Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejtajemnější znamení zvěrokruhu. Tihle si nechávají svoje pocity pro sebe

/
  • Kdo je raději sám?
    Kdo je raději sám? (istock.com)
    1. března 2023 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu si nechávají všechno, co prožívají, pro sebe. To nutně svádí k tomu, že jsou bezcitní a krutí, ale tak to vůbec není. Jsou to prostě jen lidé, kteří neradi sdílejí své emoce se všemi.

    Dali by přednost „zipu“ na rtech místo toho, aby se svěřili a otevřeli svoje srdce. Vzhledem k tomu, že nejsou příliš zdatní ve sdělování svých emocí, může být velmi náročné s nimi komunikovat či cokoli řešit. Potlačování vlastních pocitů a vytváření tajemné osobnosti je chrání před zranitelností. Podle astrologů k nim patří následující čtyři znamení.

  • 1.

    Rak

    rak

    Raci jsou známí svým restriktivním chováním a jsou nepochybně nejtajemnějším a nejskrytějším znamením zvěrokruhu. Toto vodní znamení má tendenci držet své pocity hluboko v srdci a jen zřídka je s někým otevřeně sdílejí, protože se neustále bojí, že jim ten druhý ublíží. Lidé narození ve znamení Raka mají empatickou duši. Neradi někoho urážejí nebo obtěžují svými pocity, takže se raději rozhodnou mlčet, i když je to uvnitř bolí.

     

    VIDEO: Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Přestože jsou navenek otevření a společenští, lidé narození ve znamení Berana jsou uvnitř měkcí jako polštáře a nikdy nikomu neprozradí své skutečné pocity. Jsou to oni, kdo vždy chtějí vykreslit svou osobu jako někoho velmi rigidního a odvážného, takže se snaží kolem sebe udržet tajemství tím, že nikdy nevyjádří své skutečné pocity. Pokud to náhodou zjistíte, neříkejte jim to, nelíbilo by se jim, že jste je prokoukli.

     

     

    VIDEO: Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Štír

    štír

    Další znamení zvěrokruhu, jehož srdce a city jsou tajné, a to dokonce i jejich spřízněným duším. Štíři mají hluboké a intenzivní city, ale nikdy s nikým nesdílejí své pravé já. Jakmile je jejich sentimentální voda vedena špatně, může proudit mnoha směry, což vede k chaosu a zmatkům, takže nikdy nedovolí, aby se někdo vměšoval do jejich emocionálního stavu.

     

     

    VIDEO: Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorohům je opravdu těžké porozumět, natož v nich číst jako v knize. Jsou to profíci v hraní si se svými pocity a zbavování se nepochopitelných pocitů. Mohou se zdát přátelští a společenští, účel a cíle jejich životů jsou však zcela uzavřeny a zřídka je s někým sdílejí. Udržování pocitů v láhvi má své výhody a nevýhody. I když to zachraňuje jednotlivce před emocionální jízdou na horské dráze, může také lidi oslabit.

     

    VIDEO: Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz