Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okouzlete svého partnera podle horoskopu: Co platí na jednotlivá znamení?

/
  • Vichřice nebo požár? Jak milovat podle živlů.
    Vichřice nebo požár? Jak milovat podle živlů. (profimedia.cz)
    13. září 2016 ● 10:00

    Horké počasí se pořád drží a vášně nevychladly. Víte, jak svádět podle živlů? Čemu dává přednost ohnivý Lev a co miluje Ryba? Vyzkoušejte na každé znamení to, co na něj nejvíc platí. 

  • 1.

    Ohnivá znamení: Beran, Lev, Střelec

     

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Pokud chcete zplozence těchto znamení dostat do postele, řekněte jim to na rovinu. Dost pravděpodobně vám to splní, nebo se aspoň neurazí. Ze začátku je nezaplavujte city, pokud chcete ohnivá znamení svést, jděte na to raději fyzicky. Tanec, mazlení, to je to pravé.

    Pokud vám to bude v sexu klapat, naznačte, že byste rádi ve vztahu pokračovali. A pokud chcete zabodovat ještě víc, lichoťte.

     

  • 2.

    Vzdušná znamení: Blíženci, Váhy, Vodnář

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Tato znamení mají velkou fantasii, a všechno prožívají i v této sféře, takže často není snadné je svést. Ale nezoufejte. Jakmile se vám někoho ze vzdušných znamení podaří svést, zjistíte, že jste se nesnažili nadarmo.

    Vzdušná znamení vám splní i nejtajnější přání a překvapí vás svými nápady. Navíc si s nimi popovídáte a při řeči často objevíte spoustu neřestných témat, která vás dostanou do varu. Dejte pozor, abyste je nevyplašili svými pocity, teprve když si budete jistý úlovkem, můžete se odvázat. Potom čekejte v posteli opravdu netradiční zážitek.

  • 3.

    Vodní znamení: Rak, Štír, Ryby

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Vodní znamení jsou tajemná a hodně dají na instinkty. Pokud se vám podaří zaujmout je a získat jejich důvěru, čekejte mystický sex, tajuplné a temné svody, o jakých se vám ještě nesnilo. Pokud chcete zabodovat, zaveďte je k vodě. Jezero, řeka, ale stačí i sauna a romantika bude dokonalá. Přiměřené kulisy jsou totiž pro tato znamení velmi důležité.

     

  • 4.

    Zemní znamení: Býk, Panna, Kozoroh

     

    Autor: 

     

    Zemní znamení jsou bohové sexu, ba co víc, o Býcích se říká, že je pro ně sex nejdůležitější věc v životě.  Pokud svedete někoho ze zemních znamení, budete překvapeni, co se ve zdánlivě rezervovaných osobách skrývá.

    Sex je pro ně přirozený a důležitý, ale nejsou příliš romantičtí, spíš animální. Na svou sexuální výkonnost a dovednost jsou muži i ženy těchto znamení velmi pyšní.

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz