Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neradi se vážou: tato čtyři znamení se pod čepec neženou

/
  • Nikdy to není úplně definitivní
    Nikdy to není úplně definitivní (iStock)
    9. března 2023 ● 13:25

    Někdo po pár měsících chození plánuje svatbu, někdo si i po letech uchovává pocit, že „jen projíždí“. Která znamení si raději nechávají zadní vrátka otevřená?

  • 1.

    Beran

    ...
    Je všeobecně známo, že Beran si neváží závazků a že toto ohnivé znamení raději objevuje svět, než aby se k něčemu dlouhodobě vázalo. Berani rádi prozkoumají více svých možností, dokud neobjeví partnera, který vydrží jejich tempo. Vybírají si dlouho, než se usadí s partnerem, který respektuje jejich svobodu. Chtějí mít svou situaci pořád pod kontrolou.

  • 2.

    Panna

    ...
    Pro Panny může být obtížné se vázat kvůli jejich neustálému boji. Protože jsou perfekcionisté, jsou poměrně náročné na partnera, který jim vyhoví. Vyhýbají se závazkům tak dlouho, jak jen mohou, protože nechtějí v budoucnu litovat svých rozhodnutí. Domnívají se, že být sami je bezpečnější, možná proto, že si ještě nejsou jisti svým ideálním partnerem a přejí si ho lépe poznat.

  • 3.

    Štír

    ...
    Štíři patří k těm, kteří se nejvíce obávají závazků a mají problém důvěřovat druhým. Jsou stále ve střehu a nevážou se, pokud nenajdou svého osudového partnera. Raději zůstanou co nejdéle svobodní a čekají, až do jejich života vstoupí ideální osoba.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    Přirozený strach z omezování způsobuje, že Vodnáři silně touží po své nezávislosti. Kromě toho může mít toto znamení na své vztahy nepřiměřeně vysoká očekávání, což jim může ztěžovat navázání vztahu. Pro Vodnáře není navíc partnerství v životě to hlavní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz