Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak vyhrát velké peníze: Blíženci budou úspěšní v pokeru, Panny v ruletě!

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    31. srpna 2016 ● 06:00

    Ať už potřebujete peníze nebo se chcete jen trošku pobavit a zažít dobrodružství, zkuste sázet nebo hrát hry podle horoskopu. Zodpovědně ale, abyste nesklouzli k závislosti!

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 9, 15, 48, 92, 116

    Hra, která vám přinese štěstí: Punto Banco

    Punto Banco je jednoduchá karetní hra, která je oblíbená především v Jižní Americe. Od oválných karetních stolů se Punto Banco přeneslo i do internetového prostředí, kde ho můžete hrát v on-line kasinech. U karetní hry Punco Banco, jejíž výsledek záleží čistě na náhodě, se hraje nejčastěji se šesti standardními balíčky karet, občas se čtyřmi či osmi. Cílem hry je po rozdání karet přiblížit se co nejvíc hodnotě 9. Můžete sázet na hráče (Punto), na bankéře (Banco) nebo na remízu.

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 8, 13, 35, 86, 112

    Hra, která vám přinese štěstí: Craps

    Craps je jednoduchá a nejslavnější hazardní hra v kostky. Výhodou je, že ji může hrát až dvacet hráčů naráz. Má širokou paletu sázek a při nejlepším způsobu hry nabízí vyšší šance na výhru než například ruleta. Při hře se používají dvě kostky. Hráč může házet jen jednou rukou, pokud jedna z kostek padne mimo hrací stůl, musí se zkontrolovat a teprve se vrátí do hry. První hod kola se nazývá Come Out Roll. Ten nastává, když vrhač kostek neuspěje, tedy nehodí výherní kombinace (padne tedy sedmička nebo jedenáctka). Během hry se vrhačem může stát každý.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 2, 27, 63, 84, 111

    Hra, která vám přinese štěstí: Poker

    Poker je hvězda hazardních her. A pro Blížence jako stvořená. Jen v USA hraje poker více než třicet milionů lidí! Poker umožňuje, abyste strávili s přáteli společný čas a dobře se pobavili (což se Blížencům líbí). Existuje mnoho druhů a pravidel pokru. Jde o karetní hru pro 2 až 10 hráčů, základní typ pokeru je draw poker, od kterého je odvozená řada dalších variant. Dnes je nejhranější variantou Texas Hold´em No Limit. Hraje se většinou s francouzskými kartami (52 listů – kříže, káry, srdce a piky). Cílem je vybudovat jednu z mnoha herních kombinací. Ty rozhodují o ztrátě či zisku. Ve hře rozhoduje také taktika. Příklady herních kombinací: High card (vysoká karta – karta nejvyšší hodnoty), One pair (jeden pár), Straight (postupka, pět karet v řadě v různých barvách) atd.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 7, 27, 52, 68, 121

    Hra, která vám přinese štěstí: Bingo

    Bingo je starobylá hra, oblíbená u mladých i starších. Pro Raka je to ideální hra, díky které může nejen vyhrát, ale taky vytvořit spoustu nových přátelství. Princip hry tkví v tom, že se snažíte na svém bingo tiketu z losovaných čísel sestavit řadu, sloupec nebo úhlopříčku. Hrát se dá v kasinu nebo on-line na internetu. Základem hry je tiket, který obvykle sestává z pěti řad a pěti sloupců, jde tedy o tabulku s pětadvaceti políčky rozloženou v podobě čtverce pětkrát pět buněk. V každém sloupci může být maximálně pět čísel z patnácti. V losovacím osudí je 75 čísel, každý hráč má zaškrtat 25 čísel na svém tiketu. Uprostřed je volné pole, jež označuje automatický zásah pro hráče.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 1, 17, 35, 77, 122

    Hra, která vám přinese štěstí: Blackjack

    Jedna z nejoblíbenějších karetních her, které se provozují v kasinech. Obliba tkví hlavně v tom, že není jako většina her založená pouze na náhodě, ale umožňuje pomocí různých strategií zvýšit pravděpodobnost výhry (především metoda tzv. počítání karet, kdy se hráč pokouší zapamatovat tažené karty). Blackjack se dnes hraje s tzv. žolíkovými kartami. Základní princip hry je, že hráč chce mít hodnotu karet blíže 21 než krupiér, ale přitom 21 nepřekročit. Vyhrává ten, kdo má v ukončení hry v ruce nejvyšší součet, aniž by překročil 21. Hráč, který má vyšší součet, je tzv. trop neboli přes. Pokud má hráč i krupiér stejný počet bodů, hra končí nerozhodně a nikdo nevyhrál.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 6, 37, 51, 96, 121

    Hra, která vám přinese štěstí: Ruleta

    Britské, americké a francouzské rulety se hrají v kasinech po celém světě. Tato rychlá hra má svoje kouzlo, kterému zejména Panny mohou snadno propadnout. Je to podobné jako sázet Sportku, ale mnohem zábavnější. Navíc šance vyhrát v ruletě je téměř 97,5%! Ruleta se hraje na ruletovém stole, který se skládá z otáčivého kola a plátna označeného příslušnými možnostmi sázení. V evropské a francouzské verzi je kolo rozdělené na 37 polí představujících 36 čísel a 1 nulu. Vyjma nuly všechna čísla na ruletě vedle své vlastní hodnoty náleží taky dalším nadřazeným skupinám čísel – například červená/černá, sudá/lichá atd. Hráč není omezen počtem ani umístěním jednotlivých sázek, může sázet například na jedno číslo, na dvě čísla, na šest čísel, na vysoká či nízká čísla nebo na barvu.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 3, 45, 62, 97, 138

    Hra, která vám přinese štěstí: Mah-Jongg

    Tato hra pochází z Číny a hraje se podobně jako domino. Díky ní se naučíte strategicky plánovat, takže směle do toho. Cílem hry je odstranit z herního pole všechny kameny. Odstranit lze vždy dvojice kamenů se stejnými symboly. Jednotlivé kameny ale nesmíte zablokovat. Hra vyžaduje aspoň trochu prostorové orientace, taktického přemýšlení a kapku štěstí. Východní kultury si zakládají při hře na umírněném chování, trpělivosti a meditaci, takže se pokuste právě tyhle vlastnosti zakomponovat do svého života.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 4, 18, 63, 78, 109

    Hra, která vám přinese štěstí: Žolíky

    Kdo by neznal žolíky – ovšem Štíři mohou díky této hře vyhrát pěkné peníze! Hrát ji můžou dva až šest hráčů, hraje se s tzv. žolíkovými kartami (celkem 108 karet). Hra se zahajuje snímáním tří karet, pak se rozdá 12 karet mezi hráče, jen předákovi (prvnímu hráči po levici rozdávajícího) se dá karet 13. Zbytek je v talonu. Předák zahajuje hru vyložením své třinácté karty, každý hráč si bere jednu kartu z talonu a jednu nehodící odhazuje do společného balíčku. Výjimkou je rozhodnutí vyložit. Vykládat lze postupky, trojice či čtveřice, přičemž je nutné napoprvé dosáhnout 42 bodů a jedné čisté postupky. Do ostatních sestav je možné místo chybějící karty vložit žolíka. Hra končí, pokud některý hráč vyloží své karty a poslední zbylou hru uzavírá odložením (reversem) nahoru na odkládací balíček.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 8, 16, 53, 95, 112

    Hra, která vám přinese štěstí: Dostihy

    Sázení na koně či psy je pro dobrodružné Střelce vzrušující hobby. Vzrušení z velkého davu vás doslova nabije nadšením. Dostihy jsou jednou z nejstarších sportovních vášní, která učarovala anglickým šlechticům i americkým mafiánům. Může okouzlit i vás. A když máte štěstí, může být i výdělečná! Sázení probíhá obvykle na dostihovém závodišti, ale můžete sázet i doma on-line, třeba o půlnoci. Sázejte pouze na závody, kterým rozumíte a kde máte větší šanci tipnout vítěze. Pokud máte pocit, že víte, kdo vyhraje, proberte to ještě s názorem bookmakera a zjistěte vypsaný kurz. Když váš názor sdílí polovina těch, co sází, daný kurz je asi nízký. Raději na něj tedy nesázejte a počkejte, až bude kurz aspoň 1,5.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 3, 15, 37, 81, 130

    Hra, která vám přinese štěstí: Baccarat

    Baccarat je skvělá karetní hazardní hra, která se v Evropě hraje už od 15. století. Ve všech verzích proti sobě stojí hráč a bankéř. Cílem je, přiblížit se co nejvíce hodnotě 9, a tak přehrát soupeře. Hraje se se čtyřmi až osmi balíčky karet. Jeden z hráčů umístí karty do „sáněk“. Jakmile jsou ukončeny sázky, dealer rozdá každému dvě karty. Podle pravidel a situace se táhne třetí karta. Podle tažených dvou nebo tří karet se oznámí vítěz. Baccarat je společenskou zábavou, hraje se pomalu a průběh se drží herních rituálů. Říká se jí „big money game“, což znamená, že můžete během chvilky vyhrát nebo prohrát miliony.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 11, 17, 35, 78, 144

    Hra, která vám přinese štěstí: Vrhcáby

    Vrhcáby neboli backgammon vznikly na Středním východě a na západě se staly populárními po křížových výpravách. Pravidla se prý naučíte za deset minut, ale trvá roky, než hru opravdu zvládnete. Je to hra pro dva hráče (výjimkou je varianta chouette), ve které hraje roli nejen náhoda, ale taky umění strategie. Ke hře potřebujete hrací desku, 15 + 15 kamenů dvou barev, 2 páry kostek, kelímky na míchání kostek a tzv. dablovací kostka. Cílem hry je vyvést všech svých patnáct kamenů po vyznačené dráze nejprve do svého vnitřního pole a pak je odebrat ven z hrací desky. Ve hře existují tři druhy výher: obyčejná, gammon a backgammon.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šťastná čísla: 12, 21, 42, 81, 121

    Hra, která vám přinese štěstí: Loterie

    Vzhledem k tomu, že Ryby jsou nejvíce intuitivní znamení, mají největší šanci vyhrát peníze tak, že si koupí lístek do loterie. Mnohé Ryby taky mohou hrát na automatech, a to velmi úspěšně, ovšem hrozí riziko závislosti. Pravda, šance na výhru je velmi malá a nepomůže vám téměř žádný systém. Analytici tvrdí, že vyhrajete s pravděpodobností 1 ku 14 milionům. Ovšem adrenalin, to zase loterie má, což jako Ryby oceníte. Sázet můžete na datum svých blízkých, někdo nedá dopustit na rozpisy čísel, jiný sází skutečně intuitivně. Faktem je, že pokud vsadíte na „dobré“ číslo a uspějete, pravděpodobně vyhrajete skutečně velké peníze. Tak hodně štěstí!

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz