Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Svých činů nikdy nelitují: 4 nejnebezpečnější znamení horoskopu

/
  • Nemají výčitky svědomí
    Nemají výčitky svědomí (Profimedia)
    14. března 2023 ● 06:00

    Svědomí, pocit zodpovědnosti, pocit viny… to všechno je důležité pro to, abychom si uchovali morálku. Některá znamení však pocit viny neznají, nepochybují o svých činech a nikdy jich nelitují.

  • 1.

    Ryby

    ...
    Toto vodní znamení je nositelem dvou extrémních stránek. Jeho zrozenci jsou buď vysoce citliví, nebo šíleně bezcitní. Jejich hněv a zloba je obvykle zaslepují a zesilují jejich nevyrovnanou povahu, která nezná mezí. Jejich zuřivost jim dodává na kreativitě, což je vede k plánování a vymýšlení zajímavých způsobů, jak druhým ublížit. I když se mýlí, není šance, že by se s tím Ryby smířily, a tak se z nich stává nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu.

  • 2.

    Štír

    ...
    Jedinci narození ve znamení Štíra jsou hodně mstiví. Ačkoli jsou vášniví, soucit je jim cizí a neváhají se pomstít (dokonce i svému milovanému). Díky své tajnůstkářské povaze navíc dokážou svoje záměry utajit. Pokání a stud za žádných okolností nejsou ve slovníku Štíra.

  • 3.

    Panna

    ...
    Vzhledem k jejich vyrovnané a klidné osobnosti je těžké uvěřit, že Panny jsou škodolibé. Dokážou být překvapivě bezcitné a nikdy nejsou doopravdy spokojené s tím, co mají. Neustále se snaží, aby vše bylo bezchybné, a při tom rozdávají rány napravo nalevo a ani si to neuvědomují.

  • 4.

    Beran

    ...
    Lidé s tímto znamením zvěrokruhu se prostě chtějí vidět jako vůdci. Opravdu rádi manipulují a ovládají své blízké a milované. Jejich jednání je vysoce nebezpečné, protože jsou tvrdohlaví a nechtějí se nikdy smířit s porážkou. Navíc nejsou systematičtí, takže často reagují emocionálně, prudce a nepředvídatelně.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz