Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo randí kvůli penězům: Jsou to tato znamení

/
  • Někdy nejsou romantické city v partnerství tím nejdůležitějším
    Někdy nejsou romantické city v partnerství tím nejdůležitějším (Shutterstock)
    30. ledna 2023 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu si váží opravdových vztahů, zatímco jiná je považují za cestu k finanční svobodě. Víte, která považují manželství za způsob, jak se vyhnout řešení finančních problémů?

  • 1.

    Rak

    ...
    Rak je často tím, kdo ukončuje vztahy a rozhoduje se jít vlastní cestou, když má pocit, že manželství nesplňuje jeho představy. Miluje pohodlí, takže dbá na materiální stránku vztahu a hledí, aby nebyl škodný.  Při vstupu do manželství hodně zvažuje finanční situaci budoucího partnera, a kvůli penězům může i odejít na „zelenější pastviny.

  • 2.

    Ryby

    ...
    Ryby mají často pocit, že jejich manželství nestojí za nic, pokud partner neuspokojí jejich požadavky na opulentní dovolené a extravagantní dárky. Jsou to snílci, pro které je praktický život zátěž, takže představa, že si splní své sny relativně bez námahy, je pro ně obzvláště přitažlivá.  Proto zvažují sňatek s partnerem, který dokáže uspokojit jejich srdeční touhu po požitcích, aniž by se o to museli vždy sami snažit.

  • 3.

    Beran

    ...
    Berani mají pověst lidí, kteří mají v romantických vztazích fobii ze závazků. Ale jakmile s někým začnou chodit, začnou pociťovat tlak na placení luxusních večeří, valentýnských dárků a pocit, že je jejich drahá polovička ovládá a využívá. Finanční nezávislost je pro ně důležitá, ale vzít si bohatého partnera a své peníze si schovat je pro ně rozhodně přitažlivá představa.  

  • 4.

    Blíženci

    ...
    Jako jedno z proměnlivých znamení zvěrokruhu Blíženci často ignorují romantické potřeby svého partnera, protože se soustřeďují na vlastní úspěch. Rádi ovšem najdou manžela či manželku, kteří jim pomohou v kariéře a případně je i finančně zajistí. Blýsknout se pak mohou tak jako tak.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz