Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Která znamení zvěrokruhu mají blízko ke zločinu? Budete se divit!

/
  • (iStock)
    14. srpna 2019 ● 06:00

    Kdosi jednou řekl, že nejnebezpečnější, nejjedovatější a nejdivočejší nejsou zvířata, ale lidé. A někdy to je skutečně pravda. Všichni máme v naší osobnosti zakódované pozitivní i negativní rysy. Zatímco některé z těchto negativních rysů jsou méně obtěžující, na jiné je potřeba si dávat pozor. Která znamení zvěrokruhu jsou nejnebezpečnější?

    Až zjistíte, které skutečně nebezpečné rysy v sobě ostatní skrývají, dávejte si dobrý pozor, abyste neudělali něco, kvůli čemu by vypluly na povrch. Mohlo by se totiž stát, že vás bodnou, kousnou, nebo zničí!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Tvrdohlaví Berani jsou v pořadí nebezpečnosti poměrně nahoře. Nenávidí, když je někdo chce ovládat, a pokud se o to někdo pokusí, tyto snahy odrazí. Pokud jde o nelegální chování, je u nich taky pravděpodobné, že se klidně nechají „najmout“ či přesvědčit o tom, aby se jakýmkoli způsobem vyhnuli obtěžujícím potkanům a dosáhli úspěchu v životě.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci jsou extrémně temperamentní a podobně jako Berani paličatí. Na stupnici nebezpečnosti drží druhou příčku. Když přijde na věc, stanou se z nich divocí predátoři. Jsou totiž přirozenými vůdci a hrozí u nich velké nebezpečí, že zatouží ovládnout svět. Pokud to přijde, nic jim nemůže vstoupit do cesty, protože pak to smetou bez ohledu na cokoli. Víte, kdy se narodil Adolf Hitler? Ano, ve znamení Býka!

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

     

    Mezi Blíženci moc nebezpečných lidí nenajdete, a pokud byste mezi u nich měli vystopovat nějaké nelegální chování, pak to bude pravděpodobně „jen“ nějaká krádež nebo podvod. Jsou totiž velmi nekonzistentní a jejich povaha je spíše mělká, takže dovést do cíle něco obrovského, to u nich nečekejte.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Raci jsou citliví a bohužel v sobě mají nedostatek duševní stability. Z toho důvodu patří k velmi nebezpečným znamením zvěrokruhu. A dokonce i podle odborníků v FBI, kteří se zabývají profilováním, patří právě Raci k těm skutečně nejnebezpečnějším ze všech. Velmi často páchají zločiny z vášně a dokážou své oběti rafinovaně mučit. Nejčastěji jsou zatčeni za opakované spáchání zločinů kvůli jejich nedostatečné duševní stabilitě. Pozor na ně!

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi vládnou ohni a jejich vládnoucí planetou je Merkur. Díky tomu jsou vysoce temperamentní a obvykle se dopouštějí takových činů (i zločinů), aby získali slávu. Jsou totiž kvůli svému egu poměrně psychotičtí, takže pokud jim nebude dostatečně silně vyjadřován obdiv, můžou sklouznout k tomu, že vám ublíží.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

     

    Panny jsou perfekcionistky, a proto jsou jejich specialitou krádeže. Dobře ovládají svou práci a dělají to s takovou dokonalostí, že je velmi obtížné je dopadnout. A nemusí jít jen o krádeže šperků nebo peněz, velmi často mezi nimi najdete různé hackery, kteří se dokážou vloupat do počítačů obřích firem a provést to, co chtějí. Někdy jim stačí dostat se „jen“ do počítače svého partnera, aby zjistily, jestli jim není nevěrný.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy nepatří k těm, kteří páchají zločiny, na to jsou moc spravedlivé. Pokud už zákon poruší, pak se zapojí pravděpodobně do finančních podvodů nebo trestných činů souvisejících s drogami. Protože se zajímají o peníze, zapojí se nejsnáze do bankových loupeží. Nikdy nic nedělají individuálně, vždy pracují v rámci organizace, aby dotáhly věc do zdárného konce. Finančních podvodů se „dopouštějí“ i v menším měřítku v domácím prostředí, kdy zatajují svoje příjmy nebo prémie.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

     

    Štíři jsou žárliví, agresivní a rádi se mstí. I proto mezi nimi bývají sadističtí vrazi. Štíři, které někdo extrémně vytočí, mohou být skutečně velmi nebezpeční, a pokud jsou příznivé okolnosti ke spáchání zločinu, jsou schopní ho spáchat. Jejich sadistická povaha je nutí manipulovat s ostatními, a dokonce i tehdy, když oni sami žádný čin nespáchají, jsou to oni, kdo tahají na nitky. Podle odborníků FBI bývá nejvíc vrahů mezi Štíry.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci neprolévají krev, dokud nejsou ohroženy jejich vlastní životy. Když na to přijdou, mohou být velice krutí. Střelci jsou známí jako skvělí zloději a patří do seznamu notoricky známých zločinců, kteří uprchli nebo se snažili utéct z vězení.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou velmi dobře vybaveni k páchání trestných činů z jakýchkoli důvodů – ať už jde o drobné krádeže nebo vážné trestné činy typu vraždy. Jsou to všestranní zločinci, ale trochu nedbalí. To je jejich nevýhoda, díky které se nechají snadno a rychle lapit. Pokud se tedy nějakého nezákonného činu dopustí třeba v rodině, partner na to vždycky rychle přijde. Raději to nezkoušejte, prozradíte se.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou manipulativní a pomstychtiví, a velmi se jim daří, pokud jde o pomstu. Jejich charismatické vůdčí schopnosti z nich dělá skvělé manipulátory, takže když chtějí, dokážou zmanipulovat kohokoli na svou stranu. Jsou taky skvělí hackeři a žádné heslo před nimi neobstojí.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    I zasněné citlivé Ryby mohou ztratit něco ze svého chladu. Mají tendenci být temperamentní a mohou z nich být sérioví zabijáci. Jsou také nebezpečné samy sobě, protože velmi často zneužívají své vlastní tělo užíváním drog.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz