Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

S kým se budete pořád hádat a bojovat? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    11. května 2023 ● 06:00

    Někteří lidé milují boje a zdá se, že komunikace s nimi nemůže být nikdy racionální. Jakmile se dotknete citlivého místa, čeká vás s největší pravděpodobností výbušná hádka. Ve zvěrokruhu existují znamení, která jsou k hádkám náchylnější než ostatní.

    Čas od času se pohádat je v každém vztahu prospěšné. Ovšem někdo považuje hádky za soutěžní disciplínu, a dokonce se v nich vyžívá. Na koho byste si měli dát pozor a s kým vás zřejmě čeká nějaký druh hádky a boje?

  • 1.

    Lev

    lev

    Lvi jsou divocí, dramatičtí a mohou být vašimi největšími protivníky, když dojde na nějakou názorovou neshodu. I když lze záležitost vyřešit klidně, Lev bude hledat způsob, jak ji zintenzivnit, zvláště pokud narazíte na jeho zranitelné místo. Mohou používat verbální nadávky, obviňovat vás nebo dokonce překračovat hranice. Pokud se s ním chcete přestat dohadovat, omluvte se mu a zjistěte, kde je zakopaný pes, abyste se podobným situacím příště vyhnuli.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Býk

    býk

    Býci jsou tvrdohlaví jako mezci, ale nebudou s vámi pro nic za nic bojovat, pokud se s nimi nedostanete do nějakého sporu. Pokud se domnívají, že mají v něčem pravdu a vy budete trvat na opaku, dokážou se s vámi hodiny hádat, protože jen neradi přiznávají, že se mýlili. Jsou až moc přesvědčení o své bezchybnosti a pravdě. Pokud něco udělají, dokážou si za tím stát, i když to může znamenat zahájení boje či hádky. Buďte připraveni, že Býk to nikdy nevzdá.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Štír

    štír

    Štíři s vámi dokážou konverzovat a než se nadějete, může eskalovat do vyhrocené konverzace. Takoví ostatně Štíři jsou, jen málokdy je dokážete skutečně přečíst a odhadnout jejich kroky. A pokud je něčím vyprovokujete, nedivte se, že se budou bouřlivě bránit. Jsou také velmi vybíraví v tom, co říkají, takže pokud se s nimi hádáte, vysloví bez obalu taky velmi zraňující věci, které by vás mohly vykolejit a srazit na kolena. Štíři totiž nikdy nedopustí, aby něco zraňujícího řekl někdo jim, proto útočí jako první.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou velmi nepředvídatelní. Jejich nálada se může kdykoli měnit, zvláště pokud je vyrušíte během dne, kdy jsou zahledění do sebe nebo mají příliš emocionální den. V takovém případě jsou dost nepříjemní a dokážou se bránit tím, že se s vámi pustí do hádky, nebo naopak úplně vypnout. Pokud se s nimi dostanete do křížku, hlídejte si svoje uši, protože znáte Blížence. Jsou nejupovídanější z celého zvěrokruhu a budou se s vámi rádi a neúnavně hádat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Rak

    rak

    Při rozhovoru s Rakem musíte být obzvláště opatrní. Jsou velmi emotivní a citliví. To se může zdát jako skvělá vlastnost, ale může z nich zároveň udělat výbušné a hádající se tvory. A když jim ublížíte nějakým nepromyšleným slovem, ublížíte jim a budou to v sobě držet dlouhé měsíce. Pravidelně se vás pak budou snažit konfrontovat a znova a znova otevírat staré téma, i když už bylo dávno vyřešené. Pozor na to, co jim říkáte, dokážou být klidní, ale útoční.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz