Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Nejvěrnější a nejloajálnější znamení zvěrokruhu. Komu můžete bezmezně věřit?

/
  • (iStock)
    24. května 2023 ● 06:00

    Loajalita k vašemu partnerovi částečně souvisí se znamením zvěrokruhu, v němž jste se narodili (nebo partner). Je to další parametr, který definuje osobnost každého člověka. Která znamení zvěrokruhu mají věrnost v krvi?

    Kdo je schopen odolat pokušení a vzájemné pouto bere jako něco, co se nesmí porušit nevěrou? Chcete zjistit, kdo patří do nejvěrnější trojky zvěrokruhu? Seznamte se s těmi, kdo jsou zosobněná loajalita.

  • 1.

    Panna

    ...

    Čestné třetí místo patří Pannám, které jsou považovány za nejpanenštější znamení zvěrokruhu. Panny jsou velice organizované a milují vztah, v němž je harmonie, vyrovnanost a žádné citové vzestupy a pády, které by mohly otřást jejich stabilitou. Proto se svědomitě snaží vyhýbat pokušení, protože podlehnout pokušení by pro Pannu byl začátek konce. Panny nemají rády aférky s někým třetím a jejich smysl pro loajalitu a věrnost je v nich intenzivně zakořeněný. Je to pro ně jeden ze základních principů, který nechtějí porušit.

    Když Panna najde člověka, se kterým chce sdílet každý malý okamžik svého života, instinktivně chrání tento vztah před případným vášnivé avantýře. Možná by to bylo úžasné, ale Panny vědí, že by tím mohly vztah odsoudit k nezdaru.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Štír

    ...

    Druhé místo mezi těmi, kteří vedou žebříček nejvěrnějších znamení zvěrokruhu, patří vodnímu znamení, Štírovi. Štíři jsou citlivé, emocionální a intenzivní a také absolutně neschopní odpustit zradu ze strany svého partnera. Štír si je jistý, že vztah může fungovat jen tehdy, když je stabilní a když jsou si oba partneři věrní. Na oplátku očekávají od svého partnera nebo partnerky totéž, co sami požadují – tedy maximální věrnost. Vědí, že kdo si hraje s ohněm, nakonec se spálí a Štír má jasno. Žádná chvilková zamilovanost nenahradí to, co každý den s láskou budují se svým partnerem. Jako vodní znamená udržují emoce v neustálém pohybu, zvláště když se začnou ve vztahu nudit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Býk

    ...

    Jedničkou mezi věrnými je Býk. Ten se nenechá strhnout nízkými vášněmi, jakkoli je snadné jim podlehnout, a proto vede žebříček nejvěrnějších znamení zvěrokruhu. Není snad větší příklad vytrvalosti, stálosti a absolutní věrnosti než právě Býk, který dává do vztahu úplně všechno. Vždy s rozvahou přemýšlejí o tom, zda jsou ochotni vstoupit do vztahu s někým, s kým budou sdílet svůj život. Pokud dojdou k názoru, že dotyčná osoba jim za to stojí, budou ji bezpodmínečně milovat. S tím souvisí i jejich naprostá loajalita a důvěryhodnost. Pokud máte po svém boku Býka, můžete být v klidu, jeho věrnost nikdo nepřekoná.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz