Autor: BPŽ/Bright Side


Dvě ruce

Máte skvělou představivost, ale pokud se musíte v něčem rozhodnout, raději spoléháte na logiku. Věci obvykle řešíte s chladnou hlavou, takže vás často druzí žádají o radu. Nikdy totiž nepanikaříte a ke všemu přistupujete racionálně. Vaší silnou stránkou je, že dokážete zůstat nad věcí. Nepanikaříte a umíte si zachovat vážnou tvář. Na ostatní působíte jako silná osobnost, která má velké charisma.

Exploze

Vidíte výbuch? Pak je máte úžasnou fantazii, což vám v životě hodně pomáhá. Jste velmi kreativní a uspějte hlavně v takových oborech, kde se kreativitě meze nekladou. I když ale děláte něco méně tvořivého, vždy dokážete využít svůj skrytý talent. Zkuste dělat to, po čem jste toužili jako dítě, budete mnohem šťastnější.

Strom

Pokud jste na obrázku jako první viděli strom, jste pozorovatel a zaměřujete se v životě na detaily. Moc toho nenamluvíte, raději nasloucháte. Dokážete vnímat emoce druhých lidí a jste empatický. V každé situaci víte, jakou položit otázku, a taky vždycky dostanete odpověď, kterou potřebujete. Máte v sobě dar lidi spojovat a sbližovat, jste takzvaný retardér, který urovnává konflikty.

Houba

Vidíte-li v obrázku houbu, jste praktický typ. Nesnášíte velká gesta a nejste ani moc velký romantik. Jste mnohem raději, když si můžete na věci sáhnout teď a tady. Umíte tvrdě pracovat a velmi málo odpočíváte. Jste spíše perfekcionalista, který jde do všeho na tisíc procent. Díky vaší preciznosti se na vás lidé můžou kdykoli spolehnout. Vzhledem k tomu, že si neberete servítky a říkáte naplno, co si myslíte, můžete mít hodně nepřátel.