Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Příliš tlačí na pilu: 4 znamení, která chtějí hned svatbu

/
  • Nežeňte partnera do chomoutu
    Nežeňte partnera do chomoutu (Shutterstock.com)
    13. dubna 2023 ● 06:00

    Mnoho lidí se seznamuje se záměrem najít trvalý vztah, ale některá znamení si však nemohou pomoci a vyžadují od svých milenců závazky příliš brzy, čímž své partnery vyděsí. Podívejte se, která to jsou.

  • 1.

    Lev

    ...
    Lvi se občas jednou spálí a dvakrát se stydí. To se stává, když mají za sebou několik krásných vztahů, ale s lidmi, kteří v té době nebyli připraveni se vázat. Přejí si mít dlouhodobější pohled na události a zaměřit své jednání spíše na to, co je nejlepší pro vztah, než na to, co je nejlepší pro ně samotné. Proto místo toho, aby se zaměřovali na milence, kteří jim poskytují pouze chvilkovou společnost, začnou hned od začátku hledat jistotu. To může znepokojit jejich nového milence, který si pravděpodobně myslí, že je na závazky příliš brzy.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Blíženci si s výběrem partnera dávají na čas. Kdykoli však randí, nikdy tak nečiní s ležérním nadhledem. Blížence pak zraňují a rozčarovávají nečekaná zjištění, například když je milenec podvádí nebo zfalšoval fakta jen proto, aby je dostal do postele. Vyžadují závazek již na počátku známosti. Už proto, že si přejí chodit s někým, komu na nich skutečně záleží a kdo by si  s nimi představoval společnou budoucnost.

  • 3.

    Panna

    ...
    Panny o svém milostném životě hodně přemýšlejí. Jsou to zvídaví jedinci, kteří zažili jak pozitivní, tak negativní interakce s milenci. Proto časem začnou vyhledávat dlouhodobý vztah s jednou osobou namísto krátkých záchvěvů novosti, které pramení z náhodných úletů s více partnery. Odmítají zastírat své nedostatky, protože mají co do činění s realitou. Od nového partnera zkrátka hledají závazek hned od začátku. Navíc vědí, že jedinci oddaní svým partnerům nepřemýšlejí o možných náhradnících nebo nových milencích. Nepochybně si občas všimnou jiných atraktivních lidí, ale nemají velký zájem je sledovat. To má pro Panny, které chtějí být zřítelnicí oka svého miláčka, velké kouzlo.

  • 4.

    Rak

    ...
    Mnoho Raků se mylně domnívá, že většina jejich životních problémů se vyřeší, až najdou spřízněnou duši. Proto přemlouvají potenciální partnery, aby utužili vztahy, a nabízejí závazky. Raci by chtěli ze vztahu těžit jako z východiska ze svých finančních katastrof, podpory závislých členů rodiny nebo dokonce založení nějakého podniku. Toto citlivé hvězdné znamení navíc věří, že v závazném vztahu by se jejich milenec snažil minimalizovat nedokonalosti Raka nebo by k nim byl slepý. To má vysokou přitažlivost pro Raky, kteří se obávají, že by si jejich láska mohla během nezávazného randění rýpnout do jejich nedostatků.

    ***

    Závazek ve vztahu dává oběma stranám pocit stability. Možná právě proto je slib být s někým navždy rozhodnutím, které vyžaduje dlouhé zvažování. I pro lásku platí „netlač řeku, teče sama“.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz