Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Test trojúhelníků: Co je vaší nejsilnější zbraní?

/
  • Vyberte si....
    Vyberte si.... (archiv)
    12. srpna 2019 ● 11:20

    Pozorně si trojúhelníky prohlédněte a vyberte ten, který vás nejvíc osluvuje. Který je ten váš? 

  • 1.

    1. Vaší největší kvalitou je obětavost

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Zaměřujete se na své cíle, jste odhodlaní. Vaší nejvyšší kvalitou je odhodlání. Může se zdát, že jste příliš velký perfekcionista a pravidla vás příliš svazují, ale vy víte, že nejlepším způsobem, jak něco udělat, je udělat to správně od začátku. Lidé si mohou být jisti, že se na vás mohou spolehnout. To je důvod, proč jste obvykle velmi úspěšní.

  • 2.

    2. Vaší největší kvalitou je pravdivost

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Nebojíte seukázat, kdo opravdu jste, jste autentičtí. Pravda je vaší nejvyšší hodnotou a vy se neustále snažíte být čestní, jak jen můžete. To vám umožní přímý a pozitivní pohled na život. Proto lidé žádají o váš názor; máte pověst přímého člověka, který nikomu nemaže med kolem pusy.

  • 3.

    3. Vaší největší kvalitou je racionalita

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Používáte rozumu k tomu, abyste se ve světě posunuli kupředu.  Jste „mozek“ skupiny. Milujete vymýšlet strategie a plánovat věci do detailů. Jste systematičtí a sebevědomí. Vaši přátelé mohou žertovat, že jste trochu mimoň, ale vědí, že vaše rady nejsou plané.

  • 4.

    4. Vaší největší kvalitou je vášeň

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste vášniví, bez diskuse. Svůj cíl sledujete s odhodláním a velkým sebevědomím a nedovolíte, aby se mezi vás a váš cíl cokoli postavilo. Někdo vám může vyčítat přílišnou bezohlednost a to, že nehledíte napravo, nalevo, ale vy víte, že dosažení cíle se nic nevyrovná.

  • 5.

    Vaší největší kvalitou je umění naslouchat

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste člověk extrovert. Umíte zahájit konverzaci s kýmkoli a jste skvělý posluchač. Vaše rodina a přátelé jsou vaše nejcennější, snažíte se je zahrnout láskou.  A právě kvůli těmto vlastnostem se vám každý rád svěří.

     

    Udějete si další obrázkový test osobnosti zde.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz