Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Laura

Laura

Váš hlas se zpracovává
 

Astrologické moudrosti se u nás v rodině dědí z otcovy strany už několik pokolení. Již moje prababička sestavovala pro své přátele horoskopy. Nadšení pro tuto vědu jsem získala právě od ní. Profesionálně radím asi od svých 25let a dnes mám téměř třináctileté zkušenosti.

Mou specialitou jsou osobní, partnerské, pracovní, i finanční horoskopy. Stačí mi pouze sdělit datum a přesný čas vašeho narození. Na základě horoskopu vám zodpovím všechny otázky, na které byste chtěli znát odpověď. Sestavuji horoskopy i na portál TN.CZ!

Těžištěm mé práce jsou především témata partnerství, rodiny, povolání a financí. Důležité pro mě je, dodat vám dostatek odvahy k tomu, abyste si začali aktivně utvářet svůj život a určovat své životní cesty. Ukážu vám možná řešení problémů a nové perspektivy. Zavolejte mi a vyřešte své životní úkoly a trápení s mojí pomocí! Vaše astroložka Laura na tel.: 906707080.

Hodnocení

Chcete i Vy napsat hodnocení k rozhovoru, který jsme spolu vedli? Budu velmi ráda!

Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz