Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jste pozemský anděl v lidském těle? Podle těchto znamení to poznáte!

/
  • (iStock)
    10. července 2019 ● 06:00

    Pokud si připadáte jiní než ostatní a máte touhu neustále pomáhat a taky pocit, že sem nepatříte, pak jste možná pozemským andělem. Můžete mít schopnost léčit, potíže se vztahy, s váhou nebo jste přehnaně citliví, pak je téměř jisté, že jste anděl v lidském těle. Podle jakých dalších signálů to poznáte? Odbornice na andělskou terapii Doreen Virtue se domnívá, že tahle znamení vás prozradí!

    Jste-li pozemský anděl, máte schopnost léčit a vykonávat zázračné věci. Možná ale netušíte, že jste anděl, který má vyšší poslání. Podle čeho to poznáte? Všichni pozemští andělé mají společné specifické rysy. Jsou to tyhle! A pokud se ztotožníte téměř se všemi, pak je to jasné – jste anděl v lidském těle!

     

  • 1.

    Cítíte, že máte talent pomáhat ostatním

    Autor: iStock

     

    Většina pozemských andělů vnitřně cítí, že má zvláštní talent pomáhat ostatním lidem. I když možná nevíte přesně, jaké je vaše konkrétní poslání, uvnitř silně cítíte, že byste měli pomáhat druhým. Od dětství můžete také toužit po tom, aby se změnil svět, a nepřestáváte věřit, že se všem může ulevit. Máte zřejmě také sociální cítění a vždycky se snažíte najít cestu ven z utrpení. Věříte taky, že musí existovat způsob, jak utrpení zastavit.

     

  • 2.

    Jste super citliví

    Autor: iStock

     

    Pozemští andělé mají zvýšenou citlivost nejen vůči ostatním lidem, ale taky například vůči chemikáliím. Jestli je v dám z duše nepříjemné používat chemické přípravky, nebo po jejich použití máte dokonce alergii, je možné, že jste anděl. Jste také velmi citliví na konflikty, hádky, negativní osoby či prostředí. Nesnášíte násilí ani ve filmech a velmi často vám lidé kolem vás říkají, že jste „citlivka“. Tenhle dar je ale důležitý, protože dar citlivosti vám umožňuje, abyste dokázali intuitivně vycítit, kde je vaší pomoci zapotřebí.

     

  • 3.

    Máte za sebou těžké zkoušky či nefungující vztahy

    Autor: iStock

     

    Pozemští andělé mívají za sebou těžké životní zkoušky, ať v podobě nemoci, nebo frustrujících vztahů. Nejste ale typ člověka, který se vzdává. Jste bojovník, který se za žádných okolností nevzdává! Nepatříte k těm, kteří cítí beznaděje, pokud se kolem nic objeví nesnáze. Mnoho pozemských andělů zažívalo v dětství přísnou výchovu, nebo trpěli nedostatkem lásky. Spousta andělů v lidském těle zažívá problematické přátelské i romantické vztahy. Řada pozemských andělů si „vybírá“ partnery, kteří jsou jim nevěrní, nebo jsou hrubí.

     

  • 4.

    Cizí lidé se vám často svěřují

    Autor: iStock

     

    Pozemští andělé jsou díky své citlivosti velmi často zastavováni cizími lidmi, aby se jim svěřili se svými potížemi. Pokud vám lidé vyprávějí příběhy ze svého života, a to i velmi osobní, pak je zřejmé, že máte nadpřirozené schopnosti léčit už jen tím, že nasloucháte. Dost často můžete slýchat, že ve vás prostě něco je, co ostatním naznačuje, že vám mohou věřit, a tedy se i svěřovat.

     

  • 5.

    Máte pocit, že sem nepatříte a můžete utíkat k závislostem

    Autor: iStock

     

    Pozemští andělé mívají velmi často pocit, že do tohoto světa nepatří a že se nedokážou spojit s větší skupinou lidí. Většinou mají hlubokou touhu spojit se svou vlastní duší a stát mimo dav. Velmi často se také stává, že kvůli přehnané citlivosti a bolesti z toho, že nejste stejní jako ostatní, můžete utíkat k závislostem, jako jsou cigarety, alkohol, promiskuita, přejídání se nebo dokonce k drogám.

     

  • 6.

    Zvoní vám často v uchu

    Autor: iStock

     

    Podle Doreen Virtue slyší většina pozemských andělů zvonění ve vysokých tónech v jednom uchu. Obvykle se může tohle zvonění vyskytnout ve stresové situaci, ale také bez příčiny z ničeho nic. Zvuk je prý zakódovaná informace z duchovních sfér a pomáhá pozemským andělům, aby se dokázali povznést nad pozemské problémy. Taky v něm jsou instrukce, jak by měli pozemští andělé svoje poslání naplnit.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz