Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Alchymistický horoskop: Budete se divit, co všechno se o sobě dozvíte

/
  • (iStock)
    31. července 2020 ● 06:00

    Alchymistický horoskop vychází z kombinace numerologie a kovů. Naši předci předpokládali, že kovy v sobě skrývají tajmenou energii, a mnozí lidé tomu věří dodnes. Pokud k nim patříte, můžete k sobě správným kovem přilákat pozitivní energii, nebo odpuzovat tu negativní. Chcete-li zjistit, který kov podle alchymistického horoskopu je ten váš, musíte použít numerologii a zjistit číslo podle data narození.

    Je to jednoduché. Sečtěte všechny číslice vašeho narození a budete sčítat tak dlouho, dokud vám nezůstane jen jedna číslice. Narodili jste se například 29. 5. 1977. Budete postupovat takto: 2+9+5+1+9+7+8 = 41 = 4+1 = 5.  V případě, že konečné číslo končí nulou, je nula vaše číslo. Jaké kovy patří do alchymistického horoskopu? Kovy jsou očíslovány od jedničky po nulu, podle svých specifických vlastností. Tyto vlastnosti pak představují i hlavní rysy vaší osobnosti. V tomto smyslu odpovídá 1 stříbro, 2 železu, 3 rtuti, 4 zinku, 5 cínu, 6 olovu, 7 platině, 8 niklu, 9 zlatu a 0 mědi.

     

  • 1.

    1 - Stříbro

    Autor: iStock

     

    Lidé, kterým vyšla jednička z jejich čísla narození, jsou svůdní a velmi nezávislí. Stříbro jim dává zvláštní moc k útoku, když je někdo zraní, a to bez toho, aniž by analyzovali důsledky jejich bezprostředního jednání. Nejsou přátelé zákazů, protože neustále touží po pocitu svobody. Neradi se stýkají se žárlivými a majetnickými lidmi. Vždy musí být pohybu, pokud nejsou, jejich tělo slábne.

     

     

  • 2.

    2 - Železo

    Autor: iStock

     

    Lidé s dvojkou mají ve znamení železo. Jsou atraktivní, nezávislí a nesnášejí žádná omezení. Milují svobodu. Tento kov jim dává bojovnou osobnost, agresivitu a nekonformnost. Vždy říkají, co si myslí a nikdy nemají strach. Mají velmi zranitelnou duši, ale na první pohled vypadají jako povrchní. Nechtějí, aby to druzí poznali. Železní lidé jsou velmi úspěšní v manuálních profesích a mají také umělecké nadání.

     

     

  • 3.

    3 - Rtuť

    Autor: iStock

     

    Tento kov dělá z jejich nositelů velmi společenské bytosti, které si rádi užívají života. Ti, kdo patří k tomuto kovu, jsou přesvědčiví a mohou působit majetnicky. Obecně jsou to ale dobří lidé. Jste také vnímaví, vtipní, inteligentní a velmi přizpůsobiví. Netoužíte po řádném a nudném životě. Užíváte si dobrodružství a nových věcí. Nejlépe se cítíte v profesích spojených s cestováním a komunikací.

     

     

  • 4.

    4 - Zinek

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se pod vlivem zinku? Jste tedy impulzivní, spravedliví, optimističtí a někdy trochu přísnější. Jste ale také citliví a velmi kreativní, čestní a zodpovědní. Víte, jak ostatní podpořit a přimět je, aby se usmívali, i když jim není do smíchu. Nejste však lehkomyslní ani povrchní, je to vaše velké pozitivum, dělat lidem radost. Uspějete v umělecké branži, pozor si dávejte na zklamání, které může vzniknout z vaší naivity a přílišné důvěřivosti.

     

     

  • 5.

    5 - Cín

    Autor: iStock

     

    Lidí narození pod vlivem zinku jsou dynamičtí a tvrdohlaví, kteří jdou vždy tvrdě za svým cílem. Jsou jako stroj, který se nezastaví před ničím. Obvykle pracují tak, aby dosáhli všeho, po čem touží. Jsou také společenští a milující svou rodinu. Dokážou projevit velkorysost, i když někdy postrádají jemnost a něhu, když vyjadřují lásku. Když je něco nezajímá, můžou být velmi nezodpovědní.

     

     

  • 6.

    6 - Olovo

    Autor: iStock

     

    Šestky jsou pod vlivem olova, a jsou obvykle velmi plaší a citliví. Nesnášejí negativní situace a lidi, bohužel pro ty jsou doslova magnetem. Jsou poctiví a ostatní si je většinou velice váží pro jejich mimořádnou loajalitu. Nesnášíte lži, nespravedlnost a zlo a když je třeba, pomáháte potřebným a slabším. Jste skvělí v jakékoli profesi, protože máte cit pro detaily a přesnost.

     

     

     

  • 7.

    7 - Platina

    Autor: iStock

     

    Ti, kdo se narodili ve znamení platiny, mají v životě velké štěstí díky svému talentu dělat to, co chtějí. V lásce a přátelství vždy vědí, komu se otevřít. Někdy je pro ně těžké se ostatním svěřovat a otevřít. Jejich prioritou v životě je obchodní a společenský úspěch. Jsou dobří v oborech, jako je design a móda. Díky své duševní rovnováze, klidu a objektivitě, neřeší chyby, kterých se dopustili v minulosti.

     

     

     

  • 8.

    8 - Nikl

    Autor: iStock

     

    Lidé pod vlivem niklu se vždy snaží neustále vyniknout. Někdy jsou rozmarní, vždy ale originální a plní nápadů. Jsou velmi přizpůsobiví a milují životní dobrodružství. Proměnlivosti života vítají s radostí, protože jejich největším strašákem je nuda a rutina.

     

     

     

  • 9.

    9 - Zlato

     

    Autor: iStock

     

    Tento kov dává svým nositelům zvláštní kouzlo. Lidé pod vlivem zlata jsou vášniví, zajímaví a věrní těm, které milují. Jsou přitažliví a mají velké charisma. Jejich velkorysost, laskavost i kultivovanost z nich dělá skutečně výjimečné partnery i přátele. Milují také luxus a mají tendenci utrácet hodně peněz. Jejich ambice a vůle jim ale vždy pomůže získat dostatek financí na to, aby si dopřáli to, po čem touží.

     

     

  • 10.

    0 Měď

     

    Autor: iStock

     

    Měď dává lidem, jejich alchymistické číslo je nula, velkou náklonnost k ostatním, protože jsou velkorysí a starostliví. Někdy mohou působit křehce a plaše, ale za zdánlivou křehkostí se skrývá silná osobnost, rozhodnost a odhodlanost. Snaží se ostatní nezklamat a pomáhat těm, kteří to potřebují. Nezraďte je, pak se dokážou odhodlaně taky mstít.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz