Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaké číslo ovlivňuje váš osud? Vypočítejte si ho a dozvíte se, co vás čeká!

/
  • (iStock)
    7. srpna 2019 ● 06:00

    Věděli jste, že vaše jméno může být klíčem k pochopení vaší osobnosti? Možná už znáte číslo své životní cesty, ovšem jaké je vaše výrazové číslo neboli osudové číslo? Vaše jméno vám může ukázat, jak se zobrazujete okolnímu světu, jak vás vidí druzí. Není to ale jen o tom, jak vás vidí ostatní, ale číslo taky odráží cíle ve vašem životě a to, co jste si stanovili.

    Proto se tomuto číslu říká číslo osudové, vyjadřuje totiž váš vrozený potenciál. Může vám poskytnout vodítka pro váš skrytý talent a dovednosti, stejně tak pro vaše životní výzvy. Pečlivá analýza vašeho jména vás může nasměrovat k vaší vysněné kariéře, osobním cílům a dalším aspiracím, které můžete mít. Toto číslo si vypočítáte podle vašeho jména a s pomocí numerologické tabulky. Nepřidávejte ke jménu žádné další předpony ani přípony (MUDr. Či Dis.), máte-li dvě křestní jména, použijte obě.

     

  • 1.

    Jak vypočítáte číslo vašeho osudu?

    tabulka numerologie
    tabulka numerologie
    Autor: archiv blesku

     

    Napište si svoje jméno a ke každému písmenu abecedy přiřaďte podle tabulky číslici. Máte-li dvě křestní jména, udělejte totéž. Nakonec zopakujte proces pro své příjmení. Jedinou výjimkou bude, pokud u jednoho z vašich jmen dojdete k číslu 11 nebo 22, v takovém případě nebudete číslo zmenšovat na jednu konečnou číslici – tahle dvě čísla jsou považována za hlavní čísla. Jakmile každé jméno převedete na číslo, sečtěte je všechna dohromady a postupujte tak dlouho, dokud vám nezůstane jen jedna číslice od 1 do 9. Jmenujete se například Marie Nová. Takže: Marie: 4+1+9+9+5 = 28=2+8=10=1, Nová: 5+6+4+1=16 = 1+6=7, pak sečtěte obě čísla: 1 +7 = 8. Vaše osudové číslo je 8. Co tedy znameá podle numerologie vaše číslo?

     

  • 2.

    Vaše číslo je 1…

    Autor: iStock

     

    Jste extrémně schopní řídit ostatní a můžete je vést bez námahy a velmi úspěšně. I když jste skvělý vůdce, můžete klidně pracovat i samostatně – také úspěšně. Baví vás nové nápady a zkoušíte nové věci, věci, které jsou všední, vás dráždí. Potřebujete prostě více vzrušení. Váš styl je stejně individuální jako vy sami. Svému okolí se představujete jedinečným, přesto klasickým způsobem.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Vaše číslo je 2…

    Autor: iStock

     

    Díky vaší vrozené schopnosti je pro vás snadné pracovat s ostatními. Máte v sobě touhu po harmonii a snažíte se vyhýbat neshodám, kdykoli je to možné. Prevence konfliktů je pro vás prioritní a totéž se snažíte převést na ostatní lidi. V ostatních hledáte vždy to nejlepší. Máte intuici, která vám umožní porozumět ostatním, takže vždy můžete být o krok napřed před většinou dalších lidí. Mohli byste být trochu odvážnější, nebojte se experimentovat.

     

     

     

  • 4.

    Vaše číslo je 3…

    Autor: iStock

     

    Lidé velmi rádi vyhledávají vaši společnost, protože je s vámi zábava. Máte v sobě velké charisma a vnášíte do života kamkoli přijdete optimismus. Jste skvělí v komunikaci a dokážete mluvit téměř o čemkoli. Dávejte si jen pozor, abyste nepůsobili povrchně, protože vaše přirozená nezávaznost z vás může dělat povrchní osoby.

     

     

     

     

     

     

     

     

  • 5.

    Vaše číslo je 4…

    Autor: iStock

     

     

    Přinášíte silný základ pro jakýkoli plán či projekt. Jste pragmatický a dáváte přednost vyzkoušeným a reálným metodám než dělat věci naslepo. Lidé ve vás vidí spolehlivé bytosti, umíte ostatní uklidnit, bez ohledu na to, v jaké situaci se nacházíte. Jste vyrovnaní a klidní, někomu můžete proto připadat až moc vážní. Zkuste občas jen tak vystřelit a bavit se.

     

     

     

     

     

     

     

  • 6.

    Vaše číslo je 5…

    Autor: iStock

     

    Jste energický, módní a milujete být středem pozornosti. Někdy si to ani neuvědomujete, že to děláte. Ostatní lidé se vřele zajímají o vaši kreativitu a spontánnost. Možná taky působíte mnohem šťastněji než většina lidí. Dávejte si pozor na vaše energetické hladiny, které velmi kolísají, a vaše nervy mohou trpět. Vyhovují vám jasné a odvážné věci, ale pozor, abyste nebyli nemravní nebo moc drsní.

     

     

     

     

     

     

  • 7.

    Vaše číslo je 6…

    Autor: iStock

     

     

    Z vás vyzařuje teplo a soucit, lidé s vámi rádi mluví, protože vědí, že umíte naslouchat. A to je někdy víc než umět mluvit. Dáváte přednost pohodlí před stylem, což se odráží i ve vašem interiéru a výběru oblečení. Jste upřímní a opravdoví, takže je dobré někdy se ujistit, že toho druzí nezneužívají. Nezapomeňte taky myslet sami na sebe, nemusíte všechno dělat pro druhé. Jinak potlačíte svoje vlastní schopnosti.

     

     

     

  • 8.

    Vaše číslo je 7…

    Autor: iStock

     

    Lidé vás vidí tak trochu záhadné, rezervované a mírně odtažité. Může to být proto, že jste skutečně záhadní, nebo možná jen moc sníte? Jste přitahováni k výzkumu, filozofování a nadpřirozeným věcem. Většinou jste velmi sebevědomí, tak jen pozor, abyste nepůsobili moc arogantně. Váš smysl pro styl může být náhodný, dopřejte pozornost i detailům.

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Vaše číslo je 8…

    Autor: iStock

     

     

    Jste sebevědomí a nezávislí, obvykle vám nezáleží na tom, co si ostatní o vás myslí. Měli byste se ale snažit občas zjistit, jaké mínění o vás druzí mají. Dáváte přednost kvalitě před kvantitou, což se může projevit vaší někdy marnou snahou hromadit majetek nebo se soustředit na vzhled. I když lakoví nejste, umíte se podělit s ostatními. Udržujte své ego pod kontrolou, aby si lidé nemysleli, že jste nafoukaní nebo marniví.

     

     

     

     

  • 10.

    Vaše číslo je 9…

    Autor: iStock

     

    Na své okolí působíte jako člověk, které se rád baví. A ve skutečnosti to může být i vaše zvolené povolání, například herec, nebo pracujete v pohostinství. Jste idealisté a cítíte soucit s lidstvem, ale někdy dokážete kvůli téhle své povahové vlastnosti obtěžovat. Jste taky velmi černobílí v myšlení, buď se vám někdo nebo něco líbí absolutně, nebo vůbec ne. Nic mezi tím. Měli byste na tom zapracovat.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vaše číslo je 11…

    Autor: iStock

     

    Máte-li jedno z hlavních čísel ve jménu 11, označuje to integritu a také naivitu. Proudí z vás trpělivost a porozumění a lidé jsou k vám obvykle přitahováni. Můžete být psychologové nebo léčitelé, ale musíte se nejprve naučit, jak tyto dary používat, jinak vás přemohou. Nelíbí se vám být středem pozornosti, můžete proto působit rezervovaně či vzdorovitě. Váš klid ale druhé fascinuje.

     

     

  • 12.

    Vaše číslo je 22…

     

    Autor: iStock

     

    Tohle číslo je číslo mistrovské a dává vám do vínku velké snění a taky schopnost sny naplnit. Jste spolehliví a důslední a lidé vás snadno obdivují. Jste trpěliví a spravedliví a dáváte lidem pocit klidu, pokud jsou ve vaší přítomnosti. Jste taky dobrým prostředníkem a diplomatem, protože máte sklon být konzervativní. Nebojte se občas vystoupit ze své zóny a dupnout si.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz