Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdo vstupuje do vztahu, aby se vypořádal s osamělostí? Tihle nesnášejí samotu

/
  • (iStock)
    3. února 2023 ● 06:00

    Někteří lidé zažívají doslova paniku, pokud musít žít sami. Mají z ní dokonce i strach. Jakmile ale vstoupí do vztahu, může jim to pomoci vypořádat se s prázdnotou, kterou v životě zažívají. A nemusí být ani zamilovaní až po uši, stačí jim jen, když s někým jsou.

    Setkali jste se někdy s někým, kdo prostě nesnese samotu? Tito lidé vnitřně cítí hlubokou prázdnotu a potřebují společníka, který by jim pomohl tyto pocity zvládnout a překonat. Kdykoli se cítí osamělí a frustrovaní samotou, nakonec vstoupí do milostného vztahu, bez ohledu na to, zda jsou zamilovaní nebo ne. Podle astrologů existují čtyři znamení, která cítí doslova děsivou představou, že zůstanou jako kůl v plotě.

  • 1.

    Ryby

    ...

    Vodní znamení Ryb je známé pro svou empatickou a mystickou povahu. Ryby prožívají hluboké sentimentální stavy a vždy potřebují osobu, na kterou se mohou spolehnout ve svých emocionálních potřebách. Kvůli své bujné fantazii si v hlavě často vytvářejí falešné scénáře, kvůli kterým nejsou schopny přežít v izolaci. Mít partnera, se kterým mohou sdílet to, co prožívají, je pro ně jen dokonalým způsobem, jak zvládnout pocity odloučení.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Štír je dalším vodní znamení, které si myslí, že dokáže přežít ve vodách osamělosti, ale jakmile je svědkem štěstí jiných párů, pocit samoty ho nakonec přemůže a touží také po vztahu. Štíři jsou tajnůstkářští a nikdy nikomu pořádně neotevřou svoje nitro. To jim samozřejmě brání, aby si k sobě někoho připoutali, ale nakonec do vztahu vstoupí i za cenu, že se přece jen někomu otevřou víc, jen aby se rozloučili se svou osamělostí.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Rak

    ...

    Raci, o kterých se ví, že patří k emocionálně závislým znamením, vyžadují partnera, který bude jejich důvěrníkem. Který jim poskytne nejvyšší pocit bezpečí. Jejich silná emocionalita z nich často dělá slabé a osamělé bytosti, které raději vstoupí do vztahu, který je zbytečný a nekvalitní. Vždy se ale budou snažit, aby i takový vztah fungoval, jen aby zahnali nepříjemný strach ze samoty.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi se rádi a pořád honí za kariérou, což přispívá k jejich pocitům prázdnoty. Tím, že se dost často tváří strnule a přísně, působí na ostatní, že se snaží svoje srdce zavřít před láskou. Nakonec ale vždy potřebují někoho, kdo dokáže vyplnit jejich prázdná místa ve volném čase, takže raději vstoupí do vztahu, aby zakryli prázdnotu.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz