Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kočičí horoskop: Jaké znamení je vaše kočka podle data narození a co to o ní vypovídá?

/
  • (iStock)
    8. září 2023 ● 06:00

    Ano, i vaše kočky mají svoje znamení zvěrokruhu. A i když je milujete k zbláznění, opravdu je dobře znáte? Kočky mohou být tajemné, komplikované a nevyzpytatelné. Jakmile si už myslíte, že jste své kočce porozuměli, udělá něco neočekávaného, co naprosto změní vše, co jste si mysleli, že už víte.

    Prostě jsou to kočky a spousta jejich vlastností, zvláštností, nálad a postojů souvisí i s datem narození. Pokud ho znáte, pak se podívejte na to, co o nich říká znamení, v němž se narodily. Pokud datum narození své kočky neznáte, zkuste si přečíst popisy následujících znamení a odhadněte, které z nich nejlépe odpovídá vaší kočce.

  • 1.

    Kočka Beran (21. března – 19. dubna)

    ...

    Pokud se narodila vaše kočička ve znamení Berana, pak určitě miluje dobrodružství a neustále hledá nové způsoby, jak se fyzicky předvést. Tahle kočka si vždycky bude ráda hledat nejvyšší místo v domě a taky se tam vždycky dostane. Kočka Beran je odvážná a v případě ohrožení se dokáže postavit jakékoli přesile. Kočky v tomto znamení jsou živé, soutěživé a impulzivní. Moc nepřemýšlejí a rovnou konají, jednoduše proto, že by musely na sekundu zpomalit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Kočka Býk (20. dubna – 20. května)

    ...

    Kočky narozené ve znamení Býka jsou uzemněné a pohodové. Baví je, když je hladíte, upravujete a jsou taky velké gurmánky. Nikdy si nenechají ujít žádnou dobrotu a jídlo si užívají. Oceňují taky, když mohou vyzkoušet něco nového na zub. Kočka v tomto znamení bývá ale i tvrdohlavá, takže dostat ji někam, kam nechce, to je výzva (třeba do přepravky k veterináři). Kočka Býk si užívá luxusu a hebkých pelíšků, takže se nedivte, když si ke spaní vyberou váš kašmírový svetr.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Kočka Blíženci (21. května – 20. června)

    ...

    Kočka ve znamení Blíženců je nadšená a připravená se bavit. Tyhle kočky jsou i v dospělosti jako koťata. Pokud máte kočku v tomto znamení, určitě jste si všimli, jak je chytrá. Samozřejmě, že všichni, kdo chovají kočky, si myslí, že právě ta jejich je génius, ale kočka Blíženec, to je něco. Zdá se, že vyřeší jakýkoli problém, vždy bude schopna najít kočičí hračku, kterou jste schovali, nebo pamlsek. Někdy bývají kočky Blíženci trochu úzkostlivé a schovávají se třeba pod postelí, když přijdou na návštěvu cizí lidé. Ale jakmile se s někým sblíží, bude to přátelství na celý život.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Kočka Rak (21. června – 22. července)

    ...

    Nenajdete věrnější, milující nebo ochranitelské koťátko, než je kočka ve znamení Raka. Kočky Raci milují nade vše své páníčky a vidí v nich svůj vzor. Pokud mají pohodlnou postel, pravidelně čištěnou toaletu, pravidelnou stravu a nekončící náklonnost, jsou šťastné až k zbláznění. Kočka Rak je také emocionální a citlivá, takže se potřebuje cítit bezpečně a milovaná. Pokud se tak necítí, může se chovat nevyzpytatelně. Nezapomínejte jí tedy neustále projevovat svou lásku.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Kočka Lev (23. července – 22. srpna)

    ...

    Pokud máte kočku Lva, pak víte, že bez ohledu na to, kdy jste ji dostali, vždy bude tou nejlepší kočkou ve vaší domácnosti. Kočky ve znamení Lva jsou silné, loajální a energické. Narodily se s instinktem chránit a jsou přirozenými vůdci. Milují být středem pozornosti a touží po co největší náklonnosti. Mohou mít kočky charisma? Jistěže mohou, a jsou to právě kočky ve znamení Lva! Kočka Lev bude vždy středem pozornosti v celé vaší domácnosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Kočka Panna (23. srpna – 22. září)

    ...

    Kočka Panna je ostražitá a pozorná, a i když si myslíte, že hluboce spí, moc dobře si uvědomuje, co se kolem ní děje. Kočky Panny jsou velmi chytré a dokážou vyřešit většinu problémů, když se s nimi setkají. Jsou taky citlivé, takže dávejte pozor, abyste nezranili její city. Někdy mohou mít pocit, že jsou lepší než všichni kolem nich, a že ona je na prvním místě.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Kočka Váhy (23. září – 22. října)

    ...

    Kočky ve znamení Vah jsou společenské, okouzlující a milující. Když na vás narazí, nejen že vám dají najevo, že jste jejich „velká kočka“, ale také to, jak moc vás zbožňují. Tyto kočky ale také často mění názor. Jeden den mohou milovat krmivo, kterým je krmíte už dlouho, druhý den se ho ale ani nedotknou. Kočka Váha ráda relaxuje a je velmi dobrá v lenošení, protože věří, že její hlavní prací je vypadat hezky a být roztomilá.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Kočka Štír (23. října – 21. listopadu)

    ...

    Kočka Štír je soustředěná a intenzivní. Pokud se k něčemu rozhodne, udělá vše, co může, aby toho dosáhla. Ať už to bude druhá snídaně, hra s novou hračkou, nebo postel ve vaší ložnici. Nezřídka se pouští do boje, a to nejen s jinými kočkami, ale s kýmkoli. Kočky Štírky mají tendenci být nebojácné a konfrontační, takže pokud jim kdokoli stojí v cestě, budou na něj syčet nebo prskat. A pokud jde o věrnost, není věrnější kočka než právě kočka Štírka. Pokud jste někdy slyšeli příběhy koček oddělených od svých rodin, jak cestovaly míle daleko, aby se k nim vrátily, pak to byly zcela pravděpodobně Štírky.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Kočka Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    ...

    Kočka Střelec je průzkumník – baví ji prozkoumávat každý kout svého domova nebo dvorku či zahrady. Kočka Střelec má tendenci být velmi přátelská k lidem a skočí na klín klidně i cizinci, ať už je to kočka nebo ne. Kočkám Střelcům je těžké odolat, protože jsou prostě krásné, milé a charismatické. Kočky ve znamení Střelce nikdy nevydrží dlouho sedět nebo ležet, protože mají spoustu energie a zajímají se o nové věci. Rutina je nudí, takže je musíte pořád něčím bavit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kočka Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    ...

    Kočky ve znamení Kozoroha jsou moudré už od narození, opatrné a praktické. Nejednají impulzivně, vždy zvažují své možnosti. Když se jim podíváte do očí, můžete prakticky vidět, jak se jim v hlavě točí kolečka a jak přemýšlejí, co by měly udělat. Obvykle dodržují řád, takže žerou ve stanovený čas a nikdy vás nebudou otravovat v noci, že si chtějí hrát. Jsou to kočky, které vše berou vážně. Jsou to společnice, bodyguardky i inspektorky vlastní toalety. Nedej bůh, že byste se o jeden den zpozdili s vyčištěním toalety.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Kočka Vodnář (20. ledna – 18. února)

    ...

    Kočky Vodnářky jsou přátelské, nezávislé a loajální ke svým lidským společníkům. Jsou extrémně inteligentní, kreativní a dokážou si hrát téměř s čímkoli, co doma objeví. Kočka Vodnář se nechá ráda hýčkat svým člověkem, ale vystačí si i sama. Když nemá dobrý den, může být rezervovaná, ale neberte si to osobně, prostě se stará o svoje emocionální potřeby. Druhý den už bude v pohodě. Máte-li ale doma kočku v tomto znamení, nikdy nebudete vědět, co udělá, protože je nepředvídatelná a opravdu velmi kreativní.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Kočka Ryba (19. února – 20. března)

    ...

    Kočka ve znamení Ryb je intuitivní a dokáže vycítit, když její člověk potřebuje trochu útěchy a lásky. Je laskavá a obětavá, jak jen kočka může být. Je taky něžná a nápomocná. I když se může zdát, že kočky Ryby jsou líné, a že toho během dne moc nedělají, pravdou je, že mají bohatou představivost a jsou velmi kreativní. Pokud tedy zničí drápky váš nový gauč, věřte tomu, že kočka Ryba v tom vidí vrchol umění. A stát v cestě skutečnému géniovi, to přece nechcete.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz