Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak vyznat lásku podle zvěrokruhu: Berani potřebují obdiv, Býci uznání

/
  • (shutterstock.com)
    7. ledna 2017 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy, co byste měli říci svému partnerovi, aby opravdu cítil, že ho milujete? Jistě, oddanost a láska se dá projevit mnoha způsoby, a často jsou činy mnohem důležitější než slova. Nicméně, síla slov je nekonečná, správná slova ve správný čas dokážou rozbušit srdce mnohem rychleji. Inspirujte se těmi podle zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran (19. březen - 21. duben)

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

     

    Nezávislý Beran má tendenci být neustále zapojen do vztahu a jeho dobrodružnější povaha přispívá k neustálé impulzivnosti. Berani dávají přednost situacím, které mají pod kontrolou. Ujistěte se, že vždy svého partnera Berana obdivujete, že oceňujete jejich svobodného ducha – tím mu stoprocentně uděláte radost.

     

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk (20. duben - 20. květen)

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

     

    Nejtvrdohlavější ze všech znamení zvěrokruhu, které se nevzdává v žádné situaci ani nenechá nedokončený úkol. Pokud milujete právě Býka, buďte trpělivé a nezapomínejte jim říkat, jak moc si ceníte toho, že se nikdy nevzdává, protože to taky znamená, že se nevzdá ani své lásky k vám a bude vám oddaný až za hrob.

     

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci (21. květen-20. červen)

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

     

    Impulzivní, nevyzpytatelný a s chutí po dobrodružství, takový je Blíženec. Je vždycky tam, kde se něco děje. Pokud jste se zamilovali do Blíženců, znamená to, že s ním budete zažívat pořádnou jízdu emocí. Připravte se na to, ale nuda to nebude. Určitě jim pořád říkejte, jak je právě tahle jejich nespoutanost skvělá, budou mít jistotu, že je milujete.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak (21. červen -22.červenec)

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

     

    Loajální a starostlivý, takový je Rak. Může být někdy trošku vztahovačný. Buďte trpěliví a vezměte v úvahu jejich citlivou povahu. Pamatujte, že to všechno vždycky dělá pro vás, takže mu nezapomeňte vždycky důkladně poděkovat a ocenit jeho úsilí. Protože ve skutečnosti, vaše štěstí je jeho štěstí.

     

    ¨

     

     

     

  • 5.

    Lev (23. červenec - 22. srpen)

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi salónů můžou někdy až moc toužit po obdivu, takže se budou chovat poněkud povýšeně. Lvi jsou ale taky oddaní a loajální, a pokud vás milují, přejdou hory doly, jen aby pro vás snesli modré z nebe. Na druhou stranu je dobré je neustále přesvědčovat o vaší věrnosti, oddanosti a obdivu – to je to, co opravdu potřebují.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna (23.srpen - 22. září)

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    Analytické a praktické Panny bývají v lásce někdy až moc logické. Není to ale špatně, můžete si být jistí, že Panny jsou jedno z nejvíce loajálních a pravdomluvných znamení zvěrokruhu. Nikdy nebudou lhát nebo dělat něco, čím by vám ublížili. Jediné, co musíte dělat vy, je neustále jim říkat, že věříte jejich úsudku a oni budou hrdí.

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy (23.září- 22.říjen)

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

     

    Beznadějní snílkové, kteří mají idealistický pohled na lásku. Budou vždy usilovat o dosažení dokonalého vztahu, i když je to nereálné. Neposmívejte se jim za to, místo toho se spolupodílejte na jejich snech a ideálech. Tímto způsobem se k nim můžete přiblížit a dosáhnout téměř dokonalého vztahu.

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír (23. říjen -21.listopad)

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři mohou být podezíraví a žárliví, ale jsou taky věrní a vášniví milenci. Ujistěte se, že jim dáváte pořád najevo svou lásku, dokazujte jim svou věrnost a obdivujte se, aby nemuseli pochybovat o vašem vztahu.

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec (22. listopad -21.prosinec)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci jsou velké koule nezávislé energie čekající na explozi, a díky tomu se mohou dostat do velkých problémů. Občas svého partnera ve znamení Střelce hlídejte, aby mírnil svou energii a dávejte na ně pozor. Uvidíte, jak ocení vaši obětavost.

     

     

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22.prosinec -19.leden)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorohové jsou super nezávislí a nedůvěřiví, takže je pro ně těžké vytvořit silné vztahy. V momentě, kdy ale budou vědět, že pro ně hodně znamenáte, udělají pro vás cokoliv. Nezapomeňte jim říct, jak moc obdivujete jejich dovednosti, podporujte je a oslavte s nimi každý jejich úspěch. Pak vás budou milovat až do konce života.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (20. leden - 18.únor)

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

     

    Vtipný a chytrý Vodnář vždy přichází s novými myšlenkami a nápady, o které se s vámi budou chtít vzrušeně podělit. Povzbuzujte tuto část jejich povahy, ukazujte jim, jak moc vám záleží na tom, co právě vymysleli. Hodně to pro ně bude znamenat.

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby (19. únor – 20. březen)

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

     

    Nejvíce emocionální znamení zvěrokruhu. Ryby vždy budou žádat, abyste jim většinu toho, co řeknou nebo toho, o co se zajímají, schválili. Pokud je milujete, ujišťujte je o jejich lásce, podporujte jejich zájmy a koníčky, ptejte se jich a zkoušejte s nimi. Budou nesmírně šťastní!

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz