Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na duben: Býky potrápí práce, Štíry zkouška ve vztahu

/
  • Co vás čeká v dubnu podle hvězd?
    Co vás čeká v dubnu podle hvězd? (Shutterstock.com)
    1. dubna 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na duben? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, jste plní energie, kterou potřebujete někde vybít. Výborně se vám bude dařit na profesním poli, dokážete překonat jakoukoli překážku. Zatoužíte po vyšší pozici, vaše kariéra se slibně rozbíhá, tak proč nezkusit nějaký zodpovědnější post? Vůdcovské sklony vás předurčují k tomu, abyste se stali ve vaší firmě osobností, s níž se musí počítat. Duben je také ideálním měsícem k úvahám o dalším studiu.

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, zpočátku budete plní nezdolné energie, pak se ale objeví některé mimořádné pracovní povinnosti a vám nezbude nic jiného, než požádat o pomoc některé ze svých kolegů. Pracovní stres se bohužel přenese i do vaší rodiny a vybere si svou daň. Zpomalte, dokud je čas, ponořte se do filozofických textů a zapomeňte na okolní svět. Vaše psychika se stabilizuje a vy se opět dočkáte maximálních výkonů.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, v oblasti pracovních aktivit vám přeje Mars, budete si přímo libovat ve složitých úkolech. Hledání originálních řešení považujete za zábavu, vaše technické schopnosti se zlepšují a skvělé nápady k vám přicházejí samy od sebe. Nesnažte se ale prosazovat svoje názory za každou cenu, trocha tolerance ke stanovisku druhých vám jenom prospěje. Netrpělivost vám neumožní dotáhnout některé věci do konce.

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, planety v konfliktních znameních vám zkomplikují život, přinesou situace plné napětí a nejistoty, které vás značně vyčerpají. Nejvíce se to projeví v pracovní oblasti, kde budete mít pocit, jako by vám někdo neustále házel klacky pod nohy. Oporu hledejte v širší rodině, ta vám za všech okolností poskytne bezpečné zázemí. Koncem dubna se můžete pustit do řešení složitějších úředních záležitostí.

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, po pracovní stránce se vám sice daří, mohou to být ale pouze jednorázové úspěchy, na které se rychle zapomene. Mnohé záležitosti nemusí být tak lukrativní, jak se zdají na první pohled. Rozčarování vás nemine ani v mezilidských vztazích, někteří z vašich přátel se bohužel ukážou v tom pravém světle. Potíže se projeví i v mezilidské komunikaci, zřejmě dojde k řadě nepříjemných nedorozumění.

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, energie vám rozhodně nechybí, bez obav se můžete pustit i do těch nejnáročnějších úkolů. V druhé polovině měsíce se zlepší vaše finanční situace, získáte mimořádné prémie za svoje vynikající pracovní výkony. V lásce buďte opatrní a nepouštějte se bezhlavě do žádných lákavých dobrodružství. Držte si od těla i některé přítulné jedince v zaměstnání, intimní sblížení by vám nepřineslo nic dobrého.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, vyžaduje se po vás aktivita a rychlé rozhodování, což nepatří právě k vašim silným stránkám. Nepřirozené chování ovlivní vaši psychiku natolik, že se budete bát o svůj zdravý rozum. Vydržte, naštěstí to brzy pomine a vy se zase vrátíte k normálu. Kritická situace vás stmelí s protějškem, vezmete zpět úvahy o ukončení vztahu a začnete hledat nějaké schůdné řešení svých partnerských problémů.

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, nepříznivý vliv Saturnu se projeví zejména ve vztazích a v pracovní oblasti. Procházíte obdobím zkoušek, jejichž úspěšné zvládnutí vyžaduje skutečně pevné nervy. Netlačte na pilu, pokud se vám něco nedaří, stejně tím nic neurychlíte. Také nyní nezačínejte s novými projekty, mohly by skončit zbytečným krachem. Uleví se vám, pokud se ze svých problémů vypovídáte někomu, kdo je vám opravdu blízký.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, přemíra energie s sebou přináší jistou míru nervozity a neschopnost vypnout. Potřebujete být zavaleni povinnostmi, jinak se nudíte a nedokážete správně fungovat. Věnujte se hlavně záležitostem intelektuálního a komunikativního rázu, v nichž budete excelovat. Přinuťte se i k činnostem, které v hloubi duše nenávidíte, ale nikdo je za vás neudělá. Schyluje se k podpisu důležité obchodní smlouvy.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, Saturn vás neodbytně nabádá k tomu, abyste se zajímali o duchovní problematiku. Seznámíte se s několika zajímavými lidmi, od nichž se můžete leccos naučit. Inspirují vás k tomu, abyste se veřejně angažovali a pomáhali potřebným prostřednictvím práce pro charitu. Než se rozhodnete někam investovat svoje slušné úspory, nejprve se dobře informujte na všechna rizika, která s tím mohou být spojena.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, duben vám přináší především dostatek fyzických sil, což se vám bude hodit hlavně při milostných aktivitách. U svých partnerů v tomto směru stoupnete v ceně. Překypujete kreativitou a v hlavě nosíte plno zajímavých nápadů, s jejich realizací ale vyčkejte až do druhé poloviny měsíce. Zasvěťte do svých plánů také někoho, kdo má vaši plnou důvěru. Snažte se strávit nějaký čas s rodinou, potřebuje vás.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, příliš mnoho planet v ohnivých znameních vám nepřeje. Zatímco vy se chcete ponořit do duchovního života, události kolem vás se řítí tryskem kupředu a strhávají vás s sebou. Někteří lidé vám začnou svěřovat své problémy a zatěžovat vás malichernostmi, které dokážou vyřešit sami. Nebojte se říct ne, pokud se cítíte unavení. Zůstaňte nad věcí a zbytečně se nerozčilujte, brzy se to otočí k lepšímu.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz