Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejpromiskuitnější znamení zvěrokruhu. Kdo střídá často partnery a proč?

/
  • Milenci
    Milenci (iStock)
    26. července 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří mají kdesi hluboko zakořeněné, že pokud s někým žijí, pak ho prostě nepodvedou. Pro jiné je ale kořením života změna, do které spadá i častější střídání partnerů. Vlastně za to nemůžou, jen to není vůbec snadné.

    Ve zvěrokruhu jsou čtyři znamení, která jsou, pokud jde o ložnicové hrátky, velmi promiskuitní. Kvalitu nacházejí v kvantitě. To z nich ale podle astrologů nedělá podvodníky. Jednoduše prostě hledají a střídají partnery, protože se narodili s velmi intenzivní sexuální energií a vášní. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou od přírody zvědaví a milují intelektuální stimulaci. Tahle zvídavost se vztahuje i na zkoumání sexuality. Blíženci mají dvě tváře a prosperují z toho, že mají v životě na výběr v podstatě ze všeho. Chtějí vědět o všem aspoň něco, a pokud hledají partnery, aby rozšířili svoje sexuální znalosti, nedá se nic dělat. Rádi experimentují a potřebují neustále nové zážitky. Na druhou stranu se s nimi v ložnici určitě nebudete nudit, vždy vás budou chtít uspokojit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Střelec

    ...

    Střelci jsou svobodomyslní a mají dobrodružnou povahu, která se vztahuje na všechny aspekty jejich života. Tedy i sexuality. Hledají neustále nové zážitky a doslova milují objevování různých dimenzí potěšení. Jsou to skvělí milenci, kteří okoření každý intimní vztah něčím výjimečným. Jen je pro ně těžké zkrotit někdy svoje libido. Nezřídka dokážou z minuty na minutu vyslyšet volání svého chtíče, bez ohledu na to, zda mají či nemají stálého partnera.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou emocionální bytosti, které jsou náchylné k tomu, aby následovaly jakoukoli pohádku, která jim vstoupí do cesty. Lítají často v oblacích a velmi často mají tendenci políbit spoustu žabiček při hledání svého prince nebo princezny. Jejich promiskuita tedy vyplývá spíše z jejich životního optimismu a sklonu k romantice než o tom, že by vás chtěly záměrně podvádět.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Štír

    ...

    Štíři jsou proslulí svou vášnivou povahou a velkými emocemi. Vládne jim navíc planeta Pluta, což je planeta spojená se sexem. Co byste tedy po nich mohli chtít? V sexu jsou velmi intenzivní. Buď si hrdě dělají čárky za každou novou trofej, nebo jsou velice cílevědomí a jdou za tím, koho opravdu chtějí. Získávání sexuálních zážitků a zkušeností považují spíše za sportovní utkání. Mít za partnera Štíra je možná náročné, ale také velmi magnetické. Vždy se budou snažit posouvat hranice rozkoše, na což se jen tak nezapomíná.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz