Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte svého strážného anděla? Takhle zjistíte, že se s vámi snaží spojit

/
  • (iStock)
    3. března 2023 ● 06:00

    Necítíte se poslední dobou moc dobře a říkáte si, že by vás spasila snad už jen pomoc zhůry? Nebojte se, strážný anděl je vám neustále nablízku, aby vám přispěchal na pomoc, když je třeba. V jeho moci je utěšovat pocity smutku i zoufalosti a dodat vám pocit znovuobjevené naděje. Jak poznáte, že vám přispěchal na pomoc?

    Někdy je jenom nevidíme nebo také ani nechceme vidět. To ale neznamená, že nám strážní andělé neustále nekryjí záda před nepříjemnostmi a potížemi. Víte, jak spolehlivě poznat, že je vám ten váš po boku, a dokonce se vám snaží něco sdělit? 

  • 1.

    Proč a jak s námi andělé komunikují?

    Strážní andělé vám dávají znamení, že vás ochraňují

     

    Hlavní a nejdůležitější otázkou je, proč a jak s vámi andělé chtějí komunikovat. I když nad vámi drží ochrannou ruku neustále, pokusy strážných andělů navázat s vámi kontakt mají většinou svůj důvod. Tím nejčastějším je snaha varovat vás před možným nebezpečím a nástrahami. Někdy vás chtějí jen povzbudit anebo utěšit. Jindy vám mohou zase dávat najevo, že si vedete dobře a máte v tom pokračovat, protože jste na správné cestě.

     

  • 2.

    Barevné světlo, hra stínů nebo záblesky

    Autor: Shutterstock

     

    Pokud máte pocit, že vidíte před očima světelný tok různých barev nebo si všimnete jisker světla, pak to může znamenat, že vás chce kontaktovat váš anděl strážný. Někdy ale zajdou strážní andělé ještě dál, v nutných případech dají opatrnost stranou a rozhodnou se vám krátce ukázat. Často se to projeví jako nečekaná hra stínů a světla v místnosti bez jasného důvodu, nebo jen můžete mít pocit, že jste zahlédla obrys postavy, který rychle zmizel.

     

  • 3.

    Poletující peří

    Autor: iStock

     

    Jedním z nejběžnějších andělských znamení je malé bílé pírko. To platí zejména v případě, že se peří nachází někde, kde by vůbec nemělo být. Znamená to, že ho ztratili andělé jako připomínku toho, že tady jsou, že vás pozorují a chrání. Jedná se především o bílé pírko!

     

  • 4.

    Nevysvětlitelné vůně

    Autor: iStock

     

     

    Byla jste někdy na nějakém místě, kde se z ničeho nic vyskytly ohromující a zvláštní vůně? Jestli cítíte podivné aroma na místě, kde je takový typ vůně nevysvětlitelný a je zároveň velmi příjemný, může to být znamením, že je tam váš anděl strážný.

     

  • 5.

    Hlasy a zvonění v uších

    Autor: Shutterstock

     

    Jistě, pokud někomu řeknete, že slyšíte ve své hlavě hlasy, asi si pomyslí něco o tom, že nejste normální. Ovšem pokud věříte na anděly, pak je to skvělá indicie toho, že váš anděl strážný s vámi právě komunikuje. Tak ho neodežeňte. Stejně tak se mohou andělé s vámi snažit spojit prostřednictvím zvonění v uších či líbivé melodie. Jestli v okolí zrovna nehraje rádio ani televize a vy přesto slyšíte hudbu, je možné, že jde opravdu o andělské signály.

     

  • 6.

    Sugestivní a živé sny

    Autor: iStock

     

    Anděl strážný s vámi může komunikovat i prostřednictvím snů. Zkuste si vzpomenout na sen, ve kterém jste se cítila lehčí, silnější a jistější. Takový sen většinou bývá velice živý až sugestivní. Možná díky němu najdete směr, kterým byste se měla vydat.

     

  • 7.

    Zvláštní mraky

    Strážní andělé vám dávají znamení, že vás ochraňují

     

    Pozorovala jste někdy oblohu a všimla si podivných tvarů mraků? Někteří lidé se domnívají, že prostřednictvím mraků s námi komunikují naši andělé strážní. Zvláště pak formace mraků v podobě křídel, srdce či květin jsou obvykle signálem, který nám poslali andělé.

     

  • 8.

    Náhlé změny teploty

    Autor: iStock

     

    Měla jste už někdy pocit, že je v místnosti náhle teplo nebo chlad? Způsob, jakým andělé vibrují, může zpomalit nebo zrychlit molekuly ve vzduchu, což má za následek změnu teploty. Věnujte pozornost tomu, co se s vámi děje a co se vám vám zřejmě snaží naznačit váš anděl strážný.

     

  • 9.

    Pocit, že se vás někdo letmo dotknul

    Strážní andělé vám dávají znamení, že vás ochraňují

     

    Andělé vás chtějí občas natolik utěšit, že se vás mohou zezadu nebo zestrany letmo dotknout. Pocit, že na vás z ničeho nic někdo sáhnul, i když nikdo kolem zrovna není, může být projevem jejich důvěry k vám a zároveň soucitu s vámi. Pokud se nebudou bát s vámi takto komunikovat, je to známkou, že ve vás věří.

     

Autor: aši, Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz