluboké krize, protože pokud Štíři své chování nekorigují, jsou žárliví, majetničtí a jejich vášeň může partnera obtěžovat.

     

    Štír od vás uteče, pokud ignorujete jeho city a dáváte mu najevo nezájem, to i fyzicky. Také nesnese stálou kritiku, nedůvěru, výsměch a pohrdání, těžko se mu žije i s velmi nezávislým partnerem. Pro Štíry je také extrémně důležitá sexualita a pokud mohou dát průchod své přirozenosti, jsou v sexu většinou animální a drsní. Štíři bývají věrní, pokud vztahu věří. Jestli pojmou podezření, že je něco špatně, závazek věrnosti pro ně padá, většinou se pak svému partnerovi mstí nevěrou.

     

    Nejvhodnějšími partnery Štíra jsou Kozoroh, Rak a nejméně vhodným partnerem je Beran. V jejich vztahu obě strany utrží rány, ale obvykle hůře dopadne Štír, který vše bere mnohem vážněji.Mezi Býkem a Štírem se může vyvinout pevné pouto, ač tato dvě znamení působí jako protiklady.


    Blíženci Štíra na dlouho nezaujmou. Jejich lehkomyslnost ho odpuzuje.
    Štír s Rakem, to je střet principů, vášnivé sexuální touhy a poklidného pečovatelského citu.


    Se Lvem je to je fascinace a čepýření per. V sexu si rozumějí skvěle, ale jinak jsou konflikty časé.


    S Pannou mohou mít harmonické soužití, když to Panna nepřežene s kritikou.
    S Vahami může mít Štír románek, ale ne vztah.


    Štír se Štírem, to je souboj, který nelze dlouho snést, a Štíři si to většinou uvědomují.


    Se Střelcem se spíše jen potká, než že by spolu dokázali zůstat. Může mezi nimi vzniknout přátelství.


    Štír s Kozorohem je kupodivu šťastná kombinace, jen občas mezi nimi dojde k boji o moc.


    S Vodnářem si pěkně popovídají, ale to je tak všechno.
    Štír s Rybou je spojení rizikové.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?
    Druhá polovina roku je pod vlivem Jupitera, což znamená, že budete ukončovat některé životní situace.

  • 12.

    Střelec 22. listopadu – 21. prosince

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelci si potrpí na rovnoprávné vztahy, v nichž jeden na druhém není závislý, panuje tam vzájemná úcta a upřímnost. Vzhledem ke svému idealistickému zaměření však často mají na vztah i partnera tak vysoké požadavky, že se zklamou a poté začínají znova… a znova.

     

    Pokud jde o sex, dobrodružnější Střelci ho bytostně milují, duchovně založení naopak touží spíše po splynutí filozofickém.


    Střelec miluje svobodu a tím je řečeno vše. Jeho strach ze závazků a ze ztráty volnosti se blíží fóbii, protože se těžko smiřuje se životem po boku jednoho partnera, a i v případě, že se s někým rozhodnou setrvat, rádi si nechávají zadní vrátka či aspoň formální nezávislost. V dlouhodobém partnerském vztahu je sex často nebaví, protože přijde o svůj status objevování a dobrodružství.


    Nejvhodnějšími partnery pro Střelce jsou Beran, Lev a Vodnář, naopak naprosto nevhodný je Rak.
    Střelec s Beranem vytvoří jiskřivý svazek plný energie. 

     

    S Býkem se příliš nesnese, protože nepochopí jeho touhu po rodině a bezpečí.
    Mezi Střelcem a Blížencem vznikne spíše přátelství než trvalý vztah.
    S Rakem se míjí. Račí rituály a jistoty se v podstatě vylučují se „střeleckým“ způsobem života.


    Střelec se Lvem mají hodně společného, jsou optimisté a rádi se baví.
    Pannou je Střelec zaskočen. Jako bytostný optimista nechápe její kritický přístup, v něčem mu však může imponovat.


    Mezi Vahami a Střelcem panuje přitažlivost spíše fyzická.


    Střelec se Štírem, to je žhavá válka, jejich vzájemná fyzická přitažlivost je mocná.
    Střelec se Střelcem si budou rozumět, ale jejich vztah bude více přátelský.
    Střelec a Kozoroh hledají společnou řeč těžko. I v sexu na sebe spíše narazí, než že by došlo k harmonii.


    S Vodnářem si naopak dobře vyhoví. I tady to však bude vztah více přátelský.
    S Rybou se Střelec shodne „duchovně“, praktický život jim však může dělat potíže.

     

    Co vás čeká do konce roku 2016?

    Druhá polovina roku přeje posunu v partnerské rovině. Někdo důležitý přijde do vašeho života. Dostanete se do společnosti, do které chcete patřit.  

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz