Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo nesnáší, aby je druzí ovládali?? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    19. května 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří nedokážou přijímat téměř žádné příkazy a rozkazy, natož aby je někdo ovládal. Jsou svéhlaví a věří, že si se vším poradí sami. Ve zvěrokruhu najdete pět znamení, která se opravdu nedají snadno ovládnout. Kdo patří do seznamu?

    Dávejte si dobře pozor na následující znamení. Protože pokud se pokusíte zasahovat do jejich osobních záležitostí, budou velmi podráždění, otrávení a možná i rozzuření. Nechte si raději dobře míněné rady pro sebe, pokud se pohybujete v blízkosti těchto čtyř znamení.

  • 1.

    Beran

    ...

    Toto znamení zvěrokruhu nelze jen tak snadno ovlivnit. Berani jsou berani a mají příliš tvrdou hlavu. Dokážou si vždycky najít svou vlastní cestu ven. Jsou rigidní a nesnášejí, když se jim někdo snaží říct, že nemají pravdu. Jsou taky úzkoprsí a když něco nejde podle nich, dokážou se naštvat. Nikdy ale neuhnou, natož aby si nechali poradit (i když jsou to rady prospěšné).

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou sice velmi komunikativní a společenští, ale nemají rádi, když jim někdo říká, co mají dělat. Rozčiluje je to do takové míry, že si záměrně dávají záležet na tom, aby dělali přesný opak toho, co jim druzí říkají, aby dělali. Nebo raději mlčí a svoje názory si nechávají pro sebe. Rádi nechávají druhé hádat, co mají vlastně na mysli.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Štír

    ...

    Štíři jsou tajnůstkářští a je o nich známo, že jsou taky neuvěřitelně dobří manipulátoři. Toto znamení zvěrokruhu nelze oklamat ani si s ním zahrávat. Myšlenkové hrátky s nimi nejsou ani trochu dobrý nápad, protože následky pro vás mohou být strašlivé. Mají své hranice a nedovolí, aby je někdo posouval. Myslíte si, že máte pravdu? To Štíra ani trochu nezajímá, nechce to slyšet.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi se nikdy nepodvolí vašim slovům, činům a nátlaku. Dělají svá vlastní rozhodnutí, svým vlastním tempem a na základě vlastní vůle. Přesvědčit je není vůbec snadné. Budou sice dobrými posluchači, ale udělají nakonec to, co považují za správné. Kozorozi rádi vše zpochybňují. Takže když se jim někdo snaží poskytnout nějakou radu do života, místo toho, aby ji poslušně následovali, zpochybňují každý její aspekt. A budou ho zpochybňovat tak dlouho, dokud to nevzdáte.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Střelec

    ...

    Střelci jsou nesmírně upřímní a co na srdci, to na jazyku. Zároveň mají v povaze neustále zkoumat a objevovat nové věci, proto nesnášejí rutinu a pravidla. Proto je nikdy nemůže ovládat a kontrolovat. Možná si vás poslechnout, ale nečekejte, že slepě dodrží to, co jim chcete říct či navrhnout. Nedají se ovládat a vy to ostatně brzo zjistíte, a příště se už o to nebudete pokoušet.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz