Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Litují rozchodů: Která znamení to jsou a proč to dělají?

/
  • Rozchodu litují, dokonce i když ho sami iniciovali...
    Rozchodu litují, dokonce i když ho sami iniciovali... (iStock)
    21. července 2023 ● 06:00

    Několik hvězdných znamení má tendenci vytvořit si ke svému milenci hluboké pouto. Proto pokud se rozejdou, cítí velké výčitky svědomí, když nechávají svého milence odejít. Co je k tomu vede? A dá se vůbec vstoupit dvakrát do stejné řeky?

  • 1.

    Štír

    ...
    Štíři jsou známí jako citlivé duše. Toto vodní znamení si svých citů opravdu velmi váží, takže mohou mít touhu se rozejít, pokud mají pocit, že jejich partner nenaplňuje jejich citové potřeby, nebo cítí ve vztahu nedostatek porozumění či empatie. Štíři by také mohli vztah ukončit, pokud jsou zvyky nebo životní styl jejich miláčka neslučitelné s jejich vlastními nebo pokud si myslí, že jejich partner postrádá ambice nebo je nezodpovědný.

    Mohou být od přírody majetničtí a těžko se vzdávají někoho, koho považují za svého. Koneckonců, Štíři jsou extrémně zamilovaní a mají tendenci lpět na vzpomínkách na předchozí vztahy, i když byly nezdravé. Pokud se tito lidé soustředí na pozitivní vlastnosti vztahu a snaží se jít dál, mohou začít litovat, že nechali svého bývalého odejít. Proto se často stává, že se svým ex chtějí zůstat v kontaktu, nebo dokonce pokračovat v přerušeném vztahu.

  • 2.

    Rak

    ...
    Rak je expresivní a sentimentální znamení. Raci hledají u milence vztahovou stabilitu a jistotu.  Mohou se rozejít, pokud mají pocit, že vztah je trvale nevyvážený, postrádá spravedlnost nebo v něm dochází k neustálým konfliktům, které narušují jejich pocit klidu. Díky tomu si často budují silná pouta se svými protějšky a těžko se zbavují starých vazeb.

    V den, kdy se cítí smutně, by si Raci mohli připomínat vztahy a představovat si, co by mohlo být. Proto mohou začít litovat svého rozhodnutí ukončit vztah, pokud se budou zabývat pohodlím a pocitem známosti svého bývalého. Mohou mít výčitky svědomí zejména tehdy, pokud se domnívají, že nechali odejít někoho, kdo jim i přes časté spory skutečně rozuměl a záleželo mu na nich. Snaží se pak bilancovat a často litují. Návrat k bývalému, nebo spolubydlení je u nich dost běžné.

  • 3.

    Váhy

    ...
    Váhy si v mezilidských vztazích cení harmonie a rovnováhy. Toto vzdušná znamení jsou však také ambiciózní a zaměřené na své kariérní cíle. Mohou se rozejít, pokud mají pocit, že jejich milenec není v souladu s jejich aspiracemi, nebo pokud u svého partnera vnímají nedostatek ambicí či odhodlání.

    Jakmile si vzpomenou na krásné chvíle a silné citové pouto, které spolu sdíleli, mohou litovat, že nechali svého bývalého milence odejít. Navíc v případě, že se jim chození s někým jiným nedaří a nemohou najít dostatečnou náhradu za lásku, kterou měli, mohou Váhy své rozhodnutí přehodnocovat. Rozchodů většinou litují, někdy se snaží bývalého partnera citově vydírat.

  • 4.

    Beran

    ...
    Berani jsou nezávislí a při zamilovanosti si cení intelektuálního spojení. Jejich přátelé je znají jako vášnivé a intenzivní. Berani navazují se svým partnerem silná přátelství a ještě hlubší pouta. Pokud však mají pocit, že je jejich partner příliš závislý, nebo pokud cítí ve vztahu nedostatek duševní stimulace, mohou se rozhodnout vztah ukončit.

    I když rozhodnutí o rozchodu bylo na nich, tato ohnivá znamení se nerada odcházejí z předchozích vztahů, pokud nebyly extrémně toxické. Krátce po rozchodu mohou Berani pociťovat přetrvávající pocit osamělosti nebo prázdnoty. To naznačuje, že svého rozhodnutí litují a chybí jim spojení, které s bývalým partnerem sdíleli.

    ***

    Je důležité si uvědomit, že lítost je běžnou emocí po rozchodu. Nemusí to tedy nutně znamenat, že návrat k bujarému vztahu je pro vás tím správným rozhodnutím. Každá situace je jedinečná a výše zmíněná hvězdná znamení se musí zamyslet nad svými pocity a motivacemi, než začnou uvažovat o usmíření.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz