Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Psychologický test: Která ruka patří ženě?

/
  • Tak která?
    Tak která? (archiv)
    29. ledna 2019 ● 11:30

    Psychologie nejsou žádné čáry. Určete, která ruka podle vás patří ženě a zjistěte, co to vypovídá o vaší osobnosti.

  • 1.

    Ruka A

    Upřímnost ostatních vás děsí, často o sobě pochybujete. Jste spíše introverti a uzavíráte se do sebe.. Ve vztazích vám záleží více na druhých než na sobě. Když se však zamilujete, jste netrpěliví, což může vést k problémům. Neupínejte svou pozornost pouze na jednu osobu, situaci, či věc. V životě je toho mnoho, co stojí za povšimnutí a vy rozhodně nejste na posledním místě.

  • 2.

    Ruka B

    Jste taktní a rozumný člověk, máte velkou dávku empatie a v lidech vzbuzuje velkou důvěru. Máte mnoho přátel, ale otázka je, zda jsou to přátelé do každého počasí? Možná byste je měli trochu prověřit.  Vaše přátelska a laskavá povaha lidí přitahuje, ale nezapomínejte, že je mnoho takových, které vás zneužijí a opustí.

  • 3.

    Ruka C

    Nedá se nic dělat, jste tak trochu sobec. Nechybí vám sebevědomí a rádi si stanovujete vysoké cíle. Neradi naopak děláte kompromisy a vůči lidem nejste příliš vstřícní. Věříte, že vaše ambice vás k cíli. Nelze vám upřít, že jste velmi schopní, ale možná by bylo dobré zamyslet se, jestli to všechno stojí za to. Potřebujete i ostatní, přijde chvíle, kdy si to uvědomíte.

  • 4.

    Ruka D

    Často váháte, a už nejednou jste se proto dostali i do problémů. Rádi věci odkládáte a raději si užíváte to, co právě chcete dělat. Pozor, pozor, vše má své limity a to, co odložíte na zítra, zítra na vás už nemusí čekat.  Kdo chvíli stál, už stojí opodál, nezapomínejte na to.

  • 5.

    Ruka E

    Jste velmi emotivní a tvořivý člověk. Milujete život a pozorujete lidi, ale nikdy se na životě zvlášť aktivní nepodílíte. Máte vždy mnoho plánů, které toužíte zrealizovat, ale jen málokdy opravdu vyjdou. A víte proč? Chybí  vám výdrž. Trénujte se v trpělivosti a vytrvalosti a život půjde mnohem snadněji.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz