Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Psí horoskop: Jaké znamení je váš pes podle data narození?

/
  • (iStock)
    1. září 2023 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy, proč má váš pes právě takovou povahu, jakou má? Měli jsme v naší rodině pokaždé jen ovčáky, a vždy byli naprosto rozdílní svou povahou i temperamentem. Moje kamarádka má zase dva mopsíky, a i ona tvrdí, že jsou každý jako den a noc. Jak to, když vyrůstají ve stejném prostředí, a jak to, že jsou to psi stejné rasy? Odpověď může být jednoduchá - každý se narodil v jiném znamení horoskopu.

    Zvěrokruh se dá totiž aplikovat nejen na lidi, ale taky na zvířata, tedy i na psy. A klasický zvěrokruh odpovídá i vašim domácím mazlíčkům podle toho, v jakém měsíci, respektive znamení, se narodili.

  • 1.

    Beran (21. 3. – 19.4.)

    Autor: iStock

     

    Narodil se váš pes v tomto období? Pak patří ke znamení Berana a tomu vládne planeta Mars. Mars je známý jako „jasný a hořící“, ovládaný vášní a neustálým motorem. Psi – Berani jsou alfa psem, jsou to psi plní ohně, sebevědomí a síly. Pokud na něj zavoláte a on pětkrát nepřijde a dělá, že neslyší, neberte to osobně. Psí Berani chtějí být středem vašeho světa a všeho kolem vás. Navíc jsou velmi chytří a hraví, přirozeně zvídaví a sebejistí, takže velmi často se jim stávají „drobné nehody“. U veterináře tak můžete být častěji, než by se vám líbilo.

     

    VIDEO: Jak to mají lidé s láskou ve znamení Berana?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk (20. 4. – 20.5.)

    Autor: iStock

     

    Psi narození ve znamení Býka jsou pravděpodobně nejšťastnější, když budou ležet na tom nejteplejším, nejpohodlnějším místečku v bytě, a budou podřimovat. Býkům vládne planeta Venuše, což je planeta lásky, krásy a jemnosti. Psi – Býci chtějí vždycky svůj dort co nejhezčí a největší a taky ho chtějí sami sežrat. Když něco chtějí, tak to tak bude. Z podstaty jsou ale spíše plaší a odvážou se až tehdy, když se cítí bezpečně. Milují projevenou náklonnost, ale jen když mají náladu. Potřebují klidné prostředí, hlasité zvuky a chaos jim způsobuje stres. Tihle psi se často bojí bouřek a jiných hlasitých zvuků, například sekačka a podobně.

     

  • 3.

    Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

    Autor: iStock

     

    Psi Blíženci jsou stejně jako lidé Blíženci zvědaví na všechno kolem sebe. Domácí mazlíčci v tomto znamení mají spousty nespoutané energie, kterou potřebují vybít. Rádi baví své páníčky a snadno si získají pozornost i cizích lidí. Jsou společenští a profíci v získávání pozornosti. Ale pozor, pokud je to nutné, udělají to jakkoli, třeba i tak, že se dostanou do velkých potíží. Jsou inteligentní, někdy pasivní, jindy agresivní. Máte-li psa Blížence, nikdy nebude vaším „vlastnictvím“. Rychle se učí, milují cvičiště a rychlost, někdy ale mohou být nervózní a náchylní k úzkostné separaci.

     

    VIDEO: Kdo se nejvíce hodí pro Blížence? Bude to romantická láska?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 4.

    Rak (21.6. - 22. 7.)

    Autor: iStock

     

    Psi ve znamení Raka jsou pod vládou Měsíce. Měsíc je emotivní, citlivý a pečující. Raci jsou ovládáni vodou, která teče a hýbe se. Psi narození v tomto období jsou milující a velmi roztomilí, jsou ale taky velmi citliví. Chtějí být milování a nesnášejí kritiku. Pokud je chcete vycvičit k poslušnosti, musíte být mimořádně opatrní a citliví, aby se neurazili. Neustále potřebují ujišťovat, že je máte rádi. Nová místa a noví lidé je mohou zneklidnit, to je pak ovládnou chutě a můžou rychle přibrat na váze. Psím Rakům musíte projevovat velkou náklonnost a pozitivně je motivovat.

     

  • 5.

    Lev (23.7. – 22.8.)

    Autor: iStock

     

    Psí Lev je neoficiální král nebo královna domácnosti. Jakmile máte doma psa v tomto znamení, můžeme vám zaručit, že tenhle pes nosí na hlavě korunu. Tihle psi milují rozmazlování a pozornost, o kterou budou vždy usilovat. Lev je pod vládou Slunce, a to je vznešené a velkorysé. Lví psi jsou plní ohně a energie, jsou rádi venku a nejraději by tam byli pořád. Taky si ale užívají štěkání, což je jasný signál směrem k vám, abyste si jich všímali skutečně pořádně. Nezáleží na tom, kde se psem ve znamení Lva budete, vždy chtějí být středem pozornosti. Obrovským pozitivem je fakt, že psi v tomto znamení jsou nejvěrnější psi zvěrokruhu.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Lvi! Kdo se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 6.

    Panna (23. 8. -22.9.)

    Autor: iStock

     

    Panny ovládá planeta Merkur, což je planeta intelektu. Pokud se tedy spojí Merkur a Panna, vytvoří se tak nejklidnější pes v astrologické soustavě. Psi – Panny milují rutinu a čistotu, takže pokud je čas na jídlo, ujistěte se, že mají misky pěkně čisté a upravené. Když bude špinavé, ani do ní nečichnou. Velmi si potrpí na osobní hygienu a nesnášejí změny. Změny jim nedělají dobře. Jsou taky velmi pracovití a oddaní, což usnadňuje jejich výcvik. Tihle psi vás poslechnout na slovo. Vzhledem k tomu, že mají rádi lidského společníka, rádi s vámi pojednou i na dlouhý výlet.

     

  • 7.

    Váhy (23.9. – 22. 10.)

    Autor: iStock

     

    Psi ve znamení Vah jsou pod nadvládou planety Venuše. Venuše dělá ze psů v tomto znamení trochu nerozhodné psy, velmi se podobající dětem s ADHD. Je obtížné je trénovat kvůli jejich neschopnosti udržet koncentraci na delší dobu. Psi Váhy jsou ale jinak velmi milující a příjemní, ale potřebují jemnou disciplínu, aby se cítili bezpečně. Když na ně budete křičet, nic nezmůžete. Pokud chcete psa, který půjde s proudem a vypořádává se i s chaosem a hektickými situacemi, pak pes v tomto znamení není ideální. Psi Váhy mají taky nepravidelné stravovací návyky, mají tendenci jíst jen tehdy, když chtějí. Jsou ale vysoce společenští a potřebují být neustále ve vztahu s lidmi nebo jinými psy. Tihle psi budou pravděpodobně vaším stínem a budou za vámi chodit po celém bytě.

     

  • 8.

    Štír (23.10. – 22. 10.)

    Autor: iStock

     

    Znamení Štíra vévodí planeta Pluto. Štír je vodní znamení a je velmi emotivní. Psi ve znamení Štíra jsou robustnější a mají silnou vůli. Obvykle dostanou to, co chtějí, a mají velký vliv na ostatní psy i lidi. Je známo, že psi v tomto znamení dokážou vyděsit i ostatní zvířata. Ale ke svým páníčkům jsou loajální a milující, jak jen mohou být. Potřebují každodenní trénink, aby zmírnili stres. Jsou zábavní a svým majitelům dovedou pokaždé zlepšit náladu. Bez disciplíny se budou psi v tomto znamení chovat nepředvídatelně a budou využívat každého, s kým přijdou do styku. Jsou taky velmi intuitivní a mají paměť jako slon, takže nikdy nezapomenout, když jim někdo ublíží. Psi Štíři jsou spíše samotáři, ale milují lidskou společnost.

  • 9.

    Střelec (22. 11. – 21. 12.)

    Autor: iStock

     

    Psi narození v tomto znamení jsou pod nadvládou Jupiteru. Střelec je ohnivé znamení, které miluje výzvy a dobrodružství. Stejně jako lidé ve znamení Střelce, i psi zbožňují svobodu a cestování. Tito psi nenávidí, když jsou uvázáni u boudy nebo když jsou na vodítku. Potřebují cítit volnost, jinak vás nikdy nebudou akceptovat. Mají v sobě nekonečné zásoby energie, zejména jako štěňata. Psí Střelci jsou šťastní a laskaví, když mají dostatek svobody. Milují fyzickou náklonnost a budou vás milovat až do smrti, když jim dáte najevo, že jsou vaše jediná pravá láska. Věrnost je jejich specialita, díky čemuž s vámi chtějí neustále sdílet každou minutu. Pozor, může se to změnit v separační úzkost.

     

    VIDEO: Jaké znamení se hodí ke Střelcům?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    Autor: iStock

     

    Znamení Kozoroha ovládá planeta Saturn. To je zemské znamení, které potřebuje neustále „pracovat“ a mít nějaký úkol. Máte-li tedy psa v tomto znamení, tak byste měli být co nejaktivnější psí rodiče! Domácí mazlíčci ve znamení Kozoroha jsou čistotní, kultivovaní a mají svou hlavu. Milují běhat a cvičit. Jsou taky velmi disciplinovaní a oddaní. Nespí tolik jako ostatní psi zvěrokruhu a ve stresových situacích trpí úzkostí. Ne vždy jsou ideální společníci pro další domácí mazlíčky. Pokud jsou přinuceni zvykat si na dalšího „nevlastního sourozence“, bude jim dlouho trvat, než si přivyknou.

  • 11.

    Vodnář (20. 1. – 18.2.)

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou vzdušné znamení, kterému vládne Uran. Jsou to jedni z nejinteligentnějších a nejintuitivnějších psů zvěrokruhu. Psi v tomto znamení jsou plní energie a nepředvídatelných nápadů. Během několika sekund můžou změnit náladu nebo se objevit na úplně jiném místě. Jsou taky velmi sociální a milují jiná zvířata. Někdy si dělají to, co chtějí sami. Nicméně tyhle psy musíme zbožňovat, protože dávají svou lásku velmi hlasitě najevo. Potřebují ale taky svůj prostor a čas, aby mohli plánovat další dobrodružství, a když to budete nejméně čekat, oslní a překvapí vás!

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře. Kdo se k vám hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

  • 12.

    Ryby (19.2. – 20.3.)

    Autor: iStock

     

    Rybám vládne planeta Jupiter. Ryby jsou vodní znamení a společně s Jupiterem vytváří psa s magickou citlivostí. Psi v tomto znamení jsou ve své podstatě milí a potřebují mírumilovnou atmosféru, aby mohli vzkvétat, jinak se snadno dostanou do stresu. Stejně jako Lvi, i tito psi jsou někdy šikanovaní kvůli své neagresivní povaze. Jsou to také velmi nezávislí psi, dělají si, co chtějí, aniž by ale vzbuzovalo pozornost ostatních. Mají také vyvinutý šestý smysl, pokud jde o nálady lidí a zvířat kolem nich. Dokážou velmi dobře odhadnout vaši špatnou náladu a často se vás pokusí rozveselit. Někdy jsou psi v tomto znamení až moc zahledění do sobě, takže vám připadá, že jsou ztraceni ve svém vnitřním světě.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz