Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hrdinové kancelářských romancí: Která znamení to jsou?

/
  • sex, kolega
    sex, kolega (iStock)
    12. června 2023 ● 06:00

    Mnozí lidí se „zadají“ v zaměstnání, seznámí na služebních cestách, konferencích a podobně. Takový vztah může být pozitivní, protože partneři znají svůj obor, chápou, co obnáší a nepřekvapí je to. Na druhou stranu na sebe ovšem mohou narazit ambice partnerů.

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Řízný Blíženec je neúprosně výkonný a vstřícný. Jejich vtip a otevřenost z nich dělají cenné a zároveň zábavné zaměstnance. Nejlépe pracují, když důvěřují ostatním a mohou se soustředit na svou práci. Ve skutečnosti jsou jedním z nejvíce emocionálně uvědomělých znamení zvěrokruhu v práci. Blíženci se neustále starají o to, aby byli všichni kolem nich spokojeni, a když jsou kolem nich jejich kolegové, zapomínají na všechny starosti. Budou se radovat a bavit se svými spolupracovníky, což je nebrzdí na cestě k úspěchu. Pokud jde o hledání inspirace, mapují kariéru těch, kteří jsou ve svém oboru na špici. Často je přitahují nejmotivovanější a nejambicióznější jedinci v jejich oboru. Možná proto někdy zkoušejí milostné vztahy s lidmi ze své kanceláře nebo oboru. Mají pak navždy důvěrníka, od kterého si mohou nechat odborně poradit, ať už je situace jakkoli ošemetná.

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci jsou chodící záhady, které mohou být zdrojem inspirace a inovací, a přitom jsou uzavřeni ve své vlastní bublině. Jsou to ti nejpříjemnější spolupracovníci. Ve skutečnosti nikdy nepoznáte, jestli je Rak nešťastný. Jsou profesionální a chápou, že je důležité najít odreagování emocí, aby při zahájení práce zůstali bystří. Jsou to géniové a v kanceláři jsou možná nejšarmantnější z celé party. Na pracovišti jsou Raci spolehliví a obvykle je neruší emocionální turbulence, které narušují perspektivu ostatních. To může vést k velkému sebevědomí, které z nich dělá atraktivní spolupracovníky. Všichni se na ně obrací s žádostí o radu v pracovní i osobní oblasti. Jejich uklidňující přístup vede k tomu, že jsou proslulí svou trpělivostí a zdatností ve svém oboru. Proto mají mnoho nápadníků z branže, a takový vztah jim i svědčí.

  • 3.

    Beran

    ...
    Berani mají pocit, že mohou dosáhnout čehokoli, ale musí si dávat pozor, aby si vybrali partnera, který podporuje jejich viz. Bojí se chodit s lidmi z jiných profesí, protože se obávají, že by jejich protějšek nemusel pochopit jejich cestu a narušil jejich sny. Nechtějí mít nápadníka, který to vzdá při náznaku potíží, proto Berani raději chodí s někým z jejich vlastního profesního oboru. Často se zamilují už během studia na vysoké škole. I když pak budou pracovat na různých místech a pozicích, vždy budou mít mnoho společného. Naprosto zbožňují, když si na konci dne lehnou do postele se svým miláčkem a probírají nejnovější vývoj v jejich oboru. Takovou radost zažívají, když náhodou chodí s někým, kdo pracuje ve stejné branži jako oni.

  • 4.

    Štír

    ...
    Toto vodní znamení je pověstné jako nepsaný šéf kanceláře, který žije z energie ostatních a zároveň přispívá svou vlastní vášní. Nejšťastnější jsou, když se zajímají o tvůrčí činnost, ale mají sklon si všechno brát moc k srdci. Jakmile mladí Štíři nakonec poleví v ostražitosti, i když jen trochu, dají průchod svým milostným touhám. Tehdy zaujmou své kolegy v oboru. Může to přerůst ve vroucí románek s někým ze stejné profese, jako je ta jejich. Pokud takový pokus selže, mohou se Štíři stát samotáři, protože jsou citově zranění. Obvykle jsou však schopni díky své inteligenci a dobré povaze věci urovnat tak, aby vztah dobře fungoval.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz