Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Květiny podle znamení: Nevíte, kterou obdarovat svou lásku?

/
  • Která květina patří k jednotlivým znamením horoskopu?
    Která květina patří k jednotlivým znamením horoskopu? (profimedia.cz)
    27. března 2017 ● 09:00

    Jsou různé druhy květomluvy, zkuste tu podle znamení...  možná to úplně změní váš pohled na floristiku... nebo konečně pochopíte, proč tolik milujete tulipány. 

  • 1.

    Beran

    s
    s
    Autor: archiv
    Dynamické, tvrdohlavé a nelítostné znamení, plné nakažlivé energie, toužící po dobrodružství potřebuje podobnou květinu. Patří k němu tulipán, pestrý, oslňující, originální a plný jarní síly.

  • 2.

    Býk

    s
    s
    Autor: archiv
    Býk je divoký, ale také dobrosrdečný, romantický a smyslný, velmi prakticky a miluje krásné a příjemné věci. Patří k němu lilie, majestátní, efektní a výrazná,  ale také romantická.

  • 3.

    Blíženci


    s
    s
    Autor: archiv
    Všestranní šibalové s obrovskou představivostí, nejkreativnější znamení horoskopu, to jsou Blíženci. Jsou hraví, společenští a oblíbení společníci.  Jejich květinou je růže- květ, který symbolizuje podstatu jejich znamení: lásku, společnost a nekonečnou variabilitu.

  • 4.

    Rak


    s
    s
    Autor: archiv
    Nejemocionálnější znamení zvěrokruhu, romantik, který miluje svou rodinu. K citlivému Rakovi patří stračka, která je symbolikou spjatá s otevřeným srdcem, lehkostí a citlivostí.

  • 5.

    Lev


    s
    s
    Autor: archiv
    Dominantní, srdečné a velkorysé znamení, zároveň srdečné, velkorysé a milující. Lvi jsou sebevědomí, i když trochu domýšliví a typově velmi výrazní. Odpovídá jim slunečnice, květina, která v sobě nese symbol ohně, slunce a tepla, zároveň však dělá velký dojem.

  • 6.

    Panna


    s
    s
    Autor: archiv
    Panny mají smysl pro detail, jsou pečlivé a skromné. Uvnitř sebe však skrývají moudrost a hluboké poznání světa kolem.  Potěší je originální a přitom uměřené chryzantémy, které mají nekonečné množství variant a podporují u Panny fantasii.

  • 7.

    Váhy


    s
    s
    Autor: archiv
    Žádoucí, přitažlivé, půvabné znamení zosobňuje dokonalou rovnováhu a harmonii.  Lidé narození v tomto znamení jsou laskaví a jemní. Jejich květinou je hortenzie, jejíž dřevnaté stonky a krajkovina květu symbolizují jednotu protikladů, typickou pro Váhy.

  • 8.

    Štír


    s
    s
    Autor: archiv
    Nejvášnivější znamení, jehož vytrvalost a vůle je obrovská, jejich ambice vysoké a jejich touhy divoké, ale Štíři jsou i vemi  citlivé a emocionální osoby.  Mezi Štíry je mnoho výjimečných osobností.  Jejich květinou je pivoňka, sytě barevná, bohatá a rozčepýřená jako kštice umělce.

  • 9.

    Střelec


    s
    s
    Autor: archiv
    Znamení představuje kombinaci silného intelektu s fyzickou sílou a energii. Střelci jsou přirozeně vnímavý, originální a nezávislí, pořád zvědavý na nové poznatky a dobrodružství. Milují cestování a jejich květinou je karafiát, který symbolizuje jejich mnohovrstevnou osobnost a vytrvalost.  

  • 10.

    Kozoroh


    s
    s
    Autor: archiv
    Zodpovědný, spolehlivý Kozoroh je jedním z nejstabilnějších znamení zvěrokruhu,  zemské znamení - hluboce zakořeněné. Ačkoliv praktičnost a sebekázeň jsou nedílnou součástí kozoroží povahy, ocení Kozoroh krásu. Africká fialka,  symbolizující věrnost s náznakem luxusu a smyslnosti,  je s ním v dokonalé shodě.

  • 11.

    Vodnář


    s
    s
    Autor: archiv
    Nenechte se zmást láskou Vodnáře k nezávislosti  – touha po svobodě nevymítí romantické sklony. Čestní, loajální, duchovní a intuitivní, Vodnáři jsou mimořádně oddaní a věrní lidem, které milují. Vidí pozitivní stránku v každé situaci a patří k nim originální a exotická orchidej.

  • 12.

    Ryby


    s
    s
    Autor: archiv
    Lidé narození pod znamení Ryb vynikají v pochopení sebe i ostatní více než kterékoli jiné znamení. Jako symbol velkorysého ducha a soucitu bývají populární. Tolerantní a laskaví, řídí se spíše emocemi, než racionalitou a někdy na to i doplácí. Instinkt u nich převládá nad rozumem. Obdarujte je alstromerií (indiánskou lilií), které je osloví jemností a elegancí.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz