Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Naučte se říct si o pomoc: Která znamení to neumějí?

/
  • Nečekejte, až bude pozdě...
    Nečekejte, až bude pozdě... (profimedia)
    17. ledna 2023 ● 06:00

    Lidé se často cítí tísnivě, když potřebují pomoc, protože to znamená přiznat, že sami situaci nezvládnou. Některá znamení zvěrokruhu s tímto aspektem hodněi bojují. Tito lidé mohou být příliš nedůtkliví, citliví nebo pyšní na to, aby vyhledali pomoc.

  • 1.

    Panna

    ...
    Panny často přemýšlejí o upřednostňování druhých před sebou samými. Ve skutečnosti jsou to právě ony, kdo si libují v řešení věcí na vlastní pěst a klidně se obětují, místo aby se spoléhaly na podporu zvenčí. Ale i když zoufale potřebují pomoc, lidé ve znamení Panny si dávají pozor, aby se na nikoho nespoléhali. Nechtějí, aby ostatní viděli, že mají potíže, protože patří mezi znamení zvěrokruhu, která usilují o dokonalost. Chtějí to zkrátka provést po svém.

  • 2.

    Váhy

    ...
    Váhy jsou znamením, které vždy hledá v životě rovnováhu a klid a nesnáší, když vidí ostatní lidi nešťastné. Často překračují všechny meze, aby druhým pomohly a vnesly do jejich života klid. Je pro ně přirozené dělat kompromisy a podporovat druhé. Jsou to neuvěřitelně sympatičtí jedinci, pro které je občas obtížné říci druhým ne. Neochotně ovšem žádají o pomoc, protože se obávají, že budou odmítnuti. Vyhýbají se prosbám, protože si často nejsou jisti, zda by druhá osoba jejich žádost ocenila.

  • 3.

    Ryby

    ...
    Blaho lidí, o které se starají, je pro Ryby životně důležité, takže jim pomáhají, i když to občas ohrozí jejich štěstí. Často se domnívají, že pokud požádají druhé o pomoc, stanou se přítěží. Ryby obvykle čekají, až se jim věci vymknou z rukou, a teprve pak žádají o pomoc.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    I když jsou Vodnáři vždy připraveni vás podpořit v těžkých chvílích, ve skutečnosti raději řeší své problémy. Když čelí výzvě, toto znamení zvěrokruhu se stáhne do své ulity a izoluje se od okolního světa. Své problémy raději řeší sami bez podpory druhých, protože jsou vnitřně nesmírně citliví. Mohou se rozhodnout izolovat, protože se cítí příliš zranitelní na to, aby se o své problémy podělili s ostatními.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz