Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Štěstěna jim je nakloněná: Těchto 5 znamení má letos šanci vyhrát balík

/
  • Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii
    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii (iStock)
    4. února 2023 ● 06:00

    Jak už to tak v životě bývá, někomu je štěstěna nakloněná více a někomu méně. To ale nemusí trápit několik šťastných znamení zvěrokruhu, která mají letos daleko větší šanci vyhrát slušný obnos v loterii nebo alespoň zajímavé ceny. Kdo by si měl podle hvězd v dohledné době zasoutěžit?

    Asi je zbytečné se ptát, kdo by nechtěl získat bez práce pořádný balík peněz. Po výhře doživotní renty touží téměř každý z nás. A v roce 2023 se tento sen může stát hned pro pět znamení zvěrokruhu realitou. Celý rok se jim bude dařit vše, na co sáhnou. Která to jsou?

  • 1.

    Střelec (22. 11. – 21. 12.)

    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii

    Střelci se nebojí vrhat do všeho po hlavě, rádi sázejí a soutěží. Podle hvězd by se jim v tomto roce jejich soutěživost mohla konečně vyplatit. Optimističtí Střelci se nebojí pro výhru riskovat vše, co mají. Ke všemu většinou hladce vyváznou i z nebezpečných situací. Zbožňují cestování a všechny požitky života, takže hodně utrácí. I když jsou jejich plány někdy celkem ulítlé, karma je jim nakloněná. Tentokrát se jednoznačně vyplatí, aby šli do rizika bez obav. Vyhlídky na výhru jsou už na obzoru.

    Na co mají jednotlivá znamení talent? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii

    Ryby jsou citlivé a vnímavé znamení. Mají ruku na šťastná čísla, proto je pravděpodobné, že za život nevyhrají pouze jednou, ale rovnou několikrát. Musí se ovšem nejprve zbavit svých melancholických až úzkostných nálad, aby mohly nechat v klidu pracovat svou intuici. Mezi znamením Ryb najdeme nejvíce astrologů, psychologů, věštců a mágů. Mají schopnost předtuchy a umí předvídat budoucí události. Pokud i vy patříte k tomuto znamení, nejspíš se vám letos výherní čísla budou zdát ve snu nebo je náhodně vyčtete z kávové sedliny.

  • 3.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii

    Ačkoliv Kozorozi nemívají úplně snadné dětství, je jim souzeno, že se štěstí později přece jen dočkají. Umí totiž dobře zužitkovat to, co se během dosavadního života naučili. I špatné zážitky a zkušenosti nakonec hrají pro ně a jejich osobní sílu. Díky bystrému uvažování si pracovité znamení Kozoroha časem přijde nejen na slušný plat v zaměstnání, ale štěstí má na své straně i v loterii. Kozorozi vycítí každou příležitost, což pro ně bude v současném roce typické. Případnou výhru opatrní Kozorozi neutrácí, často si ji šetří, aby se mohla znásobit.

     

  • 4.

    Štír (24. 10. – 22. 11.)

    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii

    Nebojácní Štíři to tento rok v oblasti loterie skutečně rozjedou.Tohle znamení se objevuje ve správný čas na správném místě, což letošek jen potvrdí. Své okolí tím Štíři často provokují, protože mají doslova z pekla štěstí. Jsou rafinovaní a nápadití. I když bezpochyby patří mezi děti štěstěny, neuškodí jim trocha pokory. Právě ta jim může už brzy přihrát neopakovatelnou příležitost a velkou radost…

     

  • 5.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Některá znamení zvěrokruhu mají šanci vyhrát v loterii

    Raci to mají se štěstím i finančními výdaji jak na houpačce. Není vyloučeno, že momentálně máte jakožto Rak hlouběji do kapsy. To se však zanedlouho změní. Hvězdy předpovídají, že vám bude celý rok přáno. Pozor si dávejte pouze na hazard, který by se vám nemusel vyplatit. Jestliže patříte mezi nezkušené hráče, kupte si třeba obyčejný stírací los nebo se zapojte do některé z online soutěží. Naděje, že se stanete šťastným výhercem balíku peněz nebo luxusních věcných výher, jsou velké.

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz