Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šéfové ve vztahu. Kdo ze zvěrokruhu je dominantní partner a chce o všem rozhodovat?

/
  • (iStock)
    9. června 2023 ● 06:00

    Najít spřízněnou duši není vždy snadné. Při výběru vhodného partnera je nutné myslet i na vzájemnou kompatibilitu. Jedině tak lze vytvořit skutečné silné pouto. Páry, které jsou vysoce kompatibilní, procházejí životem mnohem snadněji než ostatní. Tedy, prý.

    Objevit někoho, s kým vás bude pojit žhavá chemie, porozumění i vzájemný respekt, je důležité, ale taky velmi náročné. Někteří lidi si podvědomě vyhledávají submisivní partnery, a naopak. Která znamení ve zvěrokruhu patří k těm nejdominantnějším ve vztahu? Pokud hledáte někoho, kdo bude dominantní a bude tím, kdo bude vždy o krok napřed, hledejte mezi následujícími znameními.

  • 1.

    Lev

    lev

    Lev je král džungle a je autoritativní a panovačný. I lidé, kteří se narodili v tomto znamení, v sobě nesou tyto základní charakteristiky. Lvi jsou ve vztahu charismatičtí, ale dokážou být velmi dominantní. Často chtějí o všem rozhodovat sami. Dokážou sice zvážit každý návrh partnera, ale nakonec se projeví přirozené vlastnosti rozeného vůdce. Lvi mají taky schopnost přitáhnout k sobě veškerou pozornost a působí na všechny (tedy i své partnery) jako magnet.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Beran

    beran

    Berani jsou jedno z nejmocnějších slunečních znamení, a to díky svým přirozeným vůdčím vlastnostem a také schopnosti rozhodovat. Beran ve vztahu rád vyjadřuje svoje myšlenky a názory a očekává, že ostatní budou dělat totéž. Mají v sobě zakódovanou intenzivní sebejistotu a spolehlivost, což z nich dělá instinktivní vůdce a taky neúmyslně dominantní partnery ve vztahu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Střelec

    střelec

    Lidé narození ve znamení Střelce milují svobodu a svobodomyslný život. Často jsou to milovníci dobrodružství a cestování. I proto se jen velice neradi podřizují konvenčním pravidlům, rozmarům a fantaziím druhých osob. Střelci chtějí svět dobývat a žít svým vlastním tempem, proto jsou často ve vztahu ovládající a dominantní. A pokud partner jejich představu o životě nesdílí, má smůlu.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Býk

    býk

    Zuřivý býk je duchovní zvíře těch, kteří se narodili ve znamení Býka. Býci jsou pozoruhodně praktičtí, nemají rádi nerealistická očekávání a nepraktické záležitosti jim mohou tak trochu „pocuchat peří“. Jsou ale vysoce motivovaní a klidní, pokud se však nedostanou do obtížné situace. Jejich přirozené vlastnosti týmového hráče a pracovitost často vyznávají panovačně, ale na druhé straně jsou nejspolehlivějším znamením zvěrokruhu. Takže jim trochu té panovačnosti a dominance můžete odpustit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Štír

    štír

    Štíři jsou zuřivě nezávislí a vysoce majetničtí vůči svým partnerům, takže je pravděpodobné, že budou chtít ve vztahu dominovat. Pokud natrefí na někoho podobného, nebude to jednoduché, protože se budou „bít“ dvě podobné povahy. Štíři bývají často nepochopení kvůli své agresivní vášni a nelítostnému přístupu k důvěryhodnosti ve vztahu. Ano, jsou dominantní partneři, ale pokud vás milují, věřte, že to bude na celý život.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou známí tím, že mají na všechny problémy pohled z ptačí perspektivy. Rádi zvažují pro a proti v každé situaci a po zvážení všech aspektů podniknou rozhodné kroky. Jakmile se však o něčem rozhodnou, je těžké změnit jejich myšlení. Často stoprocentně věří tomu, co dělají, a to už ve chvíli, co se pohnou dopředu. Jejich tvrdohlavý způsob myšlení z nich dělá jednoho z nejdominantnějších znamení. Ale jinak to jsou roztomilí blázni, kteří vás dokážou nadchnout pro cokoli.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 7.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou reprezentované planetou Venuše. Váhy jsou obecně pohodářky a rády udržují vše kolem sebe v harmonii. Nesnášejí zbytečné komplikace a konflikty.  Jakmile k něčemu dojde, snaží se udělat všechno pro nápravu, než aby se postavili protistraně. Jsou inteligentní a silně vnímavé, což z nich dělá charismatické bytosti. Dokážou ale neuvěřitelně dobře ovlivňovat druhé, proto jsou někdy považované za nebezpečné a dominantní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz