Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Numerologie telefonních čísel: S jedničkou flirtujte, s trojkou řešte peníze

/
  • (Shutterstock.com)
    21. dubna 2017 ● 06:00

    To, že datum narození ovlivňuje spoustu věcí, které v životě děláte nebo které se vám přihodí, se ví. Ovšem víte taky, že i číslo vašeho telefonu může o mnohém vypovídat?

  • 1.

    Jak vypočítáte numerologický index telefonu?

    Spočítejte si, jaké nemoce vám mohou hrozit
    Spočítejte si, jaké nemoce vám mohou hrozit
    Autor: Shutterstock.com

    Numerologický význam telefonního čísla, ze kterého voláte nebo ze kterého volají vám, o mnohém napoví. Například se můžete dozvědět, na která čísla je vhodné volat právě z toho vašeho telefonu, jestli je váš telefon úspěšný nebo jestli není lepší přemýšlet o změně čísla. No, a pokud máte třeba více telefonních čísel, pak je dobré vědět, které je vhodné pro tu či onu záležitost či operaci.

     

    Jak si vypočítat numerologický index vašeho telefonního čísla? Součet všech čísel, které ho tvoří, zkrátíte na jednocifernou číslici. Například: 774 30 05 30 má zkrácený výsledek: 7+7+4+3+0+0+5+3+0 = 29 = 2+9=11= 1+1=2. Získali jste telefonní index 2. A jaké vlastnosti mají jednotlivé indexy?

  • 2.

    Číslo 1

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Z tohoto telefonu je vhodné domlouvat si projekt, volat z něj kvůli přijetí do zaměstnání a také pro dohadování různých schůzek, a to i milostných. 

     

  • 3.

    Číslo 2

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Z tohoto telefonu je dobré dohadovat se s kolegy a přáteli, domlouvat si spolupráci a vypracovávat společné projekty.

  • 4.

    Číslo 3

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tenhle numerologický index je určen pro věřitele a sponzory. Používejte ho, když potřebujete vrátit dluh, nebo abyste naopak získali peníze. Z tohoto čísla je vhodné domlouvat všechny záležitosti týkající se financí.

  • 5.

    Číslo 4

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tento telefon je ideální pro tvůrčí lidi, jako jsou spisovatelé, novináři, umělci, hudebníci. Pokud z něj budou volat do vydavatelství či koncertních síní, podaří se jim zabezpečit si existenci na dlouhou dobu dopředu.

     

  • 6.

    Číslo 5

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Z tohoto telefonu řešte otázky spojené se služebními cestami, cestováním, výlety, objednáváním si vstupenek a zamlouváním si míst v restauracích. Také je dobré z něj realizovat velké nákupy.

  • 7.

    Číslo 6

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Chcete mluvit s příbuznými? Používejte tento telefon, je také užitečný tehdy, když chcete dát partnerovi radu, jež překračuje služební záležitosti, přesto zajistí vřelé vztahy.

  • 8.

    Číslo 7

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Je to telefon pro lidi, kteří jsou zvyklí pracovat sami na sebe, tedy živnostníky a podobně. Pro ně je tento index čísla důležitý, protože posiluje finanční štěstí.

     

  • 9.

    Číslo 8

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tohle číslo vám přinese úspěch, hlavně pokud uskutečňujete velký nákup nebo prodáváte velké zboží. Štěstí přinese taky lidem, kteří pracují v nemovitostech.

  • 10.

    Číslo 9

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pokud vás čeká nějaké soudní jednání týkající se možnosti získání nějakého majetku, používejte tento telefonní index. Máte zaručeno, že budete úspěšní a vše vyjde podle vašich představ.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz