Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Přirození vůdci zvěrokruhu. Těchto šest znamení druhé inspiruje a motivuje

/
  • (iStock)
    2. srpna 2023 ● 06:00

    Všichni lidé jsou schopní občas velet, ale některá znamení mají přirozené charisma a odhodlání, které jsou nutné k tomu, aby dokázali ostatní motivovat a dovést až k cíli. Kterých šest znamení to hravě zvládne i bez námahy?

    Být vůdcem neznamená velet z pozice síly, ale znamená to vyvolávat v druhých důvěru a jistotu. Přirození lídři mají tak velké charisma, že jim druzí vycházejí vstříc i bez donucení. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Lev

    lev

    Lvi jsou ovládaní planetou Slunce a je tedy přirozené, že patří mezi jedničky v tomto seznamu. Lvi jsou přirozeně autoritativní a mají silnou touhu být v centru pozornosti. Levou zadní zaujmou ostatní díky své zářivé osobnosti, i proto jsou skvělí motivátoři a učitelé. Podívejte se kolem, v jakékolim týmu určitě najdete ve vedoucí pozici Lva. Je to proto, že všem poskytuje neochvějnou podporu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou ovládaní expanzivním Jupiterem, takže není divu, že mají dobrodružného ducha, který se projevuje i v jejich stylu vedení. Jedinci, kteří se narodili v tomto znamení, jsou výjimečnými vůdci, kreativními osobnostmi s vizionářským myšlením. Jsou velice vnímaví k novým nápadům a mají schopnost sjednotit různé názory. Vždy se také snaží, aby prostředí, kterému velí, bylo inkluzivní a harmonické. Jejich optimismus a zapálenost inspiruje členy týmu k dosažení pozoruhodných výsledků.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozoroh je přirozeným vůdcem díky svému pragmatismu, disciplinovanosti a zaměření na konečný cíl. Kozorohům vládne Saturn, planeta odpovědnosti a strukturovanosti, takže tito lidé vynikají ve vedoucích pozicích, v nichž je vyžadováno strategické plánování a pečlivost. Kozorozi jsou mistři v organizování a mají výborné manažerské schopnosti. Jdou příkladem tím, že za svým cílem jdou vždy vytrvale a s plným nasazením. Mají také schopnost udržet si chladnou hlavu i pod nátlakem, což z nich dělá důvěryhodné vůdce i v obtížných situacích.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 4.

    Ryby

    ryby

    Empatické a intuitivní Ryby jsou přirozenými vůdci hlavně v oblasti umění a sociálních oblastech. Rybám vládne Neptun, což je planeta inspirace a snů. Proto jsou Ryby hluboce emocionální, což jim umožňuje, aby se napojily na všechny ve svém týmu. Jsou také soucitné a chápavé, díky čemuž vytvářejí podpůrné a harmonické prostředí, v němž se členové týmu cítí oceňovaní. Jejich vrozená schopnost předvídat potřeby a emoce druhých z nich dělá výjimečné vůdce na pozicích, kde se vyžaduje empatie.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři jsou inspirativní a odvážní vůdci, kteří neustále zpochybňují status quo. Vládne jim planeta Uran, což je planeta inovací a originality. Není divu, že Vodnáři mají vždy osobitý přístup k řešení problémů, díky čemuž jsou skvělými vůdci především v oblastech vývoje. Vodnáři jako vůdci mají přirozenou schopnost vidět celkový obraz a podporovat soudržnost týmu. Ve všem se snaží podpořit originalitu a podněcují rozmanitost myšlení. Podporují atmosféru spolupráce a otevřené komunikace.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 6.

    Beran

    beran

    V tomto seznamu nemůže chybět ani ohnivý a poctivý Beran. Beranům vládne Mars, což je planeta akce a houževnatosti. Proto mají bezkonkurenční touhu přebírat velení a jít příkladem. Jsou nebojácní a charismatičtí, nikdy se nebojí pustit se do neprozkoumaného území, což z nich dělá výborné průkopníky v jakékoli oblasti. Berani dokážou inspirovat a motivovat svůj tým díky svému neutuchajícímu elánu a sebejistotě. Vytvářejí kolem sebe doslova magnetickou auru, která ostatní motivuje, aby je následovali.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz