Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

/
  • Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo
    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo (istockphoto.com)
    10. srpna 2023 ● 06:00

    Běžně v zrcadle řešíme jen to, jestli nám to sluší nebo jak vzhled vylepšit. Má ale také věštecké schopnosti.

    Najdeme ho v každé domácnosti, kde slouží především k tomu, abychom viděly, jak vypadáme. Zrcadlo v sobě ale skrývá velkou moc. Používá se při některých magických rituálech a prý také odráží pravdu. Jak ho můžete využít?

  • 1.

    Brána do záhrobí

    V současnosti zrcadlo často využívají čarodějky jako mystický předmět. Má totiž spojovat světy živých a mrtvých, a tak jeho prostřednictvím můžete komunikovat se záhrobím. Pokud ráda sledujete horory, tak už jste určitě viděla nějakou scénu, kdy postava zahlédla ducha v zrcátku. To má základ právě v těchto pověrách, takže opravdu nejde o výmysl filmových tvůrců.

     

    Andělská čísla: Co znamenají a která to konkrétně jsou? To se dozvíte v následujícím videu:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Andělská čísla: Co znamenají a která to konkrétně jsou? • Videohub

     

  • 2.

    Věštění budoucnosti

    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

     

    Odpradávna sloužilo zrcadlo mimo jiné k odhalování budoucnosti, stejně jako křišťálová koule. Nejčastěji se k tomu využívalo sedm dílů tří různých zrcadel. První z nich sloužilo k podání zpráv, druhé sdělovalo informace o zdraví a třetí mělo odhalit skryté věci. Starým Římanům léčitelé zase věštili s ručními zrcátky. Nejprve je ponořili do vody a pak vytáhli. Když byl odraz normální, znamenalo to uzdravení, pokud ovšem ztratil tvar, čekala pacienta smrt. Později nezadané dívky prováděly rituál, při kterém hleděly do zrcadla a doufaly, že v něm spatří obraz budoucího ženicha.

     

  • 3.

    Duše, která uvízla v jiném světě

    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

     

    Nejspíš jste už zaslechla, nebo dokonce viděla, že se v domě s nebožtíkem zakrývají zrcadla. To se nedělá jen tak pro nic za nic. Zrcadlo má prý moc zachytit kromě věcí také duši. Duše zemřelého by tak mohla vniknout do zrcadla a uvíznout tam navždy. Kdyby k tomu došlo, ochrání ho jen rozbití zrcadla a zakopání střepů do země.

     

  • 4.

    Posvěcení

    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

     

    Pokud chcete zrcadlo využívat k magickým rituálům, tak by mělo splňovat nějaké požadavky. Podle některých čarodějů by mělo být oválné, což jiní mystikové vyvracejí s tím, že na tvaru ani materiálu nezáleží. Důležité ale je, aby bylo nenarušené, protože jakákoli vada by mohla narušit magickou sílu. Tu byste měla předem podpořit posvěcením. K tomu budete potřebovat svíce, směs bylin, kadidlo, svěcenou vodu. Bylinky nejprve rozpusťte ve vosku a pak natřete zadní stranu zrcadla. S uchováním energie by měla pomoci zlatá fólie na rámu.

     

  • 5.

    Rituál k zajištění lásky

    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

     

    Zapalte před zrcátkem snítku šalvěje a nechte chvíli doutnat. Poté bylinu nechte nabít na slunci. Před spaním pak umístěte zrcátko na noční stolek a položte na něj růženín (kámen lásky). Když do něj ráno pohlédnete, můžete spatřit svého nastávajícího. Pokud už partnera máte, můžete zase zkusit rituál na utužení pouta. Povrch zrcadla natřete lékořicovým olejem a oba se do něj zahleďte. To by mělo posílit věrnost a prohloubit lásku.

     

  • 6.

    Rozbité zrcadlo, sedm let smůly

    astročlánky

     

    Střepy prý přinášejí štěstí, proto se také při svatbě někdy rozbíjejí talíře. V případě rozbitého zrcadla to ale neplatí. Pověra říká, že vás čeká až sedm let neštěstí. Vznikla pravděpodobně ve 14. století v Benátkách, kde se na sklo nanášela směs rtuti a cínu. Když se rozbilo, uvolnily se jedovaté plyny, které způsobovaly vážné zdravotní problémy. Lidé si to tak spojili s prokletím. Vysvětlení ale může být i takové, že v odrazu v zrcadle máme spatřit svého dvojníka, a když se zrcadlo poškodí, hrozí nám pomsta z druhé strany.

     

  • 7.

    Co vás čeká aneb Krok za krokem

    Chybí vám láska? Přičarujte si ji! Postačí vám k tomu zrcadlo

     

    Vyzkoušejte základní postup, jak využít zrcadlo pro věštění budoucnosti.

     

    VYBERTE SI VHODNÉ ZRCADLO: Zvolte takové, které se vám líbí a je vám příjemné. Může to být menší zrcátko, které držíte v ruce, nebo větší, které položíte před sebe.

     

    PŘIPRAVTE SE: Sedněte si na klidné místo, kde vás nebude nic rušit. Vypněte mobil, zavřete dveře a nalaďte se na meditativní stav.

     

    ZAMĚŘTE POHLED: Začněte se dívat do zrcadla. Na začátku se můžete soustředit na vlastní odraz, abyste uklidnila a zvýšila koncentraci.

     

    UVOLNĚTE MYSL: Pomalu se začněte uvolňovat. Můžete použít meditační techniky, jako je hluboké dýchání nebo vizualizace.

     

    POZORUJTE OBRAZ: Soustřeďte se na zrcadlo a pozorujte jakékoli obrazy, barvy, tvary nebo scény, které se mohou objevit ve vašem vnímání. Nechte svou mysl volně plynout a přijímat vizuální podněty.

     

    CO TO ZNAMENÁ? Po ukončení sezení si udělejte čas na interpretaci toho, co jste viděla nebo vnímala. Vnímejte pocity, které to ve vás vyvolalo. Obrazy mohou obsahovat symboly, které byste měla interpretovat podle vlastní intuice a osobního významu.

     

    Další zajímavé články naleznete v tištěném Blesku pro ženy. Zakoupit si ho můžete na vašich oblíbených stáncích nebo na iKiosku ZDE.

     

    bpž

     

Autor: Štěpánka Bínová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz