Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Revenův horoskop na únor: Ryby budou akční, Berani budou mít štěsí

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. února 2023 ● 06:00

    Asrolog a mág Raven Argoni vás provede nejkrutějším měsícem roku. Únor je sice krátký, ale rozdávají se v něm karty a řekne o nastávajícím roce mnohem víc než leden. Co nás čeká?

  • 1.

    Beran

    ...
    Únor vypadá pro Berany velmi slibně, zřejmě se setkáte s tím, co by se dalo nazvat princip štěstí, všechno vám bude hrát do ruky a pokud jste čekali na nějakou  zajímavou změnu, týkající se vašeho života, během února se dočkáte. Zdraví se bude projevovat téměř neochvějně, finance, které dostanete a k nimž se dostanete, budou statečně držet (taneční) krok s inflací, pracovní místa se projeví jako pevné záchytné body na cestě za životní kariérou a nic vyloženě nemilého vás nepřekvapí.

  • 2.

    Býk

    ...
    Rozhodnutí, k nimž se během února dopracujete, se mohou v dalším toku času projevit jako "osudová", pravděpodobně právě v únoru 2023 budete podepisovat smlouvy, týkající se bydlení, stěhování, hypotéky nebo společného vlastnictví nemovitostí, pozemků a bytů. Může se ale jednat i o jejich ztrátu nebo nucený prodej, bylo by lepší, kdybyste se, v případě, že budete muset něco důležitého podepsat, poradili s právníkem nebo s někým, kdo bude v odpovídajícím případě ověnčen životními zkušenostmi, i tací se mezi námi občas nalézají. Bude platit pravidlo, že, "komu není rady, tomu není pomoci".

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Nejvíce energie se v koloběhu astrologických změn dá načerpat z planety Mars. Díky této jednoduché poučce můžete celkem šťastně prožít celý letošní únor, aniž byste zaznamenali zbytečné ztráty času, energie a zdraví. Z pracovního hlediska se můžete pustit prakticky do čehokoliv, a pokud zrovna nemáte práci a hledáte, co byste mohli za adekvátní odměnu dělat, setkáte se s několika proveditelnými možnostmi, které by si zasloužily hlubší zamyšlení. Pokud se vám podaří vyřešit jakýkoliv problém, související s pravidelným příjmem, můžete o únoru 2023 mluvit jako o úspěšném měsíci. Škoda, že se vzhledem k počtu dní, jeví tak krátký.

  • 4.

    Rak

    ...
    S hodně velkou a silnou pravděpodobností budete mít v únoru pocity jako bájný Sisyfos, kterému se konečně podařilo překulit balvan přes kopec. K sousedům. Zdraví bude sloužit, objeví se zajímavé pracovní možnosti, něco nového si domluvíte ohledně pokrytí životních nákladů a v podstatě můžete být spokojení. Nedávno jste se zbavili jha Černé Luny, která přináší do života spíše takové ty horší náhody a někdy i zprávy, zvané jobovky, nyní máte a budete mít prakticky volné ruce k jakémukoliv podnikání. Je a bude pouze na vás, nakolik vaše podnikání a činy budou smysluplné, popřípadě rozumné. To už není hra osudu, ale spíše hra zkušeností, rozumu a vzdělání.

  • 5.

    Lev

    ...
    Pátého února nastává vzhledem ke Lvu zvláštní astrologická konstelace, protože bude úplněk (Měsíc ve Lvu, Slunce ve Vodnáři a Měsíc je v kvadrátu k Uranu v Býku), celkově z toho vyplývá, že pokud si budete chtít vzít na něco půjčku (třeba na nájem nebo na základní potraviny), tak si to raději ještě dvakrát rozmyslete a znovu si všechno propočítejte a zásadně se vyhýbejte jednání s jakoukoliv nebankovní organizací (často je to pouze vtipný název moderních lichvářů). Snažte se udržet si pracovní postavení, pokud práci nemáte, ptejte se od rána do večera, něco by se mělo v průběhu února vyskytnout. Nebudeme si zastírat, že mohou přijít i poněkud nečekané problémy, ale všechno bude řešitelné, opět bude úspěch jakékoliv akce v boji o přežití záležet na komunikaci.

  • 6.

    Panna

    ...
    Zdraví bude, práce bude, partnerské vztahy mohou lehce pokulhávat, to už prostě občas patří k životu, ale hlavní věc, o kterou se budete muset snažit je, jak se tomu pěkně říká, "hmotné zabezpečení". Je možné, že si budete k současné práci hledat ještě brigády, to by mělo celkem dobře fungovat, jinak se hlavně snažte nespadnout do žádných smluvních závislostí, dluhů či úvěrů. Ale vzhledem k dobrým planetám, které budou vaše snažení a vaše životní kroky zastřešovat v astrologické opozici (Jupiter, Neptun, Venuše) se vám všechno podaří a únorem 2023 proklouznete jak hbitý úhoř, unikající se špatně nastavené pasti.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Únor je pro Váhy krásný měsíc, vhodný k řešení případných problémů, které by mohly nastat v partnerské rovině. Pokud si již užíváte dlouhodobého vztahu, bude tomu tak i nadále, v případě, že se s někým handrkujete o místo na partnerském výsluní, s velkou pravděpodobností se rozejdete a pokud stále ještě nikoho nemáte, koho by bylo možné označit jako partnera či partnerku, tak se právě v průběhu krátkého února náhle vedle vás někdo nečekaně vynoří - a co z toho bude? Nenechávejte se překvapit a vyzkoušejte si, co znamená třeba taková "investice do vztahu". Pokud vám to nic neříká, tak se s nejvyšší pravděpodobností nic nezmění, takže možná příště…

  • 8.

    Štír

    ...
    Znamení Štíra si notuje s Měsíčním sestupným uzlem - co to znamená? Vyhýbat se půjčkám, prostě, dokud to půjde, tak se snažte žít, existovat nebo přežívat pod heslem, když na to nemám, tak si to nekoupím. Ani si na to nebudu půjčovat. Občas se půjčka projeví jako užitečná věc, ale jsou v životě chvíle, kdy tomu tak není, což je právě nyní chvilka k zamyšlení, týkající se především Štírů. Zdraví bude v pohodě, úrazy nehrozí, zaměstnání, práce, rodina budou fungovat v podstatě tak, jak by fungovat měly. Může se objevit nová pracovní příležitost, ale i tak by to chtělo si novou nabídku důkladně promyslet.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Jsou v životě Střelců občas chvíle, kdy v podstatě není co řešit. Během února 2023 by se v podstatě nemělo stát nic nečekaného, co by mohlo ohrozit vaši spokojenou existenci a to se týká jak zdraví, tak vztahů a práce a v podstatě i financí. Změny, které se s nejvyšší pravděpodobností v životech Střelců odehrají se budou týkat především bydlení, stěhování, úpravy bytů a domů, případně i rekonstrukce nebo přípravy na prodej bytu, chalupy, domu, nemovitosti, ale nemělo by ještě dojít k zamýšlenému prodeji nebo k zamýšlené koupi, budou to jen takzvané první kroky nebo první vlaštovky, které ještě nedělají jaro, ani nechystají revoluci.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Milé znamení Kozorohů bude podporováno planetou Merkur, to je asi nejlepší a nejslibnější planeta v celé západní astrologii, protože úzce souvisí s komunikací, plánováním budoucnosti, s domluvou a samozřejmě i se smlouvami jakéhokoliv druhu a charakteru. Můžeme tedy očekávat, že většina Kozorohů bude vyřizovat všechny možné smlouvy, dohody, účty a domluvy z minulosti, k nimž se možná ještě v minulém roce uvázali a zavázali, ale vše proběhne v klidu a v atmosféře tichého porozumění, žádné zvláštní negativní vzruchy, ani výrony negativní energie Kozorohy nepřekvapí.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Sluníčko a Saturn se osudově projevují jako protikladné emoce nebo ambivalentní pocity, které se často definují jako pocity, které máte, když vidíte svou tchýni, jak se ve vašem novém autě řítí do propasti, což bude platit u Vodnářů v únoru v případě práce a také v případě partnerství. Osud se tedy může Vodnářům jevit právě v tomto období jako docela dynamický, protože změny, které nastanou v partnerství se mohou definovat jako "fatální", může jít i o rozchod nebo rozvod nebo přestěhování se od jednoho partnera k druhému. Samozřejmě se nebudou všichni Vodnáři stěhovat k novým partnerům, ale důležité je často i to, co táhne Vodnářovou myslí a jak se podle toho bude dotyčný Vodnář chovat k ostatním členům naší rozvětvené společnosti.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Nové plány a nové, téměř podnikatelské nápady a záměry se zřejmě zrodí ve společnosti astrologických Ryb. Neptun a Venuše bývají zdrojem roztodivných nápadů, a protože právě tyto dvě planety budou ovládat životní osudy Ryb, máme se na co těšit. Zdraví Ryb bude pohodové, a pokud se můžeme spolehnout na to, co nám říkají osudové konstelace, budou Ryby jevit snahu projevit své nadání v oblasti umění, což se v současné době týká hlavně cechu youtuberského a influencerského. Takže bychom mohli v podstatě očekávat i to, že nám většina Ryb odplave z reality do internetové akáši nebo uvízne v sociálních sítích internetového astrálu. Prostě nová doba si žádá nové činy, možná se nám už během února objeví vedle umělé inteligence i rybí inteligence, kdoví, čeho všeho se v souvislosti s astrologickými Rybami dočkáme.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz