Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Komu trvá roky, než překoná rozchod? Tahle čtyři znamení mají dlouho zlomené srdce

/
  • Kdo moc nezvládá rozchody?
    Kdo moc nezvládá rozchody? (istock.com)
    1. února 2023 ● 06:00

    Každý prožívá rozchod či rozpad vztahu jinak. Většinou se ale lidé cítí deprimovaní, naštvaní, zklamaní nebo smutní. Příčinou rozpadu bývá nevěra, špatná komunikace, osobnostní nesoulad, stereotyp v sexuální oblasti či finanční problémy. Existuje spousta důvodů, kvůli kterým vztahy končí. Někdy ovšem vztah neskončí ani po rozpadu.

    Některá znamení poznamená realita tak silně, že mají zlomené srdce třeba dlouhé roky, než se dokážou od svého bývalého partnera zcela odpoutat. Patří k nim čtyři znamení, která mají problém vyrovnat se se ztrátou partnera a následky rozchodu prožívají dlouhou dobu.

  • 1.

    Vodnář

    vodnář

    Vzdušní Vodnáři jsou vždy oddaní svému partnerovi. Je pro ně tedy těžké překonat žal, když je partner opustí, protože mají velmi citlivou povahu. Pokud s někým jsou, mají tendenci k němu extrémně přilnout. Když pak přijde rozchod, jsou z toho zničení a jsou ochotní udělat veřejnou scénu expartnerovi kdykoli ho potkají. Třeba i za rok.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk

    býk

    Býk je pevné zemské znamení a jako takové má silně vyvinutý vztah k majetku a také vytrvalost. Jsou ale také méně nepřizpůsobiví, takže nesnášejí velké změny. To se týká i romantických vztahů. Nemají rádi rozchody a přechod do single stavu. Proto často zůstávají ve vztahu co nejdéle to jde a budou za něj bojovat až do smrti. Pokud už přece jen k rozchodu dojde, velmi dlouho jim trvá, než na svého bývalého nebo bývalou zapomenou, a ještě delší dobu pak trvá, než se posunou dál a jsou ochotni hledat někoho jiného.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    lev

    Pro tohle ohnivé znamení je láska od samého začátku středem jejich existence. Lvi vždy věnují celé své srdce a duši svému partnerovi. Pokud dojde k rozpadu vztahu, Lev potřebuje samotu a sebepozorování, než pochopí důvod rozchodu. Trvá jim dlouho, než se posunou dál, protože když se s nimi někdo rozejde, potřebují spoustu měsíců samoty, aby mohli jít dál, zapomenout a navázat nový vztah.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Beran

    beran

    Když se Beran skutečně oddá lásce, vztah začne žít vlastním životem. Beran v sobě raději skrývá hořkost a nedá navenek najevo, pokud se cítí podveden. Aby se Beran pohnul dál zdravým způsobem, musí svou frustraci probrat přímo s partnerem, který rozchod inicioval, a mluvil narovinu. Jinak se jeho zášť změní v negaci a přetrvá v jeho nitru dlouhé roky.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz