Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký mumerologický rozbor roku 2017: Nové možnosti a větší samostatnost

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    2. ledna 2017 ● 09:46

    Magie čísel se zrcadlí nejen v  rozborech data narození. I letopočty s sebou nesou osudové určení. Jaký bude rok 2017? Přinese nám sedmička štěstí? Odpověď hledá známá numeroložka Lenka Suchardová.

  • 1.

    Rok 2017 (2 0 1 7 = 10 = 1 0 = 1 )

    x
    x
    Autor: archiv

     

    -          nezávislost

    -          soběstačnost

    -          začátek, nová etapa života

    -          vlastní proměna

    -          změna bydliště, zaměstnání….

    -          vztahy s muži nebo silnými ženami

     

    Rok 2017 si ověřuje naši soběstačnost, proto budeme mít sklon dělat více věcí po svém.

    Loňský rok 2016 byl pro mnohé z nás náročný.  Devítkový součet nám chtěl ukázat, čím vším jsme zbytečně obklopeni a zahlceni. Měli jsme na výběr ze dvou možností, jedna z cest byla klidnější, protože jsme si sami dobrovolně uvědomili, čeho se zbavit a druhá cesta byla příliš klikatá, ostrá, hrbolatá a všelijak nevlídná, abychom konečně dospěli k závěru, že toto už k našemu životu nepatří. Kdo se rozhodl pro první cestu, má i nyní dostatek energie a sil, koho potkala cesta druhá, odpočiňte si, protože mozek i tělo je unavené.

     

    Byl to tedy velmi očistný rok. Každý z nás se prohraboval ve své vlastní popelnici. Čím vícekrát jsme usoudili a řekli zázračné slovíčko „NE“- už to nechci, už to nepotřebuji, už je to staré, zbytečné… o to více jsme si tu svou popelničku vyprázdnili, vycídili a stávající srovnali do šuplíků. S tímto minimem jsme připraveni jít dále. Hurá, oslavujte sami sebe, že jste to zvládli, pochopili a že jste přežili.

     

    Hlavním tématem letošního roku je zaměřit se na své „JÁ“. Každý z nás bude na začátku roku malinkatou spermií, která se potřebuje zorientovat v prostoru, čase i možnostech a zjistit „Kdo jsem? Kde je můj cíl? Kudy se tam dostanu?

    Jedná se tudíž o sobecké uvědomění, že existujete a že chcete existovat i dále. A v jaké stavu se nyní nacházíte. Jste spokojeni? Co pro sebe můžete udělat, abyste byli. Seberte veškerou sílu a staňte se zdravou, silnou a životaschopnou spermií, která bude dále plodit. Soustřeďte se na sebe, co k životu potřebujete a doteď jste to postrádali.

    Součet z roku 2017 nám dává jedničku. K tomu, aby jednička poznala své síly a schopnosti, potřebuje být více času sama se sebou, odizolovaná od každodenní rutiny, od rodiny či přátel. Nebojte se říct, že nemáte náladu na setkání, že netoužíte jet na pravidelný víkend strávený na chalupě, že nemáte chuť jíst něco, co bylo dosud normální, příp. časté, atd.

    V novém roce na vás tedy čeká mnoho nových možností - změna bydliště, nová práce, finanční investice, láska na první pohled… Plánujte, organizujte a realizujte nápady své i  druhých. Tento rok vám poskytne určitý oddech od přemíry odpovědnosti z loňského roku.

    Pokud přijdou překážky a omezení, nenaříkejte, berte to jako zkoušku vaší síly, nezávislosti, vůle a odhodlání. Nepochybujte o sobě a ani nehledejte podporu a povzbuzení u jiných. Osvoboďte se od všech dřívějších pravidel, myšlenkových a emočních vzorců (např. tvrdohlavost, vznětlivost, nedbalost, závislost..) a  pak své představy a sny uskutečníte bez velké námahy, některé k vám dokonce přijdou samy jako ocenění za správné nalezení své cesty, např. vás někdo navrhne na vyšší post, dostanete zprávu, která bude znamenat příjemný životní zlom a nebo se potkáte s někým, kdo vám něco nabídne.  

    Nebojte se a hledejte, poznávejte, cestujte, komunikujte, dejte o sobě vědět, jen díky tomu se dočkáte pozitivní změny.

     

  • 2.

    Leden


    Spojením rozumu a citu dokážete docílit rovnováhy, která byla loňským rokem tolik narušována. V třetím lednovém týdnu si pro sebe dopřejte dostatek času a klidného prostoru, abyste přehodnotili jednu nebo více oblastí svého života. Konec měsíce budete buď optimisticky nabuzení, protože máte jasno a nebo vám bude bližší nespokojená a kritická nálada, protože se vnitřně nespokojení a napjatí. Pak nezbude, než se zamyslet, co s tím.

     

    Láska/Vztahy

    V partnerství zhodnoťte, jestli má vaše tolerance únosné hranice. Možná vy nebo někdo z  rodiny opustí  hnízdo. Svá vlastní tajemství, plány neodhalujte všem, abyste nebyli zklamáni.

    Nezadaným přeje štěstí na společenských či kulturních akcích, na cestách.

     

    Peníze/Práce

    Přichází změny, dojde k reorganizaci, k přeřazení, ke snížení platu, avšak za více práce, ztratíte zaměstnání nebo sami začnete hledat nové, protože vám současný stav bude připadat neúnosný. Nebojte se nových zkušeností. Materiální a finanční stránka se na chvíli zastaví na mrtvém bodě, budete muset šetřit a sáhnout do úspor. Buďte opatrní a nenechejte se někým či něčím zaslepit, ošálit. Logicky zvažujte a promýšlejte několik variant, než řeknete či uděláte rozhodný krok.

     

    Zdraví

    Strach ze změn se projeví únavou, úzkostí, bolestmi zad a končetin, přibíráním na váze, virovou nákazou, zácpě a v důsledku i úrazy. Vyhněte se těžké fyzické námaze. Najděte čas na dostatečný odpočinek, relaxaci a čerpání energie z čehokoli vám příjemného. Občas tělu pomozte vitamínovou bombou. 

  • 3.

    Únor


    Velmi pracovní a praktický měsíc. Druhý týden si všímejte, s jakými lidmi se setkáváte a jaké emoce ve vás rozehrávají. Po tomto rozvibrovaném týdnu se začnete soustředit na sebe a rozebírat se na kousíčky. Nedivte se, když se sami v sobě zamotáte a čím déle se budete snažit na něco přijít, tím více si budete připadat, že jste snad někde ztratili mozek.  Pár poslední dní však zjistíte, že si jen dopřál dovolenou a zase bude na svém místě a připraven k použití.

     

    Láska/Vztahy

    Situace bude napjatá, v rodině zažijete něco, co vám na klidu nepřidá. Není vyloučené, že se s někým rozloučíte. Vzápětí však někoho nového potkáte. Čekají vás neustálé výkyvy, nespokojenost se  současným vztahem, hledání milostného dobrodružství. Ke konci měsíce  se uklidníte a zvážíte, co vám nejvíce vyhovuje.

     

    Peníze/Práce

    Kolísavý měsíc, budete muset stále o něco bojovat, obhajovat. Námaha se vyplatí, můžete se dočkat práce či pracovní pozice, o kterou jste usilovali. Nečekejte výrazné zlepšení a raději si nepůjčujte. Využijte každé příležitosti si něčím přivydělat. 

     

    Zdraví

    Buďte maximálně opatrní, hlavně při sportu a za volantem.  Nepřeceňujte své síly a schopnosti. Vysoké psychické vypětí může mít vliv na časté nachlazení, bolesti hlavy či končetin. Kvůli riskování můžete přijít k úrazu kostí a kloubů, zlomeninám, vykloubení.

  • 4.

    Březen


    Měsíc nabitý energií. Otevřete se všemu novému,  objevujte to, co vám doposud unikalo nebo vám to nebylo dovoleno. V první polovině se objeví opravdu zvláštní situace i lidi, aby vám bylo ukázáno, co je ve vás a nepoužíváte nebo máte k dispozici určité možnosti, ale bráníte se jim. Poslední týden se opravdu v ničem neomezujte. Můžete i zdravě riskovat. I když uděláte skok do neznáma, do budoucna se vám vyplatí.

     

    Láska/Vztahy

    Toužíte objevovat nové možnosti, chcete se opět cítit jako teenager. Letní romance již na vás čeká. Vše bude vzhůru nohama, vztahy, domácnost, spoustu novinek a jiný rytmus. Vy však pocítíte touhu po vlastní nezávislosti, vymanit se a aby vás nikdo neomezoval. Stáváte se pro okolí rebelem.

     

    Peníze/Práce

    Aktivním přístupem a optimistickou náladou dokážete vytěžit ze všeho. Nenecháte se odradit ani případnými neznalostmi. Můžete posunout svou kariéru, navázat velké množství obchodních vztahů či užitečných kontaktů. Projevujte se a experimentujte. Pozor na hádky z důvodu pocitů nespravedlnosti a nesvobody. Penízky se kutálí k vám, ale i od vás. Proto opatrně zvažujte, do čeho investujete.

     

    Zdraví

    Přílišnou ohnivou silou se rvete do každé situace, ale někdy si uvědomte, že opravdu nemusíte. Z přetížení sil organizmu by došlo k oslabené imunitě, častějšímu nachlazení, bolestem hlavy, nadýmání, kožním projevům, špatnému spánku. Východisko je snadné – práci a povinnosti prokládejte takovou činností, kde si hrajete a nic neřešíte.

     

  • 5.

    Duben


    Čekají vás romantikou nabité dny. Častokrát budete zasněně hledět do neznáma a pomýšlet na vše možné, jen ne na práci a povinnosti. Lepší bude, když na nějakou dobu odjedete na dovolenou nebo lázní. Vylepšete sami sebe, vyzkoušejte nový účes, barvu vlasů, nehtů  či oblečení,  dovolte si experimentovat se šatstvem, přemístěným nábytkem nebo zvláštním parfémem. Udělá vám i radost voňavá kytka, veselá dekorace nebo návštěva divadla, koncertu nebo výstavy.

     

    Láska/Vztahy

    Stáváte se citově naměkko. Vaše nitro se stává citlivější a vnímavější. Snadněji otevřete druhým své srdce, zatoužíte po něžnostech a dotycích. Všechny činnosti chcete sdílet s partnerem, nalézt společné souznění, porozumění a realizovat společné cíle. Svobodní mohou najít svého prince či princeznu.

     

    Peníze/Práce

    V pracovních plánech se držte trochu zpátky. Energii vkládejte pouze do těch činností, kde sledujete určitý záměr - dosáhnout uznání, povýšení či zvýšení platu… Finance mějte pod kontrolou. Můžete se dočkat zvýšení platu, jestliže bude jednat s podřízenými v rukavičkách, projevíte ohleduplnost, toleranci a vše budete mít dobře načasované. Možnost finančního a či majetkového daru.

     

    Zdraví

    Práce, povinnosti, přílišné myšlení, stres, hádky a boj by měly za následek prudké kolísání nálad. Často se rozčílíte a ani nebudete vědět proč. Abyste předešli těmto stavům,  žaludeční neuróze a napětí v žilách, uklidňujte se  pomalou chůzí, protahováním, pravidelným dýcháním, hudbou a pohybem do rytmu.

     

  • 6.

    Květen


    V květnu se zaměříte na vztahy. Některé prohloubíte, protože pochopíte pravý důvod potkání se nebo soužití. U jiných naopak dojdete k osvícení, díky tomu, že vyjde na povrch nějaká tajnost či záludnost, proč se vámi konkrétní člověk sblížil. Zbytečně se nezlobte, nehádejte. Každý z nás prochází psychoterapeutickým výcvikem, přičemž se role každou chvíli mění, z pacienta na terapeuta a naopak. A stále dokola celý měsíc. Ale nebojte se, vše zvládnete. Za ty zkušenosti to stojí. Napříště už budete chytřejší.

     

    Láska/Vztahy

    Ve vztazích byste měli docílit více porozumění, tolerance a podpory. Buďte ochotnější ke kompromisům a pomoci. Vyhněte se žárlivým scénám, podezíravosti. Užívejte si života, radosti, komunikace. Jeďte společně na dalekou cestu, tam můžete najít partnera a nebo se konečně rozhodnete pro svatbu. Vychutnávejte si společně více mazlení a sdílení myšlenek.

     

    Peníze/Práce

    Objeví se příležitosti k postupu v kariéře, přibude více zodpovědnosti za sebe i ostatní. Sami zhodnoťte, zda jste vůbec schopni tuto zátěž unést. Předchozí nápady naberou konkrétnější podobu, praktické informace  vám doplní starší nebo zkušenější kolega. Finanční situace se bude zlepšovat, závisí samozřejmě na vaší odvedené práci.

     

    Zdraví

    Pro své zdraví udělejte maximum, čtěte knihy o zdraví, jezte vitamíny, navštěvujte bazény, fitness, dopřávejte si masáže, jeďte do lázní. Častěji choďte do přírody a užívejte si jí, ať máte raději hory nebo moře. Tato relaxace je nutné pro vaše srdce. Hrozí problémy se zády, pozor na zvedání těžkých věcí.

     

  • 7.

    Červen



    Už na počátku měsíce byste nejraději někam odjeli. Nejspíše budete cítit únavu z přemíry povinností nebo řešení životních událostí. Proto bude nutné přemýšlet, počítat a správně investovat, ať se jedná o finanční či energetické výdaje. Bezmyšlenkovité rozdávání se nevyplatí. K naladění se a srovnání pomůže chůze, cvičení jógy nebo obyčejná chůze. Ve stravě se zaměřte spíše na jednodušší a lehčí jídla.

     

    Láska/Vztahy

    Ve vztazích zažijete spoustu nenadálých překvapení i zvratů. Je to proto, že více času budete chtít trávit o samotě, přemýšlet a uzavírat různé životní kapitoly. Je možné, že doma s partnerem se už cítíte vyprahlí, buď znovu najdete zalíbení nebo začnete podvědomě hledat toho pravého – tu pravou. Emoce budou převládat, ozvěte se dávným přátelům a sejděte se s nimi. Staré křivdy a rány mohou být zapomenuty a urovnány.

     

    Peníze/Práce

    Ideální měsíc na řešení dávno odložených finančních nebo právních problémů. Pokud je to možné, zaplaťte všechny dluhy, vše je potřeba dát administrativně do pořádku. Zamyslete se, zda něco neopomíjíte, co by si zasloužilo pozornost. Nepřepínejte své síly, červen nemá v popisu práce výkonnost a dravost. Raději začněte s někým spolupracovat, abyste se o něj mohli opřít. Není vhodná doba ani na půjčky, hypotéky.

     

    Zdraví

    Červen disponuje samovolnými schopnostmi zregenerováním sil. Využijte volný čas spíše k péči o tělo než o domácnost. Přepracovaná hlava dokáže znásobit svou hmotnost a mohla by vás pak zbytečně bolet páteř, ramena a trápit nespavost, migrény či bolesti zubů. K doplnění energie, klidu a dalšího myšlenkového nasměrování vám pomůže meditace, jóga, moře, záhadná a tajemná místa, botanická zahrada apod.

     

  • 8.

    Červenec


    V červenci si opravdu zasloužíte dovolenou. Nicméně zvažte, zda letos neuděláte výjimku. Udělá vám lépe, když pravidelnost navštěvovaného místa či stejné skupiny lidí nahradíte jiným, novým, zvláštním. Vůbec nejlepší by bylo, kdybyste si mohli splnit sen a jet tam, kam od dětství toužíte nebo jet sami bez partnera a rodiny či strávit dny na výukovém semináři apod.

     

    Láska/Vztahy

    Ve vztazích prožijete vášnivost, náruživost, výbušnost i dramatické výstupy. V partnerství začnete více udávat tón. Nebude-li se chtít partner přizpůsobit, nejspíš vyhledáte jinou spřízněnou duši. Možná se objeví bývalí partneři nebo nová vášeň a pokušení.

     

    Peníze/Práce

    Do všeho se vrháte s neskutečnou vervou a odhodláním. Dařit se bude všem, kteří cílevědomě přemýšlí. Přichází nové možnosti, kontakty, obchody. Buďte připraveni chopit se co nejrychleji vhodných příležitostí. Náhlé a nečekané příjmy i výdaje. Proto myslete i na měsíce, kdy bude potřeba použít skryté zásoby. Ale další měsíc je zase dodáte.

     

    Zdraví

    Budete-li vykonávat činnosti, které vás nebaví a současný stav vás čím dál více likviduje, pak se to odrazí v blokádách krční páteře a v nohách – budou těžké, oteklé nebo bolavé. Zamyslete se nad touto situací. Chcete tuto kouli táhnout dál? Nejlépe vám udělá moře a volnost pohybu a sport – box, fotbal, běh, tenis… Pokud se ohlásí jakékoli bolesti na pravé straně těla, uvařte si hořký čaj. Také pozor na pohlavní nemoci.

     

  • 9.

    Srpen


    Srpen ovládá komunikace. S sebou na dovolenou přibalte mnoho knih či odborných článků. Dávejte se do hovoru i s neznámými lidmi, protože každý vás může něčím inspirovat. Myšlenkové pochody budou neposedné, energie roztříštěná a zklidnění dosáhnete převážně v přírodě, pohledem do otevřené krajiny či vodní plochy. Nebojte se vyzkoušet a zažít vzrušující chvíle v čemkoli pro vás exotickém.

     

    Láska/Vztahy

    V sexuální oblasti budete aktivnější než doposud, zálibu najdete ve svádění. Pokud se zamilujete, vzplanete jako pochodeň. Nehledejte však rychlá a zkratkovitá uspokojení, nevkládejte přílišné očekávání do společné budoucnosti, poté byste si to vyčítali nebo by vám to bylo líto. Raději zkuste oživit vaše současné partnerství. Ženám nastává vhodná doba pro založení rodiny nebo příchodu potomka.

     

    Peníze/Práce

    Měsíc nabitý prací, průbojností a odvážnými plány. Nezastavíte se a úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Zatoužíte po vedoucí pozici, případné překážky hravě zdoláte. Cítíte-li, že byste si zasloužili vyšší plat, nebojte se to říct. Zavzpomínejte na své sny a investujte do jejich realizace. Užijte si bohatší život materiálně i duševně. Snadno se necháte zlákat exotikou, nevšedními zážitky a vším, co nemůžete zažít doma.

     

    Zdraví

    Stres by měl za následek infekce kdekoli v těle. Relaxujte u tvořivých aktivit, více spěte, pravidelně sportujte, tancujte… Zaměřte se na posílení zádových svalů. Zamyslete se, co je jinak, než jste si vysnili a co můžete udělat pro zlepšení. Vaše střeva se potřebují vyčistit a odpočinout.

     

  • 10.

    Září


    V tomto měsíci zpomalte. Přichází období přemýšlení a tzv.kupičkování, kdy vás okolnosti přimějí k tomu, abyste si uvědomili, co vám dělá dobře, jaké jídlo a potřeby, styl a rytmus života, práce, lidi… Druhá hromádka bude asi větší, protože se dostanete i k tomu, co vám příliš radosti nedává, není vám z toho dobře, případně si odnášíte šrámy na duši nebo nepříjemné či bolestivé fyzické projevy. Na obou kupkách byste měli v dalších měsících pracovat, ty dobré rozvíjet a ty horší vyřešit.

     

    Láska/Vztahy

    Ve vašem životě se objeví někdo, s kým vytvoříte pevný svazek na dlouhá léta. Velmi přitahujete ostatní a vyzařujete touhu zažít silnou lásku, vášeň a porozumění. Jen opatrně, aby se váš současný vztah nedostal do krize. Ženám je dodávána téměř magická energie, se kterou mohou získat vše a každého.

     

    Peníze/Práce

    Práce, práce, práce. A za tu se vám dostane i uznání. Otevírá se před vámi spoustu možností a vy si můžete vybírat. Svým nadšením budete motivovat ostatní a budete pro ně vzorem.   Možná budete zezačátku více investovat, než dostávat. Ale i to se v průběhu roku změní k lepšímu.

     

    Zdraví

    Bude-li tělo i mysl stále ve střehu bez možností odpočinku a relaxace, pak se bude imunitní, nervová i trávicí soustava, včetně zubů a dásní velmi často ozývat. Odpočívejte ve sprše nebo bazénu, poslouchejte hudbu, zpívejte nebo se naučte hrát na hudební nástroj. Dbejte na pravidelné vylučování.

     

  • 11.

    Říjen

    Tento měsíc se naopak vše zrychlí. Mozkové buňky ožijí a budou potřebovat dostatečné množství duševních činností, možná se zničehonic rozhodnete studovat.  Pokud si potřebné informace či zážitky nedodáte, pak si budete libovat v jakýchkoliv stresových okamžicích. Tudíž kritika a hádky by pak byly na denním pořádku. Vyberte si, co je vám příjemnější – atmosféra podivně napnutá a nebo příjem zajímavých informací i lidí navíc v ovzduší veselém, hravém a optimistickém.

     

    Láska/Vztahy

    Na vztahy vám nezbude příliš mnoho času. Kariéra vítězí, city jsou až na druhém místě. Rodina by vám měla vyjít maximálně vstříc. Může však dojít k napětí, hádkám i vzájemnému odcizení. Nic neřešte horkou hlavou, snažte se být diplomatičtí a uznejte názory druhých. Rozšíříte okruh svých známých. Do citového života vneste oživení, jednejte intuitivně ne násilně.

     

    Peníze/Práce

    Vyplatí se dravost, rychlost, pohotovost, svobodné myšlení a ochota riskovat. Všechny nápady okamžitě proměňte ve svůj prospěch. Čeká vás mnoho nových příležitostí. Jednejte rychle, aby vám šance neutekly. Situace nedramatizujte, ale zjednodušte na chci-nechci, líbí-nelíbí, potřebuji-nepotřebuji… Významný finanční přínos se může objevit začátkem měsíce.

     

    Zdraví

    Pocítíte-li napětí, nervozitu, tendence ke kritizování a vyčítání, raději se běžte projít, projet na kole. Díky čerstvému vzduchu, přírodě a pohybu se vám pročistí hlava. Pomůže také návštěva specializované poradny. Potrápit vás může kašel, projevy na kůži a cholesterol. Tělo doplňte vitamíny a minerály. Z pracovních či partnerských problémů se objeví bolesti a ztuhlost krku.

  • 12.

    Listopad

    Listopad vás mírně pozastaví. Zaměřte se na fyzické potřeby těla. Bude-li mu něco chybět, začne se hlásit a drát o svá práva. Možná budete mít chuť na něco, co jste doposud odmítali, možná budete potřebovat více hodin spánku, možná zatoužíte po několika letech opět rozpohybovat ztuhlé svaly a křupající klouby, možná jen doplníte chybějící vitamíny. Určitě bude lepší, když se zastavíte sami a procítíte, co potřebujete, než abyste byli zastaveni vnějšími okolnostmi.

     

    Láska/Vztahy

    V lásce dospějte k oboustranné důvěře a najděte společný smysl pro humor. Do hádek se raději vůbec nepouštějte. Změní se vztahy,  které dlouhodobě  stagnují a Vy už cítíte touhu žít smysluplnější život. Čeká na vás spoustu událostí, nudit se nebudete – zasnoubení, svatba, přírůstek do rodiny… Užijete si mnoho šťastných chvil. 

     

    Peníze/Práce

    Dařit se vám bude při veškerých duševních činnostech. Vyjadřovací schopnosti budete mít na vysoké úrovni, díky tomu můžete dosáhnout vysněné kariéry a financí. Odkrývá se vám velmi příznivé finanční období, takže si dobře všímejte všech příležitostí. Můžete také požádat o zvýšení platu nebo si vyjednat příznivější pracovní podmínky.

     

    Zdraví

    Zdraví věnujte zvýšenou pozornost. Nepodceňujte příznaky nemoci, neodkládejte návštěvu lékaře. Svému tělu projevte více pozornosti a lásky. Hýčkejte se, prospějí vám minerální koupele a uvolňující masáže. Šetřete záda, kříž, mohou se ozývat slinivka, reprodukční orgány, ledviny, objevit kameny či cysty.

     

  • 13.

    Prosinec

    Prosinec se vaším životem jen tak mihne. Budete mít pocit lehkosti, jako kdyby vás poháněl raketový motor. Nic nebudete odkládat a všechny povinnosti v práci i doma zvládnete s neuvěřitelnou rychlostí. Protože celý měsíc vyžaduje nestandardní místa, lidi, jídlo…, nebojte se nezvyklé vánoční výzdoby nebo trávit svátky jinde než doma. Máte otevřené dveře pro cokoli odvážné, experimentující až bláznivé.

     

    Láska/Vztahy

    Starost o domácnost a děti přenechejte babičkám či chůvám, abyste mohli se svou polovičkou zažít mnoho zajímavých aktivit. Ovládne vás touha  vyzkoušet něco dobrodružného. Po sexuální stránce se odvážete a budete si užívat příjemných stránek života.

     

    Peníze/Práce

    Práce v tvůrčích a kreativních činnostech, obchodě či poradenství vám přinese něco o co jste již dlouho usilovali a také spoustu zajímavých setkání. Díky zharmonizování vztahů na pracovišti se budete na práci lépe soustředit. Kariéra a finance vás v tomto roce zaměstnají nejvíce. Málokdy se najde tak skvělá příležitost k postupu jako právě letos. Postupujte klidně a intuitivně, výsledek se dostaví.

     

    Zdraví

    Pokud budete stále nastartovaní a ani chvíli se nezastavíte, pak byste se mohli fyzicky úplně vyčerpat a potrápilo by vás astma, zánět průdušek, rýma. Práci doplňte relaxací, lenošením, sportem, cestováním a zábavou. To vše doplňujte červenou barvou v oblečení, jídle i pití. Tím pomůžete tělu vnitřně se nestresovat a krev může cirkulovat (nebudou studené nohy,ruce).

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz