Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Osobnost podle čokolády. Jaká je vaše oblíbená? Milovníci hořké jsou přímí, bílou mají rádi snílci

/
  • (iStock)
    24. dubna 2023 ● 06:00

    Kdo by to řekl, že i druh sladkostí, kterým dáváte přednost, o vás může mnohé prozradit. Máte raději hořkou čokoládu, bílou nebo s náplní? Oblíbená pochoutka může hodně napovědět o tom, jestli máte sklon k citlivosti, snění nebo milujete luxusní věci.

    To, jak působí druh čokolády na naši osobnost, zkoumal například Alan Hirsch, zakladatel Nadace pro léčbu a výzkum čichu a chuti v Chicagu. Jeho studie odhaluje, co všechno o naší povaze vypovídá naše čokoládová preference. Co prozradí o vás? Sedí to?

  • 1.

    Hořká čokoláda

    Hořká čokoláda

    Jste rezervovaní, chytří, tajemní, nezávislí, elegantní, energičtí, praktičtí a vybíraví. Obvykle se chováte nebo oblékáte kultivovaně. Zajímá vás zdravý životní styl. Vaše osobnost je vzácná. Věříte ve schopnost dosáhnout svých cílů. Umíte se ozvat a bránit se. Vztahy a závazky berete vážně. Můžete intenzivně přemýšlet a cítit. Pravděpodobně máte rádi umění, jídlo, literaturu, hudbu, kulturu.

     

  • 2.

    Mléčná čokoláda

    Mléčná čokoláda

    Jste zřejmě klidní, chytří, odhodlaní a odvážní. Rádi plynete s časem, a ne vždy se zajímáte o výsledky své práce. Jste laskaví k blízkým. Většinu času jste optimističtí. Problémy spíše skrýváte. Váš milostný život bývá romantický a srdečný. Jste důvěryhodní a upřednostňujete dlouhodobé vztahy před úlety. Respektujete historické zvyky a ideály. Málokdy děláte chyby a jste tak trochu perfekcionisté. Snažíte se poslouchat svou intuici.

     

  • 3.

    Oříšková čokoláda

    Oříšková čokoláda

    Jste energičtí, svérázní, pohotoví, temperamentní, veselí a mladí duchem. Jste také bystří a rádi se vzděláváte. Máte smysl pro humor a vaše vtipy a načasování rozesmějí přátele i rodinu kdykoli něco řeknete. Pokud se účastníte nějakého večírku, jste jeho králem. Starosti si nepřipouštíte a raději si užíváte života. Nemáte rádi smutek a smutné lidi kolem sebe. V těžkých chvílích se na vás může každý spolehnout. Vaše životní motto zní: Tady a teď.

     

     

  • 4.

    Karamelová čokoláda

    Karamelová čokoláda

    Máte rádi právě tuhle čokoládu? Pak je vám blízké dobrodružství. Tahle lahodná pochoutka je typická pro bláznivé a dobrodružné povahy. Podobně jako u karamelu je vaše osobnost sladká, zábavná, energická a vlastně taky tak trochu návyková. Stále hledáte nová, neuvěřitelná dobrodružství. Život je pro vás úžasný.

     

  • 5.

    Bílá čokoláda

    Bílá čokoláda

    Jste citliví a rádi sníte. Chutnají vám ty nejsladší čokolády. Podobně vnímáte i svůj život, protože jste idealisté a romantici. Jste také neuvěřitelně kreativní a hraví. Druzí se na vás mohou vždy spolehnout, a to i tehdy, když lítáte někde v oblacích. Upřednostňujete pastelové barvy a v bytě milujete dostatek světla, květin a svíček.

     

  • 6.

    Čokoláda s náplní

    Čokoláda s náplní

    Jste zvědaví a zbožňujete přesnost. Rádi experimentujete, a to nejen v životě, ale i při výběru sladkostí. Nesnášíte nudu, dáváte přednost překvapením. Změny vám nevadí, naopak si v nich libujete. Máte bujnou fantazii a hlavu plnou nápadů. Milujete originální věci, oblečení i předměty, a nezajímá vás, co si o tom myslí ostatní. Ve všech aspektech života dokážete být originální.

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz