Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zahne vám? Které znamení má sklony k nevěře a čemu snadno podlehne?

/
  • (Shutterstock.com)
    16. března 2016 ● 06:00

    Všichni jsme jen lidé a u nevěry to platí dvojnásob. Pravdou ale je, že některá znamení zvěrokruhu podlehnou sexuálnímu pokušení snadněji než jiná. Které znamení patří mezi nejvěrnější, a komu naopak nedělá žádný problém užívat si i v cizí posteli?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Beran zbožňuje pozornost, a i když je šťastně zadaný, flirt si většinou neodpustí. Ostatně nic mu nezvedne sebevědomí tolik jako skutečnost, že po něm někdo touží. Pro toto znamení ale zpravidla platí okřídlené přísloví o tom, že "pes, který štěká, nekouše". Takže i když bude koketovat s někým jiným, ve většině případů to i u výměny lichotek a vlahých pohledů skončí. Pokud je ale ve vztahu nespokojený, byť by to mělo být pouze po sexuální stránce, podlehne svodům mnohem snadněji, než byste si mysleli.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býk patří mezi nejvěrnější znamení zvěrokruhu a většinou si nějaký románek začne až dlouho poté, co ukončí ten předchozí. Každopádně je doslova závislý na partnerových dotycích, něžných slůvkách a pozornosti, a když se necítí milovaný, není šťastný. Přesto, na rozdíl od Berana, nebude toto štěstí hledat jinde. Pokud se ovšem dočká nevěry ze strany partnera, můžete si být téměř jistí, že mu to oplatí stejnou mincí.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro Blížence rozhodně není motivací k nevěře chtíč a sexuální vzrušení. To, co Blížence přitahuje nejvíc, je lehce plynoucí konverzace plná intelektuálního vzrušení. I když je zadaný, jakmile potká někoho, s kým si dokonale rozumí, snadno podlehne pocitu, že našel svou spřízněnou duši, a pak už je bohužel do postele jen krůček. Pokud si uvědomí, že se mýlil, dokáže udělat všechno pro to, aby se na nevěru nikdy nepřišlo.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Romantický Rak je založením velmi věrný a příliš citlivý na to, aby udržoval paralelní vztahy nebo si způsoboval bolesti hlavy a duše kvůli výčitkám z nevěry. Toto znamení má spíš opačný problém – i z nezávazného sexu si dokáže v hlavě vybudovat osudovou lásku a chřadne, pokud to tak necítí i jeho protějšek. Stejně jako Býk ale umí dělat věci na truc, a to ještě emotivněji. Pokud mu budete dávat najevo, že vám na něm až tak nezáleží, velmi rychle skončí v náručí někoho, kdo mu naznačí pravý opak.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sebestředný Lev zbožňuje zábavu a vzrušení. Potřebuje být v centru pozornosti a miluje ten pocit, že po něm někdo touží. Ideálně tehdy, pokud ten "někdo" jsou všichni v širokém okolí. Lvi mají obecně sklon k nevěře, protože potřebují všem (a sobě nejvíc) dokázat, že jsou skvělými milenci. Největší nebezpečí podlehnutí jim pak hrozí v krizi středního věku, aby si dokázali, že jsou stále ještě mladí a že na to ještě pořád mají.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se váš protějšek narodil ve znamení Panny, velmi pravděpodobně vám nikdy nevěrný nebude. Sexuálně. Bohužel to ale neznamená, že by se Panna nebyla schopna někde jinde zamilovat. Možná, že ji to velmi rychle přejde, nejspíš se o tom ani nikdy nedozvíte, ale každá Panna si několikrát za život dovolí se chvíli týrat pocitem, že někde  existuje někdo, kdo je jejím osudovým partnerem, i když už partnera má.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy milují potěšení. Ovšem dávat, nikoliv přijímat. Jakmile jsou ve vážném vztahu, přijmou závazek a udělají všechno pro to, aby partnerství fungovalo. Klidně by se pro vás i rozkrájely. Pokud jsou nešťastné, budou tiše trpět a ponesou svůj kříž dál. Dokud jim někdo nezačne nadbíhat. A pokud ten někdo bude dostatečně vytrvalý a okouzlující, bude pro ně velmi těžké říct mu ne. Pak vám budou nevěrné. A hned poté vás také opustí.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štíři milují sex a je pro ně problém si ho odepřít. Na druhou stranu jsou ale disciplinovaní a nebudou riskovat vážný vztah jen kvůli chvilkovému uspokojení. Pokud je doma s partnerem v posteli vše v pořádku, Štíři si zaflirtují, ale pokušení nepodlehnou. Jakmile je ale jejich sexuální život neuspokojující, nebudou si dělat násilí. Jejich nevěra? Vaše vina!

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako Berani a Lvi, i Střelci potřebují vzrušení a pošimrat ego. Navíc milují změny a hry, takže flirtování a sex jsou pro ně nikdy nekončící zábavou. Zpravidla nebývají nevěrní, protože většinou není komu. Dostat Střelce do vážného vztahu je výkon hodný uznání, a pokud se tak stane a on nestačí utéct dřív, než si toho všimne, pravděpodobně vám bude věrný. Alespoň tak dlouho, dokud ho dokážete bavit.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se Kozorozi cítí nemilovaní, rapidně klesá také jejich sebevědomí. Nehledají sexuální vzrušení, přestože sex zbožňují. Zpravidla k němu ovšem potřebují i city. Zřejmě byste nenašli věrnější znamení zvěrokruhu, než jsou právě Kozorozi. Nevěra jim nestojí za tu hromadu výčitek a pocit zrady.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři potřebují spoustu pozornosti, cítit se obdivovaní a chtění. A bohužel jim tuto potřebu jako partner pravděpodobně nikdy nedokážete naplnit. Je poměrně velká možnost, že vás Vodnář bude podvádět. Stejně velká možnost ale je, že vy budete podvádět jeho. Pokud totiž toužíte po romantice a velkých gestech, těch se od Vodnáře nikdy nedočkáte. Zato zábavy a hlubokomyslných debat si s ním užijete dosyta.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou většinou klidné, věrné a neuchvátí je ani nezávazný flirt. Jakmile ale dojde na krizi středního věku a propad sebevědomí, je nevěra na spadnutí. Prostřednictvím sexu a vzrušení si dokazují, že mají pořád kouzlo. Těžko s tím něco uděláte. Pokud chcete nevěře předcházet, ujistěte své Ryby o jejich dokonalosti. Alespoň občas.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz