Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Přibírají pouhým pohledem: Čtyři znamení, která nejčastěji řeší problémy s nadváhou

/
  • Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání
    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání (iStock)
    4. března 2023 ● 06:00

    Je to nespravedlivé. Zatímco někdo se může cpát od rána do večera a nepřibere ani deko, jiný se musí mít neustále na pozoru. Máte pocit, že je to i váš případ, protože i kdybyste se snad rozkrájela, neustále přibíráte? Možná, že za to ani tak nemůžete vy jako vaše znamení horoskopu. Kdo má podle hvězd největší sklony k přibírání na váze?

    Problémy s nadváhou trápí řadu žen. Některé z nich berou fakt, že neustále nabírají kila jako své vlastní pochybení. To ale nemusí být tak docela pravda. Možná vám bude malým uklidněním, že vaši tělesnou hmotnost z části ovlivňuje i znamení zvěrokruhu. Tedy přinejmenším chutě na sladké, nezdravé jídlo a lenivost vedoucí k tloustnutí určitě. O kom je řeč?

  • 1.

    Ryby (21. 2. až 20. 3.)

    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání

    Ryby mají bohužel ze všech znamení zvěrokruhu největší tendence k přibírání. Mívají obtíže se zpomaleným metabolismem a nezřídka kdy i se sníženou funkcí štítné žlázy. Jejich váha jde nahoru i po drobných prohřešcích, nabírají takřka po vzduchu. Nezřídka kdy se ke všemu emocionálně labilní Ryby přejídají, což jejich hmotnosti zrovna neprospívá. Jediným účinným doporučením, které Rybám pomůže shodit pár kil je zavedení pravidelného, živinami vyváženého jídelníčku. Je ale třeba ho neustále striktně dodržovat, a to bez výjimek.

     

    Jaký jste rodič podle znamení zvěrokruhu? Podívejte se na názor astroložky:

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. až 21. 5.)

    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání

    Býci jsou známými požitkáři a labužníky. Nesmí jim uniknout žádná degustace v místní restauraci za rohem ani večerní zobání u televize. V kombinaci s nedostatkem pohybu není divu, že se nezdravý životní styl a hlavně nezřízené pojídání brzy podepíše na jejich postavě. Střídmost je pravidlo, které se Býkům jen velice obtížně dodržuje. Kvůli tomu mohou mít sklony k obezitě. Odvrátit nadváhu jim pomůže jen pravidelný pohyb a menší méně tučné porce.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání

    Blíženci jsou sice obvykle v neustálém pohybu, a tak by prvoplánově mít potíže s nadváhou neměli, přesto je může nějaké to kilo navíc sem tam potrápit. Zejména, když se nudí, se snaží ve spojitosti s touhou po nových zážitcích ochutnat, na co zrovna přijdou. Kromě toho mají většinou také silnou slabost pro sladké a fast food, který jim poskytuje zdroj rychlého občerstvení. Jídlo je pro Blížence řešením stresu a krizí i gurmánským zážitkem zároveň. Aby přestali přibírat, musí je zdravější jídelníček začít bavit. Ideální je sestavit ho tak, aby v něm nechyběla stejně chutná odlehčená náhrada jejich oblíbeného nezdravého mlsání. Od psychického napětí vedoucího až k obžerství jim pomůže nový koníček, jóga a meditace.

     

  • 4.

    Rak (22. 6. až 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání

    Raci jsou emocionálními jedlíky. Protože si vše dost berou, zahání svůj smutek a žal ze vztahových problémů v prvé řadě jídlem. Není divu, že po splínu stráveném nad zmrzlinou nebo obrovskou porcí hranolek se pak spolehlivě a jistě zakulatí. Řešením pro ně může být až člověk, o něhož se budou moct opřít a vypovídat se mu ze svých problémů. Je jedno, zda to bude partner nebo spolehlivá nejlepší kamarádka. Podmínkou však je, aby tu vyvolená osoba byla vždy pro ně a jejich starosti. Jinak budou při prvním náznaku problémů sahat po jídle.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz