Úterý 18. června 2024
Svátek slaví Milan, zítra Leoš
Polojasno 29°C

Preferují domácí puťky: Která znamení chtějí tradiční domácnost

/
  • Kdo hledá ochránce domácího krbu?
    Kdo hledá ochránce domácího krbu? (Shutterstock.com)
    20. dubna 2023 ● 06:00

    Pokud jde o manželství, někteří lidé touží po partnerovi, který jim vytvoří pohodlný domov. Proto hledají domácké partnery, kteří zvládnou přípravu večeře, nebo postaví garáž a budou u toho spokojeně příst. Ale pozor, i nejdomáčtější typy se mohou vzbouřit, pokud se o ně nebudete zajímat.

  • 1.

    Lev

    ...
    Lev je ohnivé znamení, které rychle zjistí, že se mouchy chytají spíš na med než na ocet. Snaží se tedy potlačit své egoistické sklony a najít partnera, který se bude rád starat o děti, spravoval domácí rozpočet a nakupovat. Zeny preferují muže, kteří jsou šikovní v typicky mužských disciplínách, jako je péče o dům a zahradu. Všechny tyto požadavky poukazují na to, že toto ohnivé znamení chce tradiční manželství.

  • 2.

    Panna

    ...
    Panny se orientují na kariéru, ale zároveň chtějí mít pohodlný domov. Možná právě proto vyhledávají milence, kteří jsou odborníky na zvládání běžných domácích prací, jako je vaření a úklid. Ale také takové, které baví organizovat rodinný dům a další domácí povinnosti, jako je praní a úklid. Děti a rodiče pro Panny hodně znamenají, proto si přejí, aby jejich protějšek měl na starosti také nad péčí o děti. Panna se za to odvděčí zajišťováním financí.

  • 3.

    Beran

    ...
    Temperamentní Berani potřebují nějaký bezpečný přístav. Proto přirozeně hledají partnera, který je stejně domácký jako oni. Touží po partnerovi, který je méně vznětlivý než oni, a po někom, kdo by měl trpělivost s jejich rodiči a budoucími dětmi. Pokud jim na dveře zaklepe cizí člověk, doručovatel se opozdí nebo nenastartuje auto, jejich protějšek by neměl ztrácet hlavu, ale měl by situaci trpělivě řešit. Nevadí jim, když si vezmou muže nebo ženu, kteří touží být v domácnosti. Uvítali by však partnera, který pracuje mimo domov nebo z domova provozuje vlastní podnikání.

  • 4.

    Štír

    ...
    Štíři mají dlouhý seznam požadavků na osobu, kterou si chtějí vzít. Chtějí miláčka, který by se ujal lehkých domácích prací, udělal týdenní nákup potravin, příjemně si popovídal s rodiči a ještě týž den uvařil. Ale také se dobrovolně podílet na aktivitách ve škole jejich syna nebo dcery, účastnit se schůzí rodičovského sdružení nebo finančních sbírek a zároveň mít poutavé koníčky, kterým by se mohli věnovat. Toto vodní znamení se často zabývá správou domácích financí, splácením dluhů a podobně.  Doufají tedy v partnera, který se dokáže vypořádat i s jinými úkoly. Jejich vysoké nároky jsou často důvodem, proč nemohou najít někoho, kdo by byl ochoten splnit všechny jejich požadavky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz