Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jací jste podle vaší oblíbené jarní květiny? Zkuste náš test!

/
  • Narcisy
    Narcisy (ČTK)
    13. dubna 2017 ● 08:00

    Je tu jaro a zahrady budou co nevidět obsypány květy zářícími všemi barvami. K jaru květiny prostě patří! Víte, že vaše nejmilovanější květiny lecco vypoví o vaší povaze? Podívejte se do našeho zábavného testu!

  • 1.

    Modřenec

    Milujete modré kvítky modřence? Pokud ano, pak je pro vás v životě nejdůležitější rodina. Spokojený rodinný přístav je pro vás prioritou. Máte rádi děti a milujete i zvířata. Jste tolerantní, velkorysý. Ovšem často se také zahleděný do svých záležitostí, takže nevidíte věci v širších souvislostech a nedokážete se podívat na problémy z jiného úhlu.

     

    Rada pro vás: Pokud se vám nedaří pořídit si velkou rodinu, nebo se vaše rodina rozpadla, nezoufejte. Jsou i jiní lidé, kteří potřebují vaší pomoc.

     

    Modřenec
    Autor: shutterstock.com

  • 2.

    Hyacint

    Je vaší oblíbenou květinou hyacint, který má výrazný jak vzhled, tak vůni? Pak jste extravagantní, neradi splýváte s davem, milujete zábavu a krásné věci. Jste smyslní, potrpíte si na příjemnosti včetně sexu, dobrého jídla a hýčkání. Máte vysoké nároky na sebe i své okolí.

     

    Rada pro vás: Buďte k sobě i o k ostatním tolerantnější, bude se vám žít radostněji.

     

    hyacint
    Autor: shutterstock.com

  • 3.

    Narcis

    Narcis se často používá pro sebestředné jedince, ovšem, milovníci narcisu takoví vůbec nejsou. Právě naopak! Jsou to obětaví lidé, kteří rádi ostatním pomohou, milují společnost a jsou duší rodiny. Navíc mají stále dobrou náladu a jsou to rození optimisté!  Jejich dobrá nálada dodává odvahy i ostatním.

     

    Rada pro vás: Dejte pozor, abyste se nerozdali! Je sice pěkné mít dobré rodinné vztahy a hodně přátel, ale nakonec svou pozornost rozměňujete na drobné.

     

    Narcisy
    Autor: ČTK

  • 4.

    Sedmikráska

    Pokud máte rádi sedmikrásky, jste srdeční, a trochu idealističtí jedinci. Máte smysl pro estetiku, jste kreativní, ale někdy příliš důvěřiví a chybí vám razance, abyste prosadili své zájmy. Pořád žijete v částečně snovém světě.

     

    Rada pro vás: Ideální svět neexistuje, a pokud si chcete splnit své sny, musíte také proto něco udělat. To samé platí i v milostném životě. Jestliže chcete najít lásku, musíte počítat s tím, že váš partner či partnerka mají chyby.

     

    Sedmikrásky
    Autor: Shutterstock.com

  • 5.

    Šeřík

    Pokud milujete šeřík, jste velice náročné osoby. Šeříkoví lidé jsou činorodí, nevydrží na jednom místě a milují cestování. Ostatní se jim často svěřují. V lásce jste věrní, ovšem když se zklamete, nemáte problém udělat rázný konec.

     

    Rada pro vás: Najděte si chvíli sami pro sebe a relaxujte, život vám neuteče.

     

    Šeřík
    Autor: Shutterstock.com

  • 6.

    Tulipán

    Jestliže milujete tulipány, jste spontánní a nezávazní lidé, kteří se rozhodují velmi rychle bez přemýšlení. Rozhodujete se intuitivně a to často srdcem, nežli rozumem. Život si umíte pořádně užít a rádi utrácíte peníze. Ostatní se rádi těší vaší společnosti, neboť jste velmi přátelští a zábavní, protože se jen zřídka svěřujete se svými problémy a nejčastěji předstíráte, že žádné nemáte.

     

    Rada pro vás: Život nejsou jen radovánky, emoce vás mohou přivést na scestí. Poměřujte všechno zdravým rozumem.

     

    tulipán
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Sněženka

    Milujete něžné kvítky sněženek? Pak v sobě máte pokoru a prostotu. Máte v sobě přirozenou laskavost a jste ochotni nezištně pomoci. Výborně se cítíte v přírodě a máte rádi přírodní materiály a zemité barvy. Velmi těžko se vám někdo odmítá, a proto se snadno můžete stát obětí zneužívání.

     

    Rada pro vás: I skromný člověk se musí umět ohradit, aby chránil sám sebe, své blízké a prosadil dobrou věc.

     

    Sněženka
    Autor: archiv Blesku

    Fotogalerie
    7 fotografií

Autor: neo, rc

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz