Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy experimentátoři: Která znamení řádí v ložnici?

/
  • Po některá znamení je sex enormně důležtý.
    Po některá znamení je sex enormně důležtý. (iStock)
    11. dubna 2023 ● 10:55

    Někteří zástupci zvěrokruhu jsou v dovádění pod prostěradlem profesionálové. Hrají si a experimentují zcela přirozeně. Zdravý fetiš vyžaduje pečlivou diskusi a vzájemný, informovaný souhlas všech zúčastněných stran.  Kdo vás při sexu překvapí?

  • 1.

    Štír

    ...
    Štíři jsou velmi vášniví a dokážou své nápady „prodat“. Dokážou partnera přemluvit i k aktivitám, o kterých se mu ani nesnilo, ať už k nim patří svazování nebo výprask. Pokušení a potěšení se samozřejmě vzájemně nevylučují. Štíři navíc svůj sexuální život vždy romantizují a snaží se do ložnice vnést své smyslné sny a touhy. Chtějí své vzrušení sdílet s partnerem, takže pokud narazí na někoho, koho sex nezajímá, bude jim to brzo skřípat.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři, kteří mají širokou škálu zájmů, jsou považování za velké milovníky postelových dobrodružství. Je velká pravděpodobnost, že budou chtít se svým partnerem probrat své erotické fantazie nebo fetiše, protože se dá předpokládat, že je v nějaké míře mají. Rádi objevují a zkoumají divoké touhy svého milence a snaží se je naplnit. Vášnivou povahu tohoto vzdušného znamení si mohou užít i ti, kteří se o fetiš v minulosti nezajímali. Při milostných radovánkách s Vodnářem můžete jistě očekávat řadu nových aktivit.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Toto ohnivé znamení zvěrokruhu je pro výstřední a neobvyklé zážitky jako stvořené. Mají rádi vzrušení a velmi je lákají neotřelé praktiky, jako je sex v přírodě. Vzhledem ke své vášnivé a navenek upjaté osobnosti Střelci neustále vnášejí do intimních vztahů se svými milenci spoustu inspirace. Sex je pro ně svého druhu sportem a jejich nápady někdy mohou být úplně bláznivé.

  • 4.

    Beran

    ...
    Koketní a sebevědomí lidé ve znamení Berana rádi přebírají vedení v ložnici a nebojí se žhavé dominance. Jejich osoba vyzařuje sex-appeal, zatímco jejich dominantní smyslné pohyby mohou partnera dovést k úplné rozkoši. Mohou snít o tom, jak donutí svého partnera, aby na ně nonstop čekal. Nepospíchají. Se souhlasem svého protějšku mohou postupně začleňovat další své fantazie.

  • 5.

    Jak to s nimi vlastně je?

    Většina lidí narozených v těchto znameních zvěrokruhu o svých touhách možná řekla bývalému partnerovi, který zareagoval s odporem. Kvůli této zkušenosti mohou tato hvězdná znamení řešit vyprávění svým partnerům s určitými obavami. Se svými sexuálními zájmy musí přijít, až si budou opravdu jistí sami sebou. Pokud se váš protějšek už jednou spálil a nyní se fetišů obává, vysvětlení, jak souhlas funguje, by mu mohlo pomoci překonat obavy. S výše uvedenými znameními zvěrokruhu si můžete užít jízdu na horské dráze plné rozkoše a orgasmů. Nechte je v ložnici převzít iniciativu, protože znají skvělé triky, která ukojí váš apetit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz