Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexuální fantasie podle znamení: Nejhříšnější touhy podle hvězd

/
  • Jaké jsou vaše tajné sexuální touhy?
    Jaké jsou vaše tajné sexuální touhy? (profimedia.cz)
    3. června 2016 ● 10:00

    Sexuální fantasie má každý z nás a často jsou kořením života i vztahu. Ovlivňují planety i naši sexuální fantasii? Jistě. Zjistěte, co skrývají upjaté Panny nebo panovační Kozorozi? 

  • 1.

    Beran – bojovnost a nedostupnost

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Beran chce to, co nemůže mít.  Bojuje o to, po čem touží, nejvíc a nejtvrději ze všech znamení. Jejich sexuální fantasie jsou plné provokativních a vyzývavých bytostí, které je dostanou do postele – a pak bude následovat divoký sex s trochou násilí, kousání a tahání za vlasy. 

  • 2.

    Býk - smyslnost a hravost

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Býci na to jdou pomalu a smyslně, hravě a často i romanticky. Rádi si vychutnají chuť i vůni a rádi si také svůj milostný objekt prohlížejí nahý. Mají rádi, když si po těle přejíždí kostkami ledu. Zkusit to tedy můžete i s voskem ze svíčky. 

  • 3.

    Blíženci – dobrodružství a chaos

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pokud máte rádi překvapení, s Blíženci si jich užijete dosyta. Milují změnu, sní o trojce a sexuální libůstky střídají jak na běžícím pásu. Ani nevěra u nich není výjimečná.

  • 4.

    Rak – citlivost a přirozenost

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Citliví, přirození, ale někdy trochu pohodlní jsou Raci. Mají však velkou fantasii, rádi se v ložnici převlékají do kostýmů, originalitě se meze nekladou. 


  • 5.

    Lev – dominance a náročnost

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Král zvířat miluje luxus a různé sexuální pomůcky včetně bičíků a vibrátorů a nejšťastnější je, když jsou patřičně luxusní. Rádi v posteli zastávají dominantní roli, někdy ovšem líp funguje jen v jejich představách.  

  • 6.

    Panna – řád a disciplína

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Před sexem s Pannou si na sobě dejte záležet. Dokonalá hygiena, vyholení, parfém. Panny mají rády věci pod kontrolou, a bylo by tedy pro vás lepší, kdybyste hned napoprvé věděli, kam sáhnout. Pokud se vám to nepovede, Panna nelení a poučí vás. Příkazy a rozkazy patří do jejího sexuálního snění.

  • 7.

    Váhy – nestálost a citlivost

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Někdy si pletou lásku se sexem a milují experimenty. Skupinový sex nebo anál? Proč ne. Snahou Vah je sice rovnováha, ale občas ji rády poruší.

  • 8.

    Štír - čistá sexualita

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Štíři sex milují nejvíc ze všech znamení, jsou tak vášniví, že to mnohé vystraší. Nemají žádný problém se sexem po desetiminutové známosti. Při sexu jsou dominantní, a pokud křičíte, spíš je to stimuluje, než odradí. Dámy vás podrápou jako dravé šelmy.

  • 9.

    Střelec – náruživost a optimismus

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Smyslnost a hravost charakterizuje sex Střelců, námět hry klidně nechají na vás. Mají rádi, když jejich orgasmus ovládá někdo jiný, a bez ohledu na pohlaví ocení přítomnost vibrátoru.

  • 10.

    Kozoroh - tajemno a masochismus

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V reálném životě chtějí mít Kozorozi všechno pod kontrolou, včetně partnera, v sexuálních hrách však často vyhledávají pravý opak. Touží po sexuálním podřízení, své tajemství však prozradí jen dobře prověřeným partnerům. Při nezávazných hrátkách zůstávají dominantní i v posteli.

  • 11.

    Vodnář - výstřednost a bláznivé nápady

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Milují sex na neobvyklých místech, netrápí je, že vyvolají skandál, milují riskantní situace, které k nim připoutají pozornost. Čím originálnější sexuální hry, tím lépe.  

  • 12.

    Ryby – zdrženlivost a kreativita

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Navenek se tváří cudně, uvnitř však touží po sexu, který bude výstřední a pestrý. Trvá jim ovšem dlouho, než své představy promění na realitu.  

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz