Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Potížisti zvěrokruhu. Těchto pět znamení patří k těm, která ráda zlobí

/
  • (iStock)
    8. května 2023 ● 06:00

    Co znamená být zlobivý nebo potížista? Pro někoho to znamená, že je zlobivý třeba v posteli a umí se odvázat. Pro dalšího to může znamenat, že na toaletách v restauraci „ukradne“ miniaturní mýdlo. Další je zlobivý, protože neustále vyvolává konflikty. No a pro někoho to prostě a jednoduše znamená, že si dělá svoje věci po svém, jde proti proudu a neohlíží se na druhé.

    Ke které skupině patříte vy? Patříte mezi pět největších potížistů zvěrokruhu, kteří pochodují do rytmu vlastního bubnu? Tak se podívejte na seznam a možná se v něm najdete.

  • 1.

    Panna (23. 8. – 22. 9.)

    panna

    Jako „panna“ zvěrokruhu by si Panna přála, aby všichni věřili, že nemá v těle ani jednu špatnou kostičku, ale to je naprosto nepravdivé. Naopak. Panny jsou možná nejzlobivější z celého zvěrokruhu. Nezdají se, protože jsou praktické a chtějí mít vše dobře zorganizované. Pokud ale hledáte někoho, aby za vás spáchal nějakou nepravost, nebo dokonce zločin, zavolejte Panně.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Váhy (23. 9. - 22. 10.)

    váhy

    Váhy jsou sice harmonické bytosti, to ale vůbec neznamená, že by nebyly zlobivé po svém. Dokonce chtějí, aby to všichni kolem věděli. Zatímco Panna drží své zlobivé já na uzdě, Váhy to dávají najevo při každé příležitosti. Jejich zlobivost ovšem nespočívá v tom, že by vyvolávaly konflikty, ale zlobivé jsou kvůli potřebě dobře vypadat a zároveň být okouzlující a manipulativní.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    blíženci

    To, co řadí Blížence do kategorie zlobivých potížistů, je slovíčko s názvem podvod. Blíženci žijí nejen pro to, aby s druhými neustále komunikovali, ale taky pro to, aby klamali ostatní a aby karty hrály v jejich prospěch. V jejich případě být nezbedný znamená mít schopnost lidi nalákat a pak je oklamat, ať už v romantickém smyslu nebo v každodenním životě. A přesto je milujete, že?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Střelec (22. 11. – 21. 12.)

    střelec

    Střelec je zlobivý, protože myslí hlavně sám na sebe. Málokdy myslí na pocity druhých a je první ze všech znamení zvěrokruhu, kdo naskočí do letadla směr Island a pohlednici pošle až o dva týdny později, kdy už si všichni myslí, že ho unesli Marťané. Právě tohle svobodomyslné a zároveň někdy bezohledné chování řadí Střelce na seznam zlobivých potížistů. I když tím obvykle ublíží sami sobě, člověk si musí dávat pozor, zvláště když s nimi chce navázat romantický vztah. Je totiž pravděpodobné, že se seberou a už je nikdy neuvidíte.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

    vodnář

    Zlobivost či sklony k potížím u Vodnářů jsou spíše o tom, jak je ostatní vnímají. Vodnář jako nejsvobodomyslnější a nezávislé znamení zvěrokruhu získává pověst zlobivých potížistů už jen tím, že je naživu a dělá si své vlastní věci a po svém. Vlastně to ani nejde nazvat nezbedností či zlobivostí, prostě je takový a jiný nebude. Druhým to ale může lézt pořádně na nervy a mohou to považovat za výzvu k potížím.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz